ce sa zic....
singurul rezultat care complica schema e infrangerea lui jibou care in mod firesc s-a menajat pt cupa.
daca el castiga si trecea pe 1 eram ferm convins ca ar fi jucat la victorie cu DD (titulari +TIE) ca sa mentina locul 1.
asa fiind toti la egalitate nu prea vad de ce ar risca.
oricum toti o sa dea TIE fiindca le trebuie entuziasm in PO. oriocum toti o sa-si joace titularii fiindca in afara de meciul de PO nu ii vad sa isi joace titularii in amical. deci pronosticul meu e ca IWS, castiga, BD cred ca va pierde fiindca e blocat pe 2-3 si pt smar cred ca e mai valoros sa isi bata rivalul decat sa intre in PO cu entuziasm putin. iar Jibou va baga echipa buna pe teren, dar DD s-ar ptuea sa fie nevoit sa dea CT pt a fi sigur de locul 7, poate 6.
la mione e simplu. eu dau CT orice o fi fiindca fara victorie termin pe 8., iar nakatsu la fel fiindca ii sunt rival si e blocat pe 5 (in mod realist). oricum, la entuziasm egal, faptul ca joc acasa conteaza, iar ce diferente de forme vor exista ele se mitigheaza prin tactica.
iar chiar daca castig, la baraj renunt delibera pt a mai castiga niste bani pt div II. sunt intr-o pozitie prea precar[ pt a avea speranta iar momentan prefer sa salvez bani decat sa ii ard in urmarirea de sperante false. nu e nicun orgoliu in a ramane in RBBA in mediocritate daca doar atat imi permite echipa.
va trebui sa continui reconstructia in 2.
oricum, felicitaeri lui DD ca a castigat, azi si-a salvat sezonul. daca pierdea....era transat