jel pratio neko fajnal for nikakve utiske da vidim na ovoj temi :). Navijao sam svim srcem za olimpijakos,iako bas nesto i ne mirisem pirejske cigane :), sjajan su tim i drago mi je sto su zapusili usta svima koji su im osporavali prethodnu titulu smatrajući je srećom i slučajnošću.Volim što su razbili u dve utakmice baš CSKA i Real, zbog dva prepotentna igrača Teodosića i Fernandeza, ne osporavajući im znanje svaki me na svoj način samom pojavom obično tera na povraćanje. Spanulis sa svojim fizikalijama monaha iz nekog svetogorskog manastira igrao je prelepu košarku, a Ejsi Lou koga je siroti Vlado u Partizanu dva meseca pokušavao bezuspešno da nauči da hoda, uzeo je i drugu titulu za dve godine, a ovoga puta bio i lider na terenu a ne samo rezerva. Lepo je što i nekoliko mladjih grčkih igrača čini okosnicu ovog tima, moguće da će Olimpijakos i sledeće sezone biti učesnik same završnice (možda će se čak boriti i sa zvezdom za titulu ;). Eto godinama je Olimpijakos služio za sprdnju jer je sa svojim megalomanskim investicijama obično daleko podbacivao u odnosu na očekivanja, a onda došla finansijska kriza, srezali se troškovi, i bum, najveći uspeh u istoriji kluba. Naravno da ni ovaj tim nije baš mnogo jeftin, ali ono što je ključno, pažljivo je uklopljen u celinu, i ima karakter, skoro nije jedan tim toliko često bežao iz tako bezizglednih situacija i na kraju uvek, kao u filmovima, dobijao sve protivnike.