BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos NT

Lietuvos NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
166139.260 in reply to 166139.258
Date: 1/24/2011 4:21:48 PM
Overall Posts Rated:
3636
Siek tiek veliau parasysiu savo nuomone apie sias varzybas, na bet jau suprantu kur musu skyles didziausios, o jos pagrinde treniravime zaideju

This Post:
00
166139.261 in reply to 166139.260
Date: 1/25/2011 1:14:02 AM
Overall Posts Rated:
561561
Parasyk geriau nuomone apie save ;) lengviausia daryti tai ka tu padarei, apkaltinai kitus. Taip kalti visi buve treneriai Aukselis, Mindzius, Kirkas, Ucanas, Lukas ir dabartinis Wazoo. Visi esat atsakingi uz treniruotes. ne vienas isskyrus mindziu nesirupino zaidejais ir nerasynejo kokiu zaideju nori individualiai, tai ir istrenino visi belenkokios kokiu jiems reikejo o ne rinktinei. Toliau laikais ir tu tos politikos. 2 sav man treniruociu plana dar neradai laiko parasyt...Tikrai daug uz Nt darbuojies...Surinkai ta pacia is esmes buvusia sudeti ir uzdejai nusiziurejes nuo mano ekipos V lygoje kur kovoju su botais taktika begti mesti 1-1...Suprantu kad tai veikia LBBL, kad veikia kitose lygose, kad siuo atveju tai buvo saugi taktika ir kitos ekipos nuvertinimas su mintimi. Ai, dedam betkaip, kaip visad begam metam ir laimesim vistiek lengvai...Kartais lengvai ne tulike nebuna...Taip kad tikiuosi isvyst kazka idomaus ir naujo is taves su kazkokiu sumanimu ir bandymu pergudraut. Gerai kad sisyk varzovas visgi buvo per silpnas...

Last edited by Paulius V at 1/25/2011 1:24:32 AM

This Post:
11
166139.262 in reply to 166139.261
Date: 1/25/2011 3:52:34 AM
Komjaunimo Tiesa
II.3
Overall Posts Rated:
898898
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
jis tau parase kad nesudarines tau jokio treniruociu plano ir labai graziai isdeste del ko jis to nedarys

This Post:
22
166139.263 in reply to 166139.261
Date: 1/25/2011 4:14:53 AM
Overall Posts Rated:
3636
1.Tu kaip visada pasirodei esas pasaulio bamba ir vertini pagal virseli.
2.Taves negalejau pagauti visa savaite, o darbo tikrai turejau daugiau nei tu cia pezi atsisedes is neturejimo ka veikti.
3.Taip kalti esam mes visi, tiek buve treneriai, tiek as , tiek manageriai, kurie pagailejo siek tiek laiko , o galbut ir rezultatu ir treniravo iprastai, del ko ir turim tokia rinktine. Bendrauju su daug manageriu, daugumai esamu talentu kurie po 2-4 sezonu los rinktineje sudariau planeliu, arba bent jau pracheckinau ka jie siuo metu treniruoja.
4.Tavo kritika kolkas nevietoje, nes mes laimejom varzybas.

Aciu uz tavo sugaista laika, bet man tavo kritika isvis nepadeda. As kitokio tipo zmogus, manes tokia kritika, nei skatina, nei motyvuoja ;)

This Post:
00
166139.264 in reply to 166139.263
Date: 1/25/2011 5:42:50 AM
Overall Posts Rated:
3636
Taigi siokia takia analize buvusiu varzybu:

Visus stebejusius sias varzybas nustebino kaip puikiai Svedai kovojo su tokia sudetimi pries mus. Pagal reitingus, zaidejus turejomo lengviau susidoroti su varzovais, deja taip neatsitiko. Matau tame keleta priezasciu, kolkas negaliu to paviesinti, bet galiu patikinti jog zinau kur suo pakastas. Nemanau kad spesiu per si sezona tai isspresti taciau reikes pasistengti tai padaryti

Perziurejus statistika akivaizdziai krenta i akis, kaip puikiai ju dideli zaidejai sumete tolimus metimus per musu ginyba, 5 tolimi metimai atsidure musu krepsyje, kai visa komanda sumete 11!
Galbut kaip Paulius minejo R&G nera tokia efektyvi, taciau nelabai maciau kitos iseities, kai musu dideliu zaideju formos tokios prastos, teko pulti grynai per maziukus. Cia galbut taip yra kai visu formos pradineje stadijoje, kadangi perziurejus kitu aiskiu favoritu pergales, reitingai taip pat ispudingai didesni, bet pasiektos pergales vos keliolika tasku, tad visgi pasidziaugsiu pergale, ir tikekimes kad ateityje bus lengviau.

