Ύψος: 7'1" / 216 cm
Προοπτική: αιώνιο ταλέντο
Αγωνιστική Κατάσταση: μέτριος
Σούτ με Άλμα: αδέξιος Εμβέλεια Άλ.: αξιοθρήνητος
Περ. Άμυνα: απαίσιος Χειρισμός: φυσιολογικός
Μπάσιμο: μέτριος Πάσες: μέτριος
Εσ. Σούτ: δυνατός Εσ. Άμυνα: καταρτισμένος
Ριμπάουντς: δυνατός Τάπες: αξιοσέβαστος
Αντοχή: άθλιος Ελ. Βολές: δυνατός
Εμπειρία: άθλιος
Ένα update περίπου 330 μέρες μετά. Ο πρώτος
Ύψος: 7'1" / 216 cm
Προοπτική: αιώνιο ταλέντο
Αγωνιστική Κατάσταση: δυνατός
Σούτ με Άλμα: μέτριος Εμβέλεια Άλ.: αξιοθρήνητος
Περ. Άμυνα: μέτριος Χειρισμός: δυνατός
Μπάσιμο: αξιοσέβαστος Πάσες: δυνατός
Εσ. Σούτ: δημιουργικότατος Εσ. Άμυνα: εκπληκτικός
Ριμπάουντς: εκπληκτικός Τάπες: καταρτισμένος
Αντοχή: άθλιος Ελ. Βολές: καταρτισμένος
Εμπειρία: απαίσιος ΠΣ: 85 (35 + 50)
Ο οποίος φέτος κατέγραψε triple double με 30π/26ρ/14α, με ένα botaki αντίπαλο, αλλά δεν έχει σημασία
ο δεύτερος που προπονούσα και δεν είχε αναφερθεί τότε (μάλλον τον πήρα ακριβώς μετά το post? γιατί του έχω ίδιες μέρες στην ομάδα)
Ύψος: 6'8" / 203 cm
Προοπτική: ΜVP
Αγωνιστική Κατάσταση: φυσιολογικός
Σούτ με Άλμα: καταρτισμένος Εμβέλεια Άλ.: αξιοθρήνητος
Περ. Άμυνα: καταρτισμένος Χειρισμός: δυνατός
Μπάσιμο: αξιοσέβαστος Πάσες: αξιοσέβαστος
Εσ. Σούτ: δημιουργικότατος Εσ. Άμυνα: συγκλονιστικός
Ριμπάουντς: δημιουργικότατος Τάπες: φυσιολογικός
Αντοχή: αξιοθρήνητος Ελ. Βολές: απαίσιος
Εμπειρία: απαίσιος ΠΣ: 82 (42 + 40)
Νομίζω ότι μετά το πέρας της χρονιάς δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους. Όλη η υπόλοιπη χρονιά θα τελειώσει με εσ. σουτ, κυρίως για τον πρώτο, καθώς κατάφερα αυτό που ήθελα, να αποκτήσω εναν Center αρκετά τίμιο για τα επόμενα χρόνια, ώστε να καταφέρω την άνοδο στην τρίτη κατηγορία και με το καλό την παραμονή. Ο δεύτερος θα προσπαθήσω να πουληθεί, διότι έχει ακόμα να πάρει προπόνηση. Δεν θα τον χαρίσω όμως... Για IV μου κάνει απόλυτα.
Επίσης με την ομάδα που είχα δεν είδα ιδιαίτερα άσπρη μέρα, και μάλλον θα το πάω για rebuild, καθώς καποιοι παίχτες οδεύουν προς 30 και δεν θέλω να χάσουν την αξία τους... Οπότε μάλλον θα θυσιαστούν κάποιες σεζον ακόμα δυστυχώς. Τα λεφτά θα επενδυθούν ώστε να αυξηθούν εμπορικά έσοδα και θέαση, για μεγαλύτερη διαχείριση μισθών, γιατί όπως το βλέπω το πράγμα, δύσκολα ανεβαίνουμε αλλιώς... Οπότε από νέα σεζον λογικά θα πάμε για προπόνηση περιφερειακου. Ας ελπίσουμε σε απόλυτη τύχη στο draft, καθώς δνε έχω ούτε ένα πόντο σκαουτινγκ! Και άλλωστε απο ότι κατάλαβα, παίχτες από draft ή στην χειρότερη Έλληνες στην ομάδα, σημαίνει περισσότερα εμπορικά έσοδα!
Θα προλάβει το τωρινό Center της ομάδας της άνοδο? Για πάντα στην 4η κατηγορία? Ποιος ξέρει, θα δείξει χαχα!
Last edited by paim at 6/14/2019 11:03:52 AM