BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Generacija 41

Generacija 41

Set priority
Show messages by
From: Stefan97

This Post:
00
291183.26 in reply to 291183.24
Date: 1/11/2018 5:23:46 PM
Overall Posts Rated:
160160
I ja sam kupio svajcarca za 29K pa ga prodao za dvije i po sezone za 1 800 000 :) I nisam ga upropastio kao sto me onomad optuziste da upropastavam trenirce..

This Post:
11
291183.27 in reply to 291183.25
Date: 1/11/2018 5:43:03 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
normalno da ću se nać uvrijedjen... slomim se od posla dok namolim vlasnike da treniraju igrače ili ih postave na TL, dok nadjem druge i izorganiziram da ih kupe i treniraju, svaki tjedan dežuram dal pravilno treniraju, pratim napredak, radim projekcije sa skilovima i treningom, odgovaram tjedno na barem 100 pitanja vlasnicima igrača, i onda mi na temi gdje okupljamo takve ljude koji žele pomoć i trenirat za reprezentaciju naleti takav biser (da ne upotrijebim kakvu drugu riječ) i nadje pametovat sa spikom "ništa vam to ne valja, pametnije, jeftinije je strance trenirat"
teraj se i ti i stranci znaš već gdje sa tom pričom...

ja prvi sam rekao da tebi ne treba slat igrače, jer nisi pouzdan... Grdovića si stavio na TL usred sezone, a takvo što se ne radi...
prvo što se protivnicima otkrivaju skilovi igrača, a drugo igraču se spusti forma zbog transfera, i beskoristan je barem 2 do 3 sedmice... tko to napravi jednom, napravit će opet... možeš me zeznut jednom, drugi put nećeš...

This Post:
22
291183.28 in reply to 291183.25
Date: 1/11/2018 5:43:16 PM
KK Osvetnici
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
394394
Baza igraca je ogranicena, a kod nas je mnogo manja nego u nekim drugim zajednicama. Nije ovo Kina ili Španija pa da svako sebi izabere nekog domaceg za koji mu pase i trenira za U-21.

Ljudi rade na tome da naprave u jednoj generaciji klapu od nekih 10-15 igraca koja ce redovno dobijati treninge od pocetka sezone ili sto prije je moguce. Ne mogu oni cekati da prodje pola sezone pa da odu po nekoj cijeni prihvatljivoj svima. Logicno da ce se sluziti i demagogijom u svrhu njihovog udomljavanja.

Sad, neki su malo mudriji pa pokupe one koji ce se bolje isplatiti a nemaju potencijal za A reprezentaciju i furaju pricu o treningu. S druge strane, neki se posteno zavale a sute i treniraju, neki malo manje itd.

Ja nemam ambicija da ozbiljno treniram igrace jer nastojim samo da jacam klupske finansije i u politiku mog kluba se takav trening ne uklapa. Ispade da bih guzice za marku kao sto rece nas GM. Malo pregrub izraz, ali pohvalno je ovo sto rade svakako. Bolje nego da smo kanta za nabijanje.

Furaj svoju logiku, a pusti njih da furaju svoju. Ne vidim svrhu tvog uplitanja i otvaranja ljudima ociju o stanju na trzistu kad vecina ovih kojima bi te informacije koristile i ne citaju forum.

I ta prica o tvom RL-u je malo smijesna. Svi mi pijemo, jed(b)emo, seremo, radujemo se, tugujemo itd. Ljudi smo. Valjda. Mozda su neki accounti i isprogramirani, sta znam. Ostani radostan :))

From: enynho

This Post:
11
291183.29 in reply to 291183.25
Date: 1/11/2018 5:47:46 PM
BC "Bosna xxl"
II.2
Overall Posts Rated:
910910
Second Team:
BC "Bosna xxl" II
dobro ti je neko napisao... taj igrač kojeg sam postavio apsolutno nije moj igrač :).

Ovo je tema naše nove generacije koja će dominirati i bitno je da se o tome priča ...

Rekao si nešto zanimljivo gore u prethodnim postovima: ko trenira neka trenira, ko ne trenira kako mu volja... isto tako ko koliko plaća neka plaća, ko neće kako mu volja.