Dekui visiems kurie stengiasi rinktines labui.

P.S. BUTINAI SUSISIEKSIU SU MR.PAULIUM DEL JO ZAIDEJU TRENIRAVIMO PLANO))

This Post:
00
166139.265 in reply to 166139.263
Date: 1/25/2011 6:39:51 AM
Overall Posts Rated:
561561
1. ir paskutinis punktas. Manes gaudyt nereikejo visa savaite. Skype ijungtas kasdien 8h-18h. Tau rasiau 2-3 sykius, atrasei kad laiko neturi. Rasyk i skype kai ir nesu prisijunges, gi kai prisijungsiu gausiu zinutes, tad nepaistyk nesamoniu kad nepagavai. O kitko tiesiog nekomentuosiu, nes tiesiog uzpisa kai darzelinuko lygio 10 ar 20 karta ta pati bazara vartai, kaip as pasaulio bamba ir pan. As tik pareiskiu savo nuomone ir sukritikuoju, nesu jokia bamba ir jei neidomi tau mano kritika ir jei manai kad is piktumo ar kazin ko tai darau, tai neatrasynek net. As tave laikau draugu ir kritikuoju tik kaip man atrodo, tai tik i nauda turetu iseiti o ne i bloga. Kaip atrodo is salies taip sakau. O tu be izeidynejimu ir pasaipu apie bambagysles normaliai gali priimt kritika ir pakomentuot, o jei nesugebi priimt, isvis ignoruok ir nekomentuok, tada vadinasi issirinkom Lukasenka :D

This Post:
00
166139.266 in reply to 166139.264
Date: 1/25/2011 6:43:25 AM
Overall Posts Rated:
561561
netik su manimi. As neisskirtinis, o su visais, kurie turi istrauke arba nusipirke gerus Lt jaunius. As kalbu visu vardu. Kiti net svarbesni nei as, pas kitus daug geresniu jauniu yra, bet jei toks kaip tu nepadesi jiems, tai manieji daunai-legendukai aplenks juos ir bus NT.

This Post:
00
166139.267 in reply to 166139.266
Date: 1/25/2011 6:55:27 AM
Overall Posts Rated:
561561
Beje pats padeciau jiems, jei intika namie tureciau po darbo grizes. Deja, neturiu ir negaliu aktyviai dalyvaut padedamas kitiems, tik forume galiu tave itikint tai padaryt. O ir man paciam idomu kokiu trenkiu is manes tikiesi. Spaudziu tave tam kad turbut dab yra 1 sezonas paskutinis kuriame galiu det zaidejus i varzybas nuo PG iki C ir vistiek laimet varzybas, todel betka galiu trenint neprarasdamas nieko ekipoje. Todel jei kazkokiu ypatingu antriniu nori, butent dabar laikas man tai ir pasakyt. Yra skype, galu gale jei skype nemoki naudotis kaip pasakei anksciau, tai yra buzzerbeater Pm. Paimk ir surasyk. Uztruksi max 5 min. Dabar patekau i keblia situacija kai turiu 4 neblogus jaunius, tai sia savaite metima desiu, kita savaite rebus imsiu trenint. Beje jei kuri domintu toks zaidejas parasykit i pm. Del kainos susitarsim.
[Lietuva]
Akvilius Garškovas (16789549)
Sunkusis kraštas (PF)
Atlyginimas: $ 5 531
Rolė: Svarbus žaidėjas
(BuzzerBeta)
DMI: 23800
Amžius: 19
Ūgis: 6'5" / 196 cm
Potencialas: legendinis žaidėjas
Forma: stiprus
Metimas: gerbiamas Pataikymo nuotolis: pusėtinas
Išorinė gynyba: gerbiamas Driblingas: netinkamas
Veržimasis : baisus Perdavimai: stiprus
Artimi metimai: gerbiamas Vidinė gynyba: vidutinis
Kova dėl kamuolių: stiprus Metimų blokavimas: pusėtinas
Ištvermė: katastrofiškas Baudų metimai: stiprus
Patirtis: katastrofiškas

Tiesa dar ir toki turiu. Kazkuri privalau is ju parduot. Antro nenoreciau, nes iseitu pardavimas i minusa manau, nes daug nesiulytu niekas, px kiek subu turi, jei nera upu, visiems dzin. Tai bent del pirmo parasykit.

