BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Tomygun

This Post:
00
124401.260 in reply to 124401.258
Date: 1/18/2010 7:33:14 PM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
Egw symfwnw me ton johnnyB.
An epaize fysiologika den 8a eixe kanenas parapono.
Kai as exane.
Alla prospa8ei na kanei to kati parapanw xwris na kanei ta apla.
Egw den gktiniazw gia tin htta shmera alla gia ton tropo pou epaikse.
Dokimazei gia alli mia fora patient pou den eixe paei kala.
Kai oloi edw tonisan oti oi grhgores taktikes exoun pio megali evnoia apo tis arges.Sto katw katw as dei tis kales omades pws paizoun kai as parei merika ma8hmata.

This Post:
00
124401.261 in reply to 124401.260
Date: 1/19/2010 1:18:11 AM
Overall Posts Rated:
112112
Φίλοι μου θα ήθελα να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό αυτή την εβδομάδα.
Το πλεονέκτημα αυτής της σελίδας είναι πως οι χρήστες που γράφουν σε αυτή είναι γνώστες του παιχνιδιού και όχι κομήτες. Θα ήθελα λοιπόν αναλύσουμε τα συστήματα των δύο ομάδων και συγκεκριμένα την υπομονετική επίθεση και το σπρώξιμο μπάλας που χρησιμοποιήθηκαν στο εν λόγω παιχνίδι.
Η σκέψη μου είναι ήδη στην επόμενη σεζόν και αυτό που ήθελα ήταν να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα στους 4 τελευταίους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του χθεσινού, ώστε να παρουσιάσουμε εκεί μία τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που παρουσιάσαμε στο Ευρωπαϊκό τουρνουά.
Τα τρία διαφορετικά πράγματα που δοκίμασα στο παιχνίδι ήταν τα εξής. 3 περιφερειακούς με την υψηλότερη περιφερειακή άμυνα, Δυνατή διάθεση για να ισοσκελίσω τον παραπάνω ενθουσιασμό που είχε η Λεττονία από τον 2ο της αγώνα και παίκτες με τον υψηλότερο χειρισμό για να περιορίσω τα λάθη που προκύπτουν από ένα σύστημα αργού ρυθμού.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
124401.262 in reply to 124401.261
Date: 1/19/2010 1:33:00 AM
Overall Posts Rated:
112112
Δυστυχώς είδα πολύ λίγο από τον αγώνα και γενικότερα δεν κατάφερα χθες να μπω σχεδόν καθόλου.
Η Λεττονία δεν προέβη σε καμία συνταρακτική αλλαγή στο παιχνίδι της. Μόνο η χρησιμοποίηση του Cebriks στη θέση 1, αντί του Vitmanis ήταν η μόνη αλλαγή στη μέχρι τώρα σύνθεσή της. Ο Cebriks επί τη ευκαιρία είναι εκπληκτικός παίκτης και είναι πολύ τυχερός ο Ασυγκράτητος που τον έχει στη σύνθεσή του.
Το σπρώξιμο μπάλας είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές σύστημα της Λεττονίας μετά το τρέξε σούταρε και το Man to Man σχεδόν η αποκλειστική αμυντική της διάταξη. Κοινώς δηλαδή καμία διαφοροποίηση στο παιχνίδι της.
Στην υπομονετική κατέληξα λόγω του υψηλού μέσου όρου στην επίθεση που είχανε οι Λεττονοί. 125 μ.ο.
Πριν όμως το βάλω ξανά, γιατί το είχα χρησιμοποιήσει και με τον αγώνα με την Πορτογαλία, το δοκίμασα στην ομάδα μου και στους δύο τελευταίους αγώνες, στον ένα με χαμηλό τριάρι και στον άλλο με βαρύ. Βέβαια τα ποτελέσματα εκεί ήταν τελείως διαφορετικά.

