Én sem akarom újrakezdeni, úgyhogy rövidre fogom.
Elmondtam én is a véleményem a te edzettjeidről. Gondolom, engem is megillet a szabad véleménynyilvánítás joga, legalább annyira, mint téged.
Én is kiedzettem ugyanannyi (vagy több) U21-est, mint te. Csak én nem dőlök hátra, kritizálva az edzést, kapitányt, scoutokat, nevelőket, atyaúristent, hanem edzek tovább. Nekem a 4 kiedzett játékos nem "elég". Sőt nagyon kevés. Majd ha kiedzettem 40-et, talán hátradőlök kicsit, de az sem biztos.Továbbá te olyan játékosokat hiányoltál, lehülyézve mindenkit, amilyet sosem edzettél (100k-s center). Én meg ehelyett megtettem.
Nincs irányító túledzés, sőt semelyik poszton nincs túledzés. Tudod miért? Mert kevesen edzenek. Többek között azért, mert aki megtehetné, az nem edz, mert úgy gondolja, hogy kiedzett már eleget.
Szerinted kár DH scoutolásba energiát ölni, csakhogy szerinted abba a játékosba is kár volt, aki végül a tavalyi csapat összes tétmeccsén kezdő BD volt (hozzáteszem az ukrán meccs kivételével minden tétmeccsen domináltuk a BD posztot - nem rossz egy olyan játékostól, aki "teljesen esélytelen" az U21-re). Innentől kezdve nekem nem mérvadó, hogy szerinted mibe kár energiát ölni.
Tévedni 3 szezonra előre emberi dolog, tökéletesen igaz. Akkor esetleg nem lehetséges, hogy most is tévedsz? Vagy nem lehetséges, hogy megint jön valami változtatás 2 szezon múlva, ahol felértékelődnek a DH-k? Akkor mi lesz? Kimarad 3-4 korosztály, mert most éppen úgy áll, hogy jobban megéri irányítót edzeni? Kullogunk majd megint a többiek után? Előre megszopatjuk a jövőbeli kapitányt?
És igen, bekerül olykor gyengébb játékos is. De előre leírni bárkit pont ezért nagy hiba. Most ugye te leírnád az összes DH-t. Garantálod, hogy három szezon múlva sem kerülne be egyik sem? Vagy simán lemondanál róluk úgy, hogy esetleg nem lesz náluk jobb? Inkább senki ne legyen, minthogy valamivel gyengébbek legyenek bent?
Don't feed the troll