[Lietuva]
Romus Mangarovas (16788026)
Vidurio puolėjas (C)
Atlyginimas: $ 4 255
Rolė: Svarbus žaidėjas
(BuzzerBeta)

DMI: 32000
Amžius: 19
Ūgis: 6'0" / 183 cm
Potencialas: super žvaigždė
Forma: stiprus

Metimas: baisus Pataikymo nuotolis: gerbiamas
Išorinė gynyba: vidutinis Driblingas: vidutinis
Veržimasis : vidutinis Perdavimai: pusėtinas
Artimi metimai: gerbiamas Vidinė gynyba: stiprus
Kova dėl kamuolių: baisus Metimų blokavimas: stiprus
Ištvermė: pusėtinas Baudų metimai: netinkamas

Patirtis: katastrofiškas

This Post:
00
166139.268 in reply to 166139.265
Date: 1/25/2011 7:22:58 AM
Overall Posts Rated:
3636
1. Tu nesi darzelinokas ir taves nereikia uz rankytes pervesti per gatve. Esi patyres manageris ir del plano kurio tau neparasiau pirmaja savaite budamas NT poste nemanau kad suzlugdziau tavo talentus as tavim pasitikiu tu gali ir pats adekvaciai nuspresti ka geriausia jiems treniruoti. O kaip ir sakiau, as tau parasysiu plana, tik duok man siek tiek laiko.
2. As priimu konstruktyvia kritika priemu, bet jei skelbiesi mano draugu, tai kokio velnio viesai mane kritikuoji, kai tai gali padaryti ir pm, plius issiakines daugiau detaliu netik pavirsutiniskai perziurejes mano "klaidas"
3. Plius, manes tokia kritika tiek neveikia, labiau demotyvuoja, mano asmenybei labiau patinka dialogas , diskusija , kurio metu galima issakyti argumentus ir detaliau issiaiskinti ivairius aspektus
4. Parasiau daugybei manageriu del jaunu talentu, galbut nespejau visu pasnekint, bet tik todel kad pirmaja savaite mano prioritetas buvo visai kitas. Pagrinde ieskojau zaideju kurie netolimoje ateityje zais uz rinktine, taip pat ieskojau fermu/komandu kurie galetu rupintis esamomis zvaigzdemis ir patikek tai atima nemazai laiko

Pagarbiai, Wazoo

This Post:
00
166139.269 in reply to 166139.267
Date: 1/25/2011 7:33:41 AM
Overall Posts Rated:
3636
Tai kad as padedu kiek galiu tiems zmonems, deja turiu ir asmenini gyvenima, tad negaliu 12h per diena skirti BB)) darbe po kelias valandas skiriu buzzeriui, deja darbe ne viska tinkamai galiu padaryti kadangi klientai smirineja aplink na bet bent praejusia savaite tai daug laiko skyriau NT, net mano komanda maziau demesio susilaukia. Ir dar karta tave patikint galiu, kad bent jau kolkas rinktine gerose rankose, su Mindziu kai jis online buna pasitariam, taip pat del visokiu smulkmenu, treniruociu su vienu geriausiu pasaulyje manageriu, ceku nt treneriu, diskutuojam, tad manau kad einame gera linkme. Ir zmogau, as dar tik pirma savaite esu rinktineje, tad gal uzteks ieskot minusu ir kritikos, siek tiek prasyciau daugiau palaikymo ;)

This Post:
00
166139.270 in reply to 166139.268
Date: 1/25/2011 7:37:44 AM
Overall Posts Rated:
561561
Negaliu kitaip kritikuot, nes skype ar kitur laiko neturi. O cia surandi ir atrasai :D Nebijok, nenukencia cia ta tavo reputacija, visi vistiek zino kad as forumo lodorius ir nekreipia demesio :D

Advertisement