This Post:
00
124401.263 in reply to 124401.262
Date: 1/19/2010 1:45:24 AM
Overall Posts Rated:
112112
Δύο στις δύο λοιπόν άνετες ήττες με την υπομονετική επίθεση, τόσο με την Πορτογαλία, όσο και με τη Λεττονία.
Βέβαια ο μέσος όρος της Λεττονίας περιορίστηκε στους 87 από 125, το 36% που είχε στα σουτ 3 πόντων έπεσε στο 12% και στα 2 πόντων από 61% στο 49%. Οι ασσίστ της από 29 μ.ο. πέσαν στις 16 και τα λάθη της από 8 πήγαν στα 16!
Θέλω να πιστεύω πως αμυντικά πήγαμε καλά, αλλά επιθετικά ήμασταν κάκιστοι, όπως επίσης και για μία ακόμη φορά στον τομέα των ριμπάουντ.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την ανάλυση. Πιστεύετε ότι η Εθνική πρέπει να παίζει με βαρύ τριάρι και να θυσιάζει περιφερειακή άμυνα στη θέση 3 ή να ρισκάρει μία μορφή ζώνης 2-3?
Με δεδομένο πως θα επιλέγατε υπομονετική τι χαρακτηριστικά παικτών θα θέλατε για την κάθε θέση?
Μία ομάδα που παίζει επί των πλείστων τρέξε σούταρε και push the ball πως θα την αντιμετωπίζατε, πάντα σε συνδιασμό επίθεσης άμυνας μιας και το ένα επηρεάζει το άλλο.

Last edited by Kajabbar at 1/19/2010 2:24:06 AM

This Post:
00
124401.264 in reply to 124401.263
Date: 1/19/2010 2:29:53 AM
Overall Posts Rated:
8888
Εγω δεν κατάφερα να δω το ματς , αλλα με μια πρόχειρη ματια ειδα τα εξης. Για αλλη μια φορα η φροντ λινε μας δεν πηγε καλα , δηλαδή οι αντίπαλοι ψηλοι ( C + PF ) έπαιξαν αρκετα καλα. Δεν ειναι μονο τα 7 επ ριμπάουντ και τα 22 συνολικα ριμπαουντ που πήραν και ανανέωσαν τις επιθέσεις , αλλα και ο PG κοκκαλδης , ακομα δεν μπορω να καταλάβω μετα την χθεσινή εμφάνιση , αν πρεπει να ξαναπαίξει εθνικη.

Το θεμα ειναι ενα , οταν η εθνικη μας δεν παει καλα , δεν φταει μονο ο προπονητης μας , αλλα και εμεις. Πιστευω πως πρεπει αμεσα να μαζευτούμε μια ομαδα , που θα προπονεί παιχτες ελληνες, δεν ειναι δυσκολο , να βρεθεί 10-15 ενεργοί παιχτες που θα αναλάβουν εναν ελληνα παιχτη και θα τον προπονούν συνέχεια. Μην βλεπουμε το τωρα αλλα το μέλλον και πραγαμτικα αν κανουμε κατι τωρα άμεσα με συντονισμένη δουλειά σε 4-5 σεζον μπορούμε να φτασουμε πραγματικα ψηλα , αρκει να υπαρχει οργάνωση και πίστη στα άτομα που θα αναλάβουν αυτό

Πάρτε το είδηση οσο δεν οργανωνόμαστε θα καταντήσουμε η τελευταία ομαδα του κοσμου. Αλλα πάντα θα εχουμε ενα εύκολο θύμα καθε δυο χρονια τον προπονητή της εθνικής μας.
Ετσι απλα...

Last edited by mkostantak at 1/19/2010 3:27:47 AM

This Post:
00
124401.265 in reply to 124401.263
Date: 1/19/2010 3:37:55 AM
Overall Posts Rated:
303303
Στον προεκλογικο σου λογο ειχες πει "παιζω παντα για την νικη" τα αποτελεσματα δειχνουν οτι παιζεις ναι μεν για την νικη αλλα του αντιπαλου...
Χλευαζες και μας εστελνες πμ για τον χρηστη που σου ειπε οτι του "κοβε" για την 4/4 αμυνα ενω εσυ ηθελες να μας πεισεις ποσο καλη ειναι η ομαδικη προπονηση στα ριμπαουντ ....
Ζητας βοηθεια για αναλυση κλπ ο πρωην κοουτς ο Τυφωνας κατι σου εγραψε εδω .....
σε ρωτησα για τον πφ εκεινον αν τον ειδες και αν ξερεις πως αντιμετωπιζεται απαντησες ναι οτι τον ειδες και αυτον οπως και αλλους αλλα απαντηση για το πως αντιμετωπιζεται δεν πηρα ..
σου ειπα για το πως ειχαν παιξει οι σουηδοι ....ναι το ειχες δει αλλα το χαλαρα που παιξανε δεν το ελαβες υποψην σου..
Συγκρινεις την ομαδα σου συνεχεια με την εθνικη σε ολα τα επιπεδα και σε σκιλ και σε τακτικες ....την τεραστια διαφορα που εχουν δεν την βλεπεις?
Κατηγορησες μεχρι και παικτη οτι αυτος εφταιγε που χαθηκε παιχνιδι ...
Μαλλον θα προτιμω στο εξης να ψηφιζω καποιον που ξερει οτι δεν ξερει παρα καποιον που νομιζει οτι ξερει ...
Καληνυχτα

