Hello
Thank you for trusting me with the youth team for two more seasons. We currently have room for five or six more players. If you have someone you would think would be a good fit please let me know. We are looking for guards with over eighty total skill points or big men with over forty big man skill points. If you have a decent prospect and you do not plan on training them let me know, I may be able to find someone to buy and train them. I have a buyer for this player.
(53592437) I am currently looking for someone to take these two on.
(53918061) (53918026)Our first match of the season is against third ranked France. It most likely will not be a fun match but we will see.
Прывітанне
Дзякуй, што давяралі мне моладзевую каманду яшчэ два сезоны. У цяперашні час у нас ёсць месца для пяці-шасці гульцоў. Калі ў вас ёсць хтосьці, які, на вашу думку, быў бы добрым падыходам, калі ласка, паведаміце мне. Мы шукаем ахоўнікаў з больш чым васьмюдзесяццю ачкамі майстэрства або вялікіх людзей з больш чым сарака вялікімі чалавечымі ачкамі майстэрства. Калі ў вас ёсць прыстойная перспектыва і вы не плануеце іх навучанне, дайце мне ведаць, я магу знайсці каго-небудзь, каб купіць і навучыць іх.
(53592437) У мяне ёсць пакупнік для гэтага гульца, і цяпер я шукаю, каб хто-небудзь узяў гэтыя два.
(53918061) (53918026)Наш першы матч у сезоне супраць Францыі, якая займае трэцяе месца ў рэйтынгу. Хутчэй за ўсё, гэта не будзе вясёлы матч, але мы ўбачым.