Meni je recimo gušt platiti malo više da bih imao reprezentativca svoje države u svom timu jer ne gledam samo ekonomiju i da navučem što više love u svoj tim, pa i to treba biti svima prihvatljivo :).

This Post:
00
291183.30 in reply to 291183.27
Date: 1/11/2018 5:58:36 PM
Overall Posts Rated:
160160
Da ali zamolis nekog drugog kao sto je uradio Tursa sad da kupi igraca jer sumnjas u mene da bi ga upropastio,a ne mlataras po forumu i ne omalovazavas nekoga koja god liga bio i kakav god igrac ove igrice bio :) Sto nisi ti napisao na forumu da igrac ne smije ici kod mene? :D
Sto se tice Grdovica prodao sam ga jer sam pokupio od tebe strategiju,da treniras igrace za svoj tim sto znaci da bude veci potencijal kako bi u 26-27 godini bio top i do 33 bar igrao ko sat.. I to je glavni razlog sto sam ga prodao.

This Post:
11
291183.31 in reply to 291183.28
Date: 1/11/2018 6:07:11 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
uopće nisam na tebe mislio dok sam pisao tu frazu, al mi je zanimljivo da si se pronašao u njoj...
što se tiče onog tvog draftera, tada sam burno reagirao, nepotrebno...
isto kao što i sad reagiram, pretjerano i nepotrebno...

This Post:
00
291183.32 in reply to 291183.28
Date: 1/11/2018 6:16:14 PM
Overall Posts Rated:
160160

Sad, neki su malo mudriji pa pokupe one koji ce se bolje isplatiti a nemaju potencijal za A reprezentaciju i furaju pricu o treningu. S druge strane, neki se posteno zavale a sute i treniraju, neki malo manje itd.

Ja nemam ambicija da ozbiljno treniram igrace jer nastojim samo da jacam klupske finansije i u politiku mog kluba se takav trening ne uklapa. Ispade da bih guzice za marku kao sto rece nas GM. Malo pregrub izraz, ali pohvalno je ovo sto rade svakako. Bolje nego da smo kanta za nabijanje.

Upravu si apsolutno :D Nemam nista protiv svega ovoga sto rade,samo me nekad ta demagogija bespotrebna iznervira pa me neki klinac natjera da komentarisem iako vecina tih sto pretplate igrace i ne citaju forum.. :D

This Post:
11
291183.33 in reply to 291183.30
Date: 1/11/2018 6:20:16 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
nemam se ja potrebe sakrivat iza bilo koga... čak mislim da sam ti i preko fba objasnio kako stoje stvari, kad je Erić bio na TLu sigurno jesam, da ti se ne uklapa u trening, ako je kasnije neki igrač bio u pitanju nisam siguran...

nemam ja ništa protiv toga što si ti Grdovića prodao, ali imam protiv toga kad si ga prodao, iz razloga koje sam naveo u prethodnom postu...
mogao si ga fino prodat prije početka 21g, dok nije u repki... ili na kraju 21g, kad ne treba više u reprezentaciji...

a kad je u pitanju udomljavanje igrača, uvijek dajem prednost managerima s kojima sam uspješno suradjivao, koji prate trening upute, paze na formu, i ne moram strahovat da će igrača stavit na TL kad im se ćefne... ti si svoj kredit kod mene ispuco, sa Grdovićem i ovim pametovanjem po forumu...

This Post:
00
291183.34 in reply to 291183.33
Date: 1/11/2018 6:31:28 PM
Overall Posts Rated:
160160
Realno,Grdovic nije bio igrac ni koji bi bio starter u repci i takvih kao on je sigurno bilo dosta..

This Post:
11
291183.36 in reply to 291183.35
Date: 1/12/2018 5:46:01 AM
K.K MILLENIUM
II.1
Overall Posts Rated:
617617
Second Team:
K.K MILLENIUM II
Dok se vi ovdje peglade mladici iz Generacije 41 skupili 12 upova i to bez nekih igraca koji jos nisu stigli u klubovima dobiti trening :D

Advertisement