This Post:
00
124401.266 in reply to 124401.265
Date: 1/19/2010 4:00:00 AM
Overall Posts Rated:
8888
Keriolese ((37060))

απλα δειτε λιγο αυτη την ομαδα...

το εχω ξαναπει η Ιταλοι ειναι πρωτοι και θα ειναι παντα γιατι απλα ειναι οργανωμενοι.

This Post:
00
124401.267 in reply to 124401.263
Date: 1/19/2010 4:15:26 AM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
Loipon file.Egw twra teleftaia arxizw na pairnw xampari ti ginetai.Prin skeftomouna oti hmoun proponhths mpasket kai epaiza synexeia look inside giati afto goustarw sto pragmatiko mpasket.Pou bebaia den einai panta to kalytero sto buzzerbeater.
As milisoume loipon gia buzzerbeater.Den 8a sou pw ti na paikseis.An paikseis omws 2-3 zwni me omada pou paizei push kai run tin ekatses.8a se taraksoun sto perifereiako sout me ypshla pososta.Mporei na kerdiseis ta rebound alla mallon 8a fas 20 pontous.Stin epi8esi kalo 8a einai na akolou8hseis ston ry8mo giati akoma kai look inside na paikseis pou einai grhgoro systhma mporei na xaseis.Exw dei kalyteres omades na paizoun look inside kai o allos na paizei run n gun kai na xanoun xalara.Kala gia patient den milame.
Stin amina stin 8esi sou twra stin arxi mono man to man 8a epaiza.Prepei na eisai magkas kai na ksereis ti 8a paiksei o allos.An den paiksei omws afto pou perimeneis mallon 8a xaseis.
To bary triari mono an paikseis look inside.
Telos 8elw kai esy kai oloi na mou poun tin gnwmi tous gia mia parathrhsh pou exw kanei.
Ta ratings twn paiktwn epireazontai apo tin 8esi tous.Stis omades mas kamia fora protimame na tous bazoume se alles 8eseis giati einai den yparxoun lefta na paroume stin 8esi pou 8eloume h' kapoios pou bgazei kalo rating exei ligotera lefta.Alla stin e8niki giati allazoume tis 8eseis??Den yparxoun paiktes???Kai an den yparxoun as tous dhmiourghsoume.
Exw dei kai allages 8esewn na dinoun megales nikes alla de nomizw oti eisai etoimos na tis kaneis.

This Post:
00
124401.268 in reply to 124401.265
Date: 1/19/2010 8:00:08 AM
Overall Posts Rated:
112112
"Στον προεκλογικο σου λογο ειχες πει "παιζω παντα για την νικη" τα αποτελεσματα δειχνουν οτι παιζεις ναι μεν για την νικη αλλα του αντιπαλου..."
Πολύ καλό για να με χλευάσεις, αλλά εντελώς άστοχο για την Εθνική ομάδα.

"Χλευαζες και μας εστελνες πμ για τον χρηστη που σου ειπε οτι του "κοβε" για την 4/4 αμυνα ενω εσυ ηθελες να μας πεισεις ποσο καλη ειναι η ομαδικη προπονηση στα ριμπαουντ ...."
Αν πιστεύεις πως η κριτική του είχε βάση να τον υποστήριζες. Όσο αναφορά για την ομαδική προπόνηση, σε μένα είχε αποτέλεσμα, ίσως πιο αργό από την εξατομικευμένη, αλλά είπαμε στο σύλλογό μου έχω άστρο.
Ούτως ή άλλως πάντω δεν προπονώ εγώ τους παίκτες της Εθνικής, οπότε και αυτή η παρατήρηση είναι άστοχη για την Εθνική ομάδα.

