Fljeskavice, fljeskavice..njam-njam-njam... dajte mi jos fljeskavica, molim vas. Jos ovih carobno mirisnih fljeskavica trebam ja..
A Olivu drzite po strani da mi slucajno ne zdipi neku! A mogli biste i Kicu da sklonite od njih..i ove vrapce sto se tu vrzmaju oko mojih fljeskavica. Alo bre milicija, dajte radite svoj posao i ne dozvolite ikome da se divi mojim fljeskavicama. Uh, al' sam gladan!!
p.s. A zena mi spremila corbicu od brokolija i neke tikvice i integralni hleb...Daj mi bre zeno MAS' I LEBA S' ALEVU PAPRIKU ako nema fljeskavica!
A dopada mi se ova igrica - nikako da pobedim i prodam nekog igraca, sva sreca da u timu imam najmanje 18-tak igraca pa i kad se neko povredi mogu da nadjem novu dvanaestoricu neodabranih bar da dignu formu.
Kako se gasi tim tj. ako ne prodam nikoga a svake sezone im skoci plata i ja ne budem bio u mogucnosti da ih platim oni idu na TL u koloni po 1 ili dzumle?
ili u prevodu, ako do toga dodje da li onda drug koji mi je postavljao tim kad mi je komp bio na opravci moze da kupi nekog mog igraca a da ne bude banovan?