Ja, mert a "leszarlak" és "gyökerezés" az neked szakmai szempont?! Tessék! ott van a másik fórumon a meccsem szombatról,
elemezd ki, az lenne szakmai szempont. Mutasd csak mit tudsz, hadd lássam, te "szakmai zseni" ! Én mellesleg megtettem, de pl Charlienak nem volt tudása, hogy belé kössön, ugyanis az perfekt volt. A b. vegyessel átjáróház a védelem, és mi ez, ha nem őrültség ilyet eleve bevállalni egy KULCSmeccsen?! Ezt mondom csak. Arról nem tehetek, hogy nem fogjátok fel józan ésszel!
(78913730)Egyébként a "lesz@rom" stílus az pont Dzsevasz módszere volt, de ez is írtam! Amikor is telibe s..ta azt a 3 gazdag klubot, aki nevelt becsülettel és mindent beáldozva, az eredményét, azt, hogy edzőt cseréljen súlyos százezrekért, azt, hogy szóljon az aktuális kapitánynak hogy hívják be minimum megnézni a játékost. Ő ezt mind "les..rta"!
És még ő volt felháborodva végül, hogy elküldtem őt akkor a r.... k.......p..-ba?!
Most súlyosan kikaptunk.. Mit csinál? Elkezdi védeni az eredményt amit nem lehet megvédeni, semmivel se megmagyarázni! Ez szégyen lenne egy közepes tudású menedzsertől (pl tőlem) is. De tőle meg, hogy buzzermágusnak képzeli magát, különösen zavaró. És még neki áll feljebb a történtek után? Hát, ez az, ami szánalmas!
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/19/2015 4:26:04 AM