Evo i moje prognoze...
11/9/2010 6:00:00 PM 2 dugave -- 5 Olympiacos Pulaeus
Olympiacos ima prednost domaćeg terena i nijansu bolju formu, ali to je tek toliko da Dugave ne shvati ovu tekmu olako i ubaci neku drugu postavu...nekad nadmoćna vanjska linija Olympiacosa je s vremenom postala prosječna, a obrana mu nikad nija bila jača strana i jednostavno nema igrača koji bi mogao parirati Mariovim kinezima na stereoidima koji dominiraju pod košem...
Dugave ima sve igrače na raspolaganju jedino mislim da će mu Domazet na klupu jer je napunio minutažu za ovaj tjedan...
Pobjeda Dugava...
11/9/2010 6:00:00 PM 1 KK Plutoni -- 8 Svjetlost Brod
Svjetlost se bori svaku utakmicu do kraja, ali to se ne vidi na kontu jer ima upisanu samo jednu pobjedu, mislim da će se ovdje ipak malo čuvati za kup gdje bi morao proći bez problema. A da se i maksimalno bori teško da bi mu to bilo dovoljno za nešto više osim časnog poraza jer mu u goste dolazi Plutoni koji ove sezone dominira plavom konferencijom a i sveukupno je druga momčad lige iza Tarzana, Plutonima čak ni nešto kraća klupa ove sezone zasad ne predstavlja problem, jedini problem je to što su Plutoni još uvjek u kupu gdje ima jako teškog protivnika, i ako će sve tekme igrati s najjačom postavom ode forma pa-pa...
Mislim da je Plutoni svjestan da će u kupu teško dalje i da će se okrenuti ligi...
Pobjeda Plutona...
11/9/2010 6:00:00 PM 6 SANAC -- 4 Zvijer-zmaj
Jako dobra forma i domaći teren bi moralo biti dovoljno za pobjedu Zvijeri-zmaja...Sancu je Malković u lošoj formi tako da će teško zaustaviti prvog asistenta lige Materu...
Pobjeda Zvijeri-zmaja...
11/9/2010 6:00:00 PM 3 Critters -- 2 kk ponko
Da ne duljim pobjeda Ponka jer Metzler neće igrati pošto je napunio minutažu ovaj tjedan, a zamjena Bahar je u lošoj formi, no ne otpisujem čudo jer Ponko ima nekoliko slabosti i kratku klupu...moglo bi biti gusto ali moj loš ENT i slaba forma bi mogli biti čavao u lijesu...
Pobjeda Ponka...
11/9/2010 6:00:00 PM 7 Mervin -- 1 tarzanovih 12
Lagana domaća pobjeda Tarzana, čak i s drugom postavom jer su Mervinovi bitni igrači u lošoj formi, a slijedeći protivnik u kupu nije nešto što bi ga trebalo zabrinjavati...
Pobjeda Tarzanovih 12...
11/9/2010 6:00:00 PM 8 Jarani -- 6 KK Grnica
Domaćin ovdje ne bi smio imati problema zbog puno boljeg fonda igrača i forme...Jarani jednostavno nemaju igrača koji bi mogao nešto napraviti ovdje...
Pobjeda Grnice...
11/9/2010 6:00:00 PM 5 ZG-Nomads -- 3 Jugoplastika Hvar
Katastrofalna forma domaćina će mu vjerojatno zapapriti sudbinu...Nomad je namirisao krv i sigurno neće ništa prepustiti slučaju jer mu je forma bitnih igrača i više nego dobra ...
Ako zanemarimo poraz od Tarzana, Nomad s ovom pobjedom ulazi u lijepi niz jer ga Jugoplastika čeka i u kupu...
Jedina šansa Jugoplastici je da žrtvuje jednu i da sve od sebe u drugoj tekmi, ali i to će vjerojatno biti premalo...
Pobjeda Nomada...
11/9/2010 6:00:00 PM 4 KK Lokarda -- 7 The Sith
Lokardi je kratka klupa ove sezone definitivno došla glave i nikako da se iskopa iz začaranog kruga ozljeda,slabe forme i preskupih igrača...Sith ima dva igrača koji bi tu mogli nešto odigrati, i u solidnoj su formi,ali na ostalim mjestima je propuh i teško bi tu nešto mogao napraviti, ali svi znamo da Lokarda igra laganicu i da smo pobjede isčupali s trgaonom, a Sith se previše čuvao protiv Dugava tako da me ne bi iznenadilo ako bi pokušao trgati, ali Lokardin ENT je već otišao previsoko da momčad Sithove snage tu nešto realno može napraviti...
Pobjeda Lokarde...
E jesam se natipkao, i vrat me već boli...a i mogel bi me netko ponuditi gemištekom pošto su mi se prsti osušili...
Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 11/8/2010 2:00:28 PM