"Στον προεκλογικο σου λογο ειχες πει "παιζω παντα για την νικη" τα αποτελεσματα δειχνουν οτι παιζεις ναι μεν για την νικη αλλα του αντιπαλου..."
Πολύ καλό για να με χλευάσεις, αλλά εντελώς άστοχο για την Εθνική ομάδα.
"Χλευαζες και μας εστελνες πμ για τον χρηστη που σου ειπε οτι του "κοβε" για την 4/4 αμυνα ενω εσυ ηθελες να μας πεισεις ποσο καλη ειναι η ομαδικη προπονηση στα ριμπαουντ ...."
Αν πιστεύεις πως η κριτική του είχε βάση να τον υποστήριζες. Όσο αναφορά για την ομαδική προπόνηση, σε μένα είχε αποτέλεσμα, ίσως πιο αργό από την εξατομικευμένη, αλλά είπαμε στο σύλλογό μου έχω άστρο.
Ούτως ή άλλως πάντω δεν προπονώ εγώ τους παίκτες της Εθνικής, οπότε και αυτή η παρατήρηση είναι άστοχη για την Εθνική ομάδα.
"Σε ρωτησα για τον πφ εκεινον αν τον ειδες και αν ξερεις πως αντιμετωπιζεται απαντησες ναι οτι τον ειδες και αυτον οπως και αλλους αλλα απαντηση για το πως αντιμετωπιζεται δεν πηρα .."
Ο Πινέιρο με το 1 στο drive που έχει, επέλεξα να τον αντιμετωπίσω με Man to Man, μιας και παίκτης με χαμηλό drive δυσκολεύεται να δημιουργήσει προσπάθειες από μόνος του. Εκ των υστέρων με την Πορτογαλία η 2-3 ζώνη θα ήταν πιο σωστή άμυνα, αλλά δεν την επέλεξα λόγω των 4 παιχνιδιών run n gun που είχε παίξει σε προγενέστερα παιχνίδια ο Πορτογάλος τεχνικός. Πάραυτα μετά από το χθεσινό έχω καταλήξει πως έφταιγε η επιθετική μας τακτική και όχι η αμυντική μας διάταξη.
" σου ειπα για το πως ειχαν παιξει οι σουηδοι ....ναι το ειχες δει αλλα το χαλαρα που παιξανε δεν το ελαβες υποψην σου.."
Τι ήθελες να κάνω, να βάλω και γω δυνατά? Το έκανα χθες που πάλι είχε παίξει έναν αγώνα δυνατά η Λεττονία. Αλήθεια με τη σειρά των αγώνων, όπως κληρωθήκαμε πως θα πρότεινες να μοιράζαμε τη διάθεση?
"Συγκρινεις την ομαδα σου συνεχεια με την εθνικη σε ολα τα επιπεδα και σε σκιλ και σε τακτικες ....την τεραστια διαφορα που εχουν δεν την βλεπεις?"
Τις βλέπω κάθε φορά που παίζω. Μάλιστα δεν δίστασα να χρησιμοποιήσω τον Προμπονά σαν πειραματόζωο φέτος. Έχω παίξει Princeton 2 φορές, Patient 2 φορές, Low Post και γενικά συστήματα που αν δεις παλαιότερες σεζόν δεν είχα δοκίμάσει. Το έκανα καθαρά για να δω πως αντιδρούν οι παίκτες στην κάθε θέση, σε κάθε σύστημα. Η δική σου γνώμη ποια είναι για τις αντίστροφες πορείες μου? Γιατί ότι κάνω με τον Προμπονά πετυχαίνει ενώ με την Εθνική αποτυγχάνει?
"Κατηγόρησες μεχρι και παικτη οτι αυτος εφταιγε που χαθηκε παιχνιδι ..."
Ουσιαστικά εμένα κατηγόρησα που τον έβαλα σε εκείνη τη θέση.
Και κάπου εκεί τελειώνουν οι παρατηρήσεις σου. Θες να μου πεις όμως τη γνώμη σου για τα ερωτήματα που έθεσα εγώ?
The secret of communication lies in defeat...