BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
240885.260 in reply to 240885.258
Date: 8/20/2013 9:45:29 AM
Overall Posts Rated:
162162
Οσο πιο πολλές ευκαιρίες δημιουργουμε τοσο πιο ευκολο είναι να σκοράρουμε.. :Ρ

This Post:
00
240885.262 in reply to 240885.261
Date: 8/20/2013 11:16:21 AM
Overall Posts Rated:
162162
χαχαχα οχι ακριβώς.. :Ρ

Στελάρα δεν μπορω να δεσμευτω για άλλους 6 μήνες να κάνω αυτην την δουλειά.. Ελειψη χρόνου η κυριοτερη αιτία.. Δεν βρίσκω κανενα λόγο ομως να μην αναλάβεις π.χ. εσυ τωρα ή οποιοσδηποτε άλλος.. :Ρ

This Post:
44
240885.269 in reply to 240885.268
Date: 8/21/2013 4:03:32 AM
Overall Posts Rated:
231231
Καλημέρα κι από μένα.

Πλησιάζουμε στο τέλος ακόμη μίας σεζόν και τα μαθηματικά λένε ότι:

Από τη σεζόν 11 που ισχύουν τα ratings των Εθνικών η χαμηλότερη θέση που έχουμε φτάσει είναι η 60η στις 25/01/10, επί των ημερών μου κιόλας, μπράβο μου κι η υψηλότερη η 25η στις 25/10/10, τουλάχιστον πάλι επί των ημερών μου για να ρεφάρω.

Συνήθως όμως βρισκόμαστε στη 10άδα 40-50.

Όπως και να το κάνουμε για την 6η χώρα σε χρήστες ακόμα και η 25η θέση είναι χαμηλή με βάση την ετήσια δυναμικότητα σε ντραφτ και την πολλαπλάσια πιθανότητα που έχουμε σε σχέση με λοιπές χώρες να ασχοληθούν μάνατζερ με την προπόνηση παικτών Εθνικής.

Για την 60η δεν χρειάζεται να πω κάτι πέραν του ότι η 60η χώρα σε χρήστες στο ΒΒ σήμερα είναι η Ιαπωνία με 36 χρήστες η οποία βρίσκεται στην 62η θέση της κατάταξης, μόλις 10 θέσεις κάτω από μας που σήμερα είμαστε στην 52η.

Α, 98 είναι όλες κι όλες...

Μαθηματικά έχουμε αποτύχει στο να φτιάξουμε τα όπλα που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε την Εθνική μας εκεί που θα έπρεπε να ανήκει κι αυτή είναι μία μόνιμη θέση στην πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Έχουμε κερδίσει όμως απίστευτα σε ποιότητα χρηστών.

Διαβάζω όλα τα ποστ των Εθνικών και είμαι πραγματικά χαρούμενος να βλέπω χρήστες να στηρίζουν ο ένας τον άλλον κι όχι να απαξιώνουν ο ένας τον άλλον.

Να προσπαθούν να στηρίξουν την άποψή τους και να υπάρχει ένας ανταγωνιστικός, αλλά ουσιώδης διάλογος για το καλό της Εθνικής.

Στις μέρες μου συνήθως μετά από μία ήττα, βγαίναν και απλά βρίζανε τον προπονητή, τον σταυρώνανε και μετά του έλεγαν πως αν έπαιζε Πίεση 4/4, θα κέρδιζε το ματσάκι εύκολα.

Έχουμε όλοι γίνει πιο "σοφοί" από τότε. Το mentality πλέον είναι ώριμο και όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τι σκιλς χρειάζονται οι παίκτες μιας Εθνικής, τι γυμναστή, πόσες σεζόν και τι υποδομή πρέπει να έχει μία ομάδα για να κρατήσει έναν παίκτη υψηλόμισθο.

Βέβαια κάποιες στιγμές μας κατακλύζει το Ελληνικό ταμπεραμέντο και γράφουμε γιατί δεν προπονεί 18χρονο μία ομάδα Α1 ή γιατί δεν έχουμε όλοι εμείς έναν διεθνή στην ομάδα μας και ζητάμε από τους άλλους να το κάνουνε.

Ευτυχώς μετά από 1-2 ποστ καταλαβαίνουμε όλοι πως προπόνηση ενός 18χρονου έως τα 23 του δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο από ομάδα έως 4ης εθνικής και μετά να πουληθεί σε ομάδα 2ης ή 1ης και να συνεχιστεί η βελτίωσή του στα βασικά σκιλς.

Καταλαβαίνουμε επίσης πως ακόμα κι αυτό είναι 2η λύση απέναντι σε μία ομάδα αποκλειστικής προπόνησης διεθνή, που καλώς ή κακώς κάθε Εθνική χρειάζεται.

Έχουμε να επιδείξουμε τεράστιες επιτυχίες σε ατομικό επίπεδο μάνατζερ. Ο Μάτσας σήμερα είναι Νο2!!!! στον κόσμο και ο Μαμού Νο.3!!!! και στηρίζουν πολλές συναπτές σεζόν πλέον την Εθνική μας είτε από το προσκήνιο, είτε από το παρασκήνιο.

Ο Νεκτάριος είναι ίσως ο πληρέστερος αναλυτής του παιχνιδιού, μετά από τους κατασκευαστές αυτού και δεν έχει αρνηθεί σε κανέναν τη βοήθεια και τη συμβουλή του και προσωπικά είμαι περήφανος, που μέσα από ένα διαδικτυακό παιχνίδι γνώρισα έναν τόσο αξιόλογο επιστήμονα.

Έχουμε πλέον την ωριμότητα, τη γνώση και το πνευματικό επίπεδο σαν άτομα, αλλά και σαν κοινότητα να φτάσουμε την Εθνική στην πρώτη 10άδα.

Μας λείπουν τα εργαλεία. Ξέρουμε όμως ποια πρέπει να φτιάξουμε.

Μπορούμε?

This Post:
00
240885.270 in reply to 240885.269
Date: 8/21/2013 6:33:01 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Εχω αποφασίσει να μην χτυπήσω άνοδο και να πουλήσω παίκτες στο τέλος της σεζόν για να μαζέψω λεφτά για αγορά ταλέντου προοπτικής 10+, με αποκλειστικό σκοπό την προπόνηση.
Αν φτάσουν τα χρήματα(υπολογίζω περίπου 1εκ) ξεκινάω αμέσως, αλλιώς εξοικονομώ χρήματα και αν τύχει κάτι στα μέσα της σεζόν καλώς, ειδάλλως θα έχω τουλάχιστον πάνω από 1,7-1,8 στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Δυστυχώς, μάλλον δεν θα φτάσουν τα λεφτά την πρώτη σεζόν προπόνησης για 6αρη προπονητή, οπότε θα ξεκινήσω με 4αρη και το ρυθμίζουμε στην πορεία.

Θα χρειαστώ τη βοήθεια σου, αλλά και των υπόλοιπων έμπειρων παιδιών, με το που θα βγουν τα ντραφτ, τόσο για την επιλογή κατάλληλου παίκτη με βάση τα τότε οικονομικά δεδομένα μου, όσο και μετέπειτα με τον καταρτισμό μακροχρόνιου πλάνου προπόνησης.

Θα επικοινωνήσω μαζί σου και με άλλα παιδιά, στο τέλος της σεζόν. Αν υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, σχετικές με την ομάδα μου, που χρειάζεστε νωρίτερα, στείλτε μου ένα mail.

Advertisement