Season 9 - V.71 - FinalistΈφτασα στον τελικό της V.71 και ανέβηκα με το ρεκόρ μου. Οι πρώτες μου επιλογές ήταν καλοί αμυντικοί (αξιοσέβαστος+). Αν ήξερα τότε να διαχειρίζομαι τον ενθουσιασμό (έπαιξα κάποια απ' τα τελευταία παιχνίδια ''δυνατα'') θα είχα κερδίσει και στους τελικούς. Αποτέλεσμα: Με καλή άμυνα και μέτρια επίθεση ανέβηκα
/league/9389/overview.aspx?Season=9Season 10 - IV.30 - ChampionΣτέφθηκα πρωταθλητήςχωρίς χαμένο παιχνίδι στα Play-Offs και με ρεκόρ 18-4. Είχα την καλύτερη άμυνα. Η επίθεσή μου ήταν μεσ' στις 5 πρώτες - όχι η καλύτερη.
/league/6694/overview.aspx?Season=10Season 11 - III.2 - 5η ΘέσηΑν δεν ξεχνούσα σε δύο ματς να στήσω τακτικές θα είχα μπει Play-Offs. Αντιθέτως με τους άλλους νεωφώτιστους (εκτός απ' τον Υπερηχητικό - αλήθεια που χάθηκε αυτός;) εγώ προτίμησα παίκτες με $8 000 μισθό αλλά άμυνα καταρτισμένος+. Επιθετικά η 5άδα μου είχε:
PG ----> JS:7 JR:5
SG ----> JS:9 JR:7*
SF ----> JS:10 JR:7
PF -----> IS:10 JS:7
C -----> IS:10
δηλαδή είχα ''θεωρητικά'' ένα απ' τα πιο αδύναμα ρόστερ
/league/302/overview.aspx?season=11* Ο SG μου πριν τον πάρω έπαιζε στους Ατσαλάκοτους (ομάδα Α1) 14.8 λεπτά παρακαλώ. Και είχε μισθό $7 000!
Το συμπέρασμα μου απ' όλη μου την ''καριέρα'' μέχρι τώρα είναι πως παίκτες με καλή άμυνα και μέτρια επίθεση είναι προτιμότεροι από καλούς σουτέρ που δεν ξέρουν να αμύνονται.
Αυτές είναι οι σκέψεις μου.
Last edited by Ricky Davis at 5/27/2010 9:01:21 AM