Naravno ocekivana pobeda protiv Templara,jako sam zadovoljan s obzirom da sam odmarao 3 kvalitetna igraca kao sto su Berceo,Riba i Oung,svi su pruzili dobru partiju,svi su dobili potrebnu minutazu za dobru formu,sem O'Conell-a koji ce ove nedelje imati 76 minuta ako sam dobro video,valjda mu nece pasti forma,jer je ovaj trener stekara,jer retko ubacuje Mileu,pa je ovaj drugi odigrao svega 1 min u prve tri cetvrtine,to je verovatno zbog Peterove 8 u izdrzljivosti,ali jbga valjda ce mu ok biti forma.Odigrao sam i opusteno kao i Templari,drago mi je sto sam povecao entuzijazam.Malo sam razocaran posetom svega 8360 gledaca,to je zbog poraza od rivala,pa sam imao pola loptice u utakmici protiv rivala i poslednjoj ligaskoj utakmici,sada bi trebalo da imam po 5 loptica za TV utakmicu i poslednju ligasku,tako da ocekujem vise publike u narednim mecevima,sada mi nedeljni prihod svega 43k,ali dobro sta da se radi.Sada sledi utakmica u kupu protiv Detelinare,naravno veliki sam favorit,sacuvao sam ova tri igraca cija su imena napisana gore.Vazno je da se moj tim uzdize posle poraza od lutki.