Hellou. Neliels apdeits no manis. Šodiena tika pavadīta izskatot reālākos kandidātus vecumā 19-20,kuri varētu pārstāvēt Latvijas karogu nākamajā sezonā,Mierinājuma kausā! Bet sākumā es vēlētos pateikties visiem,kas šosezon centās,klausījās manos norādījumos,trenēja,un uzturēja pienācīgās formās mūsu jauniešus!!! Neskatoties uz rezultātu mēs vienalga esam labākie! Pieminiet manus vārdus,jo pašlaik es tiešām ļoti pozitīvi raugos nākotnē,un esmu pārliecināts,ka jau tuvākajā nākotnē LATVIJA liks par sevi zināt!!
Runājot par kandidātiem,un sastāvu uz nākamo sezonu..godīgi sakot,viss izskatās vēl nabadzīgāk nekā šosezon :D Par to jau liecina,tas,ka 3-4 'profesionāļi' izaugsmē apdzen pot 9,10 čaļus :D un ir tādi 19 gadnieki,kuriem jau ir gandrīz tādi paši skili,kā 20gadniekiem,vai arī vēl labāk,jau pārspēj tos! Tāpēc būs jācer uz veiksmīgu kalendāru Mierinājuma kausā,un vienkārši mierīgi jānostartē. Neloloju nekādus lielos rezultātus! Jāskatās kalendārs,bet tikšana TOP 32 būs ok.
Pirmdienai,spēlei pret šīs sezonas EČ pārsteigumu - Andorru divpadsmitnieks būs šāds,kādu jūs tgd redzēsiet U21 izlases spēlētāju lappusē. Kādi 80% no šī divpadsmitnieka visdrīzākais jau ir garantējuši vietu sastāvā nākamajai sezonai,savukārt pārējie 20% cīnīsies par to ar tuvākajiem konkurentiem/sekotājiem !! Tāpēc palikušajās draudzībās spēlēs būs redzami vairāk par 12 uzvārdiem,kas rotēs savā starpā,un cīnīsies par vietu sastāvā!
PAR LIELU LATVIJU!!!
Lakeris
Last edited by Lakeris at 4/3/2015 6:55:00 PM