Nu redzot cik veiksmigi 2) pat kipucis ar viņu cinijas tad tas viss ir diezgan reali.Galvenais izmantot savu parsvaru formas,nu bet tad vajadzes 3) zaudet ienakumus un 1) treniņminutes par treso speli:D1) treniņminūtes pajāt. es staminu tagad maucu2) tā kā kpiucis būtu baigā salaga... man tādu IS un ID paļubomu neizspiest.. pie tam diez vai pret mani zonēs un nez vai man būs zona3) ienākumus jau zaudēju neiztirgojoties
Nu redzot cik veiksmigi 2) pat kipucis ar viņu cinijas tad tas viss ir diezgan reali.Galvenais izmantot savu parsvaru formas,nu bet tad vajadzes 3) zaudet ienakumus un 1) treniņminutes par treso speli:D
Nu redzot cik veiksmigi 2) pat kipucis ar viņu cinijas tad tas viss ir diezgan reali.Galvenais izmantot savu parsvaru formas,nu bet tad vajadzes 3) zaudet ienakumus un 1) treniņminutes par treso speli:D1) treniņminūtes pajāt. es staminu tagad maucu :D2) tā kā kpiucis būtu baigā salaga... man tādu IS un ID paļubomu neizspiest.. pie tam diez vai pret mani zonēs un nez vai man būs zona :D3) ienākumus jau zaudēju neiztirgojotiesNu tad nekas neatliek,ka kļut par čempionu:(:D:D:D
Nu redzot cik veiksmigi 2) pat kipucis ar viņu cinijas tad tas viss ir diezgan reali.Galvenais izmantot savu parsvaru formas,nu bet tad vajadzes 3) zaudet ienakumus un 1) treniņminutes par treso speli:D1) treniņminūtes pajāt. es staminu tagad maucu :D2) tā kā kpiucis būtu baigā salaga... man tādu IS un ID paļubomu neizspiest.. pie tam diez vai pret mani zonēs un nez vai man būs zona :D3) ienākumus jau zaudēju neiztirgojoties