BuzzerBeater Forums

BB Belarus > Молодёжная сборная

Молодёжная сборная

Set priority
Show messages by
From: FILMAR

To: PRT
This Post:
00
272822.263 in reply to 272822.262
Date: 7/23/2024 2:30:15 PM
BC FILMAR
Vyshejshaja Liga
Overall Posts Rated:
644644
Заруинили молодежку в этом сезоне! Я зря качал игроков, троих игроков по 80+ ОСН вчакал до 21го чтоб так бездарно слить сезон одними техническими :/

Можем проголосовать против тренера. Там тогда вроде сменят на конкурента по выборам. Если он был.
Может, хоть он пару раз успеет состав отправить.

This Post:
00
272822.264 in reply to 272822.263
Date: 7/30/2024 2:35:06 AM
Winsk-124
Vyshejshaja Liga
Overall Posts Rated:
6363
к сожалению, с австрией тоже у меня не получилось.
Неугадайка + нерешительность сыграть внешнюю тактику = -17.
А жаль. Могли побороться с ними.

This Post:
55
272822.265 in reply to 272822.264
Date: 8/4/2024 2:07:17 PM
Kirkwood Hawks
III.6
Overall Posts Rated:
2323
Second Team:
Ozark Outlaws
Greetings. I have been put in charge of the u21 due to the old manager being inactive. First I’d like to say sorry that your u21 wasn’t getting the attention it deserved. I promise to always be active and in involved with the team. I have already created a database for scouting players. I am in the process of gathering the skills for youth players. I know foreigners aren’t always welcome when it comes to running national teams but I hope to be a valuable member of your community. If you have any advice or are interested in help training for the u21 team please contact me. Unfortunately the old manager left me with bad enthusiasm for the remaining games but I will do my best to compete.

Прывітанне. Я быў пастаўлены адказным за u21 з-за бяздзейнасці старога менеджэра. Спачатку я хацеў бы папрасіць прабачэння за тое, што ваш u21 не атрымаў належнай увагі. Абяцаю заўсёды быць актыўным і ўдзельнічаць у камандзе. Я ўжо стварыў базу дадзеных для разведкі гульцоў. Я знаходжуся ў працэсе збору навыкаў для маладых гульцоў. Я ведаю, што замежнікі не заўсёды вітаюцца, калі справа даходзіць да кіравання нацыянальнымі камандамі, але я спадзяюся быць каштоўным членам вашай супольнасці. Калі ў вас ёсць якія-небудзь парады або вы зацікаўлены ў навучанні каманды U21, калі ласка, звяжыцеся са мной. На жаль, стары менеджэр пакінуў мяне з дрэнным энтузіязмам да астатніх гульняў, але я зраблю ўсё магчымае, каб спаборнічаць.

This Post:
33
272822.266 in reply to 272822.265
Date: 8/12/2024 12:27:44 PM
Kirkwood Hawks
III.6
Overall Posts Rated:
2323
Second Team:
Ozark Outlaws
Greetings,

Last week the youth team played an undefeated Lithuania team. Although we got a guess correct we were not able to defeat a more talented team.

Today, we beat Ghana by a wide margin. This was the first win of the season for the youth team. A. Kartunov scored 29 points and T. Himan had 21 points in the victory. Scouting and developing training plans will be my focus for the remainder of the season. I hope you will keep me in mind for the upcoming youth election as I would love the chance to represent you for two seasons instead of just two games. In the meantime, feel free to reach out if you need anything.

Вітаю,

На мінулым тыдні моладзевая каманда згуляла з камандай Літвы, якая не прайгравала. Нягледзячы на тое, што здагадкі былі правільнымі, мы не змаглі перамагчы больш таленавітую каманду.

Сёння мы перамаглі Гану з вялікім адрывам. Гэта была першая перамога моладзевай каманды ў сезоне. У перамозе А.Картуноў набраў 29 ачкоў, а Т.Хіман — 21. Скаўтынг і распрацоўка планаў трэніровак будуць маёй увагай да канца сезона. Я спадзяюся, што вы будзеце памятаць пра мяне на маючых адбыцца моладзевых выбарах, таму што я хацеў бы мець шанец прадстаўляць вас два сезоны, а не толькі дзве гульні. А пакуль не саромейцеся звяртацца, калі вам што-небудзь спатрэбіцца.

This Post:
00
272822.267 in reply to 272822.266
Date: 9/25/2024 11:55:37 AM
Kirkwood Hawks
III.6
Overall Posts Rated:
2323
Second Team:
Ozark Outlaws
Hello

Thank you for trusting me with the youth team for two more seasons. We currently have room for five or six more players. If you have someone you would think would be a good fit please let me know. We are looking for guards with over eighty total skill points or big men with over forty big man skill points. If you have a decent prospect and you do not plan on training them let me know, I may be able to find someone to buy and train them. I have a buyer for this player. (53592437)
I am currently looking for someone to take these two on. (53918061) (53918026)

Our first match of the season is against third ranked France. It most likely will not be a fun match but we will see.

