Evet sayın seyirciler, bu sabah hüzünlü bir güne uyandık III.9 ailesi olarak çünkü çok sevdiğimiz KIDI hocamızı sonsuzluğa, pardon 2. lige uğurluyoruz. Yanımızda uyku mahmurluğuyla KIDI hocamız var. Şimdi kendisinin duygu ve düşüncelerini alacağız.
-Evet hocam kendinizi nasıl hissediyorsunuz şu an?
-Aşırı derecede uykulu ve sinirli! La olum rüyanda mı gördün beni! Sabahın köründe ne asılıyon zile bangır bangır apartmanı ayağa kaldırdın! Uykunun en tatlı yerinde yataktan düşürdün beni! Bu arada dil sürçmesi ayağına 2 saniyede gömdün beni. Bu kadar seviliyormuşuz demek!
-Kusura bakmayın hocam ya, üzüntüden ne dediğimi biliyor muyum? Saatin kaç olduğuna da bakmamışım.
-E yuh yani! Neyse giderayak kalp kırmayalım şimdi. Ben de üzgünüm tabi. Bir yanda sevinç, diğer yanda burukluk. Fame of justice, Miami Heat ve Çanakkale Kordon koçlarının bu başarıdaki katkılarını (!) inkar edemem.
-Haklısınız hocam. Bu 3 takımın taraftarları kulüplerinin sosyal medya hesabını mesaj bombardımanına tutmuş. Ayrıca twitter'da #yönetim istifa hashtag'i altına tweet yağdırmışlar, trend topic olmuş hashtag. Sizin yüzünüzden forumun üzerine ölü toprağı serpilecek! diye.
- 3 takım taraftarına da ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum. Ben de buradaki herkesi özleyeceğim. Öte yandan bizim konferans iyiden iyiye 2. lig kıvamına gelmeye başlamıştı. Dünkü maçım bunun açık bir göstergesi. Bence her sezon öncesi liglerdeki takımlar seribaşı üsulü kura ile konferanslara dağıtılmalı. En azından III.9 bunu hakediyor. Bizim taraftaki Çanakkale, Miami ve Anatolia kafadan batı play-off'larında oynayabilecekken, doğuda KKM oynuyor!
Enteriy çok sağlam kadro kurdu, emeklerinin karşılığını bu sezon alabilir. Arel için geçen sezondan sonra bu sezon da yine şanssız bir sezon kapanışı olabilir. Bence finale enteriy daha yakın. Finalde de saha dezavantajına rağmen Fame'i Schweppes karşısında bir adım önde görüyorum. Öncesinde Arel-Fame maçı da çekişmeli ve üst düzey geçecek.
-Bu ligde unutamadığınız bir anı veya maç var mı peki?
-Olmaz mı? Gök Tengri ile 4 uzatmaya giden maç unutulmaz bir anıdır benim için.
(105854860) Arel ve Fame'le özellikle son 2 sezonda oynadığımız her maç büyük keyif vermiştir bana.
-Bu son röportaj için çok teşekkür ediyorum hocam.
-Niye son la? 2. lige çıktık diye el mi olduk hemen? Ne zaman kapıma geldin de seni geri çevirdim? Sabahın köründe geldin bak. Kıymetini bil. :)
-Ağlatacaksınız beni hocam!
-Yürü lan dingil! Ağlatacakmışım!
Evet sayın seyirciler, bir röportajın sonuna daha geldik. KIDI hocamıza 2. ligde başarılar diliyoruz.
Last edited by 🏀bağkur™ at 11/6/2019 12:52:52 AM