mene pak brine ako popularnost bude (nekim cudom) odlucivala...tu sam ja u debelom minusu... ;)
mene pak brine ako popularnost bude (nekim cudom) odlucivala...tu sam ja u debelom minusu... ;)tako ti je to kad si sa one strane zakona! niko ne voli policajce :)
mene pak brine ako popularnost bude (nekim cudom) odlucivala...tu sam ja u debelom minusu... ;)tako ti je to kad si sa one strane zakona! niko ne voli policajceAuuu bre onda bi ja trebao biti glavna zvezda u tom filmu?
mene pak brine ako popularnost bude (nekim cudom) odlucivala...tu sam ja u debelom minusu... ;)tako ti je to kad si sa one strane zakona! niko ne voli policajce
mene pak brine ako popularnost bude (nekim cudom) odlucivala...tu sam ja u debelom minusu... ;)tako ti je to kad si sa one strane zakona! niko ne voli policajce :)Auuu bre onda bi ja trebao biti glavna zvezda u tom filmu? :)Da znas...dok te serif ne rokne! :P
mene pak brine ako popularnost bude (nekim cudom) odlucivala...tu sam ja u debelom minusu... ;)tako ti je to kad si sa one strane zakona! niko ne voli policajce :)Auuu bre onda bi ja trebao biti glavna zvezda u tom filmu? :)
kakvo suđenje imaš u gostima! ovo je neverovatno!!! svaki put faul-koš važi! morao na kraju lucky fan da odlučuje
Da li zna neko hocu li dobiti trening ako stavim postavu za prijateljsku sa 3 igraca a ostalo da budu laki fanovi?
Nazalost... trenuto sam u minusu :(