"Σε ρωτησα για τον πφ εκεινον αν τον ειδες και αν ξερεις πως αντιμετωπιζεται απαντησες ναι οτι τον ειδες και αυτον οπως και αλλους αλλα απαντηση για το πως αντιμετωπιζεται δεν πηρα .."
Ο Πινέιρο με το 1 στο drive που έχει, επέλεξα να τον αντιμετωπίσω με Man to Man, μιας και παίκτης με χαμηλό drive δυσκολεύεται να δημιουργήσει προσπάθειες από μόνος του. Εκ των υστέρων με την Πορτογαλία η 2-3 ζώνη θα ήταν πιο σωστή άμυνα, αλλά δεν την επέλεξα λόγω των 4 παιχνιδιών run n gun που είχε παίξει σε προγενέστερα παιχνίδια ο Πορτογάλος τεχνικός. Πάραυτα μετά από το χθεσινό έχω καταλήξει πως έφταιγε η επιθετική μας τακτική και όχι η αμυντική μας διάταξη.

" σου ειπα για το πως ειχαν παιξει οι σουηδοι ....ναι το ειχες δει αλλα το χαλαρα που παιξανε δεν το ελαβες υποψην σου.."
Τι ήθελες να κάνω, να βάλω και γω δυνατά? Το έκανα χθες που πάλι είχε παίξει έναν αγώνα δυνατά η Λεττονία. Αλήθεια με τη σειρά των αγώνων, όπως κληρωθήκαμε πως θα πρότεινες να μοιράζαμε τη διάθεση?

"Συγκρινεις την ομαδα σου συνεχεια με την εθνικη σε ολα τα επιπεδα και σε σκιλ και σε τακτικες ....την τεραστια διαφορα που εχουν δεν την βλεπεις?"
Τις βλέπω κάθε φορά που παίζω. Μάλιστα δεν δίστασα να χρησιμοποιήσω τον Προμπονά σαν πειραματόζωο φέτος. Έχω παίξει Princeton 2 φορές, Patient 2 φορές, Low Post και γενικά συστήματα που αν δεις παλαιότερες σεζόν δεν είχα δοκίμάσει. Το έκανα καθαρά για να δω πως αντιδρούν οι παίκτες στην κάθε θέση, σε κάθε σύστημα. Η δική σου γνώμη ποια είναι για τις αντίστροφες πορείες μου? Γιατί ότι κάνω με τον Προμπονά πετυχαίνει ενώ με την Εθνική αποτυγχάνει?

"Κατηγόρησες μεχρι και παικτη οτι αυτος εφταιγε που χαθηκε παιχνιδι ..."
Ουσιαστικά εμένα κατηγόρησα που τον έβαλα σε εκείνη τη θέση.

Και κάπου εκεί τελειώνουν οι παρατηρήσεις σου. Θες να μου πεις όμως τη γνώμη σου για τα ερωτήματα που έθεσα εγώ?

This Post:
00
124401.269 in reply to 124401.264
Date: 1/19/2010 8:49:25 AM
Overall Posts Rated:
112112
Φίλε μου οι άσσοι στην ομάδα είναι 3. Ο Φιλιπακόπουλος, ο Καρόπουλος και ο Κοκκαλίδης.
Με εξαίρεση τον Φιλιπακόπουλο που είναι μία κλάση καλύτερος, οι άλλοι δύο είναι ισάξιοι. απλά βάζω τον Κοκκαλίδη 3 λόγω του πιο υψηλού ριμπάουντ και της εσωερικής άμυνας που έχει.
Αλλά τον Φιλιπακόπουλο μόνο μία εβδομάδα τον είχα με 7 αγωνιστική κατάσταση και με "πρόδωσε" κιόλας στο παιχνίδι.
Για να είμαι όμως δίκαιος, με τα δικά μου κριτήρια πάντα, θεωρώ ότι έχουμε καλούς περιφερειακούς παίκτες.
Με τους ψηλούς μας έχω θέμα και εκεί ναι το παραδέχομαι πως δεν ξέρω να τους χειριστώ.
Έχω βρει όμως έναν εκπληκτικό ψηλό και έχω μιλήσει με το χρήστη του πως θα τον ήθελα του χρόνου.

This Post:
00
124401.270 in reply to 124401.269
Date: 1/19/2010 8:58:44 AM
Overall Posts Rated:
343343
Λες να σαι και του χρόνου; επειδή η δημοτικότητα σου πέφτει με ρυθμό πολυβόλου...

Advertisement