2.rész:Örömmel jelentjük be a Buzzerbeater nemzetközi hírében, hogy Makaó és Bahama-szigetek csatlakoztak a BuzzerBeater világához. Ugyancsak szeretnénk gratulálni GM-Labude-nak és csapatának ESV Laimnak a raonne által menedzselt Vitoria Devils feletti 87-75-ös kemény győzelméhez a BuzzerBeater legjobbja döntőjében.
Gratuláció illeti Franciaországot és kapitányát kevincecartert is, ami egy izgalmas csatában 75-66-tal diadalmaskodott Izrael felett és nyerte meg az U21-es világbajnokságot. A következő felnőtt világbajnokságot Kínában rendezik. Ne felejts el szavazni a folyamatban lévő U21-es kapitány választáson!
Végezetül, készülj fel egy hírre egy új, izgalmas, tervezett versenyünkről, amelynek részleteit a következő hetekben osztjuk meg veletek.
Sok sikert mindenkinek az előttünk álló szezonban!
Megjegyzés:
Az első részben található box and one taktikára nem tudtam igazán jó magyar nevet kitalálni, mert az az igazság, hogy nem igazán vagyok jártas az igazi kosárlabda taktikai részében.
Mellesleg megnéztem a német fordítást, és ők is azt írták, hogy box and one.
Itt van egy kis írás a wikipédián róla:http://en.wikipedia.org/wiki/Box-and-one_defense
Ismerve a magyar wikipédiát nem hiszem, hogy fenn van magyarul is.