Za chvíli začne přátelák se Slovenskem, sestavu jsem avizoval už včera. V útoku budeme zkoušet hrát Motion /střelba z výskoku/, v obraně obvyklou osobku.
Nový slovenský trenér chce postavit nevyzkoušené hráče, nejspíše dost odlišný tým od toho před týdnem. Tak jsem zvědav, jak se ukáží naši nováčci. Zejména Čech a Vogel.
Jak jsem již včera avizoval, napíšu malý přehled kandidátů U21 repre. Skillově nejlepší hráči dnes hrají, ale v záloze máme poměrně sklušný počet hráčů na všechny pozice, kteří jsou stejně nebo jen o malinko méně kvalitní. Seznam bude podle pozic, bez určení pořadí hráčů. Kurzívou jsou 20-letí hráči, kteří by měli být tahouny repre příští sezonu. Ohledně tréninku během tohoto týdne napíšu všem manažerům 20+21-letých hráčů, kteří jsou v hledáčku U21.
Obecně všichni guardi a SF potřebují vylepšit OD, JR, tam oproti minulému ročníku zatím zaostáváme. Podkošáci jsou na tom v primárních skillech většinou lépe, takže u nich se soustředíme alespoň část sezony i na doplňkové skilly.
PG, SG - Trebický, Jeníček , Ulč , Dokoupil, Hach, Pták , Opluštil, Kubík
SF - Rudolf, Široký, Urbánek Svatoslav, Hubka
PF - Moravec, Czudek, Šimr, Liska, Malár
C - Urbánek Radoslav, Vejvara, Andrýzek
Vidíte sami, že dokonce 20-letí hráči převažují nad staršími, zejména pod košem.
Příští sezonu by to tedy mohl být pěkný masakr (všech našich soupeřů) :D