Прывітанне

Дзякуй, што давяралі мне моладзевую каманду яшчэ два сезоны. У цяперашні час у нас ёсць месца для пяці-шасці гульцоў. Калі ў вас ёсць хтосьці, які, на вашу думку, быў бы добрым падыходам, калі ласка, паведаміце мне. Мы шукаем ахоўнікаў з больш чым васьмюдзесяццю ачкамі майстэрства або вялікіх людзей з больш чым сарака вялікімі чалавечымі ачкамі майстэрства. Калі ў вас ёсць прыстойная перспектыва і вы не плануеце іх навучанне, дайце мне ведаць, я магу знайсці каго-небудзь, каб купіць і навучыць іх. (53592437) У мяне ёсць пакупнік для гэтага гульца, і цяпер я шукаю, каб хто-небудзь узяў гэтыя два. (53918061) (53918026)

Наш першы матч у сезоне супраць Францыі, якая займае трэцяе месца ў рэйтынгу. Хутчэй за ўсё, гэта не будзе вясёлы матч, але мы ўбачым.

This Post:
22
272822.268 in reply to 272822.267
Date: 10/15/2024 4:51:56 AM
BC FILMAR
Vyshejshaja Liga
Overall Posts Rated:
644644
Не повезло в этом сезоне с календарем.

Но матч с Францией был очень обнадеживающим))

Желаю удачи в оставшихся играх!

This Post:
33
272822.269 in reply to 272822.268
Date: 10/16/2024 1:47:46 PM
Kirkwood Hawks
III.6
Overall Posts Rated:
2323
Second Team:
Ozark Outlaws
Thanks! I am happy with our tactical choices but we are in a tough group and the game engine hasn't treated us kindly so far. We will continue to work hard to get the results we want.

Дзякуй! Я задаволены нашым тактычным выбарам, але мы знаходзімся ў цяжкай групе, і гульнявы механізм да гэтага часу не ставіўся да нас добразычліва. Мы будзем працягваць упарта працаваць, каб атрымаць жаданыя вынікі.

This Post:
11
272822.270 in reply to 272822.269
Date: 11/12/2024 7:19:15 PM
Kirkwood Hawks
III.6
Overall Posts Rated:
2323
Second Team:
Ozark Outlaws
The youth team season has ended. Thank you to those of you who supported and watched our team play. We finished seventh out of eight teams. I would have liked to win another game or two but it didn't happen. I felt the need to be aggressive and take a game day prep guess later in the season because the other teams were more talented than us. Looking ahead to next season we should have some easier games in the consolation tournament. However our roster looks to be very very weak. You can use the link below to look at the prospects for next season. If anyone wants to train a player or two for the team it would be appreciated. Thanks for taking the time to read this. Have a great day.

https://nt.buzzerbeater.com/

Сезон моладзевай каманды скончыўся. Дзякуй тым з вас, хто падтрымліваў і назіраў за гульнёй нашай каманды. Мы занялі сёмае месца з васьмі каманд. Я хацеў бы выйграць яшчэ адну-дзве гульні, але гэтага не адбылося. Я адчуваў неабходнасць быць агрэсіўным і адгадваць падрыхтоўчы дзень гульні пазней у сезоне, таму што іншыя каманды былі больш таленавітымі, чым мы. Забягаючы наступнага сезона, мы павінны правесці некалькі прасцейшых гульняў у суцяшальным турніры. Аднак наш спіс выглядае вельмі слабым. Вы можаце выкарыстоўваць спасылку ніжэй, каб паглядзець на перспектывы на наступны сезон. Калі хто-небудзь хоча навучыць гульца-двух для каманды, гэта будзе ацэнена. Дзякуй, што знайшлі час, каб прачытаць гэта. Выдатны дзень!

https://nt.buzzerbeater.com/

This Post:
00
272822.271 in reply to 272822.270
Date: 12/23/2024 2:55:08 PM
Kirkwood Hawks
III.6
Overall Posts Rated:
2323
Second Team:
Ozark Outlaws
There are some high potential Belarus players for sale if anyone has some room to train them. Please sell any Belarus rookies you are not going to train.

Ёсць некалькі беларускіх гульцоў з высокім патэнцыялам для продажу, калі ў каго ёсць месца для іх падрыхтоўкі. Калі ласка, прадавайце беларускіх пачаткоўцаў, якіх вы не збіраецеся трэніраваць.

(54232723)
(54229045)
(54233594)
(54231391)
(54231108)