Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και για το κουράγιο που μου δίνετε για την πολύ δύσκολη σεζόν που με περιμένει στην ΙΙ. Ευτυχώς θα έχω και τον φίλο akage14 εκεί στην II.3 να μου δώσει λίγα από τα φώτα του για το πώς θα σώσω την παρτίδα! Όσο για το forum της ΙΙΙ.5 ένα είναι το σίγουρο, ότι δεν ξεχνιέται με τίποτα! Αν και την τελευταία σεζόν δεν μπόρεσα να συμμετέχω αρκετά, έχω μόνο καλές αναμνήσεις από αυτό και είχα την τιμή να γνωρίσω καταπληκτικά άτομα μέσα σ' αυτό, παιδιά που αγαπούσαν πραγματικά το άθλημα και το game και που φρόντιζαν πάντα με την άριστη συμπεριφορά τους και τον σεβασμό προς τους αντιπάλους τους, να κρατούν το επίπεδο του forum σε πολύ υψηλό επίπεδο. Θα τα λέμε λοιπόν και πάλι κι ελπίζω αυτή τη σεζόν να μπορώ να συμμετέχω πιο ενεργά.
Όσο για το αγωνιστικό μέρος των τελικών ένα μόνο έχω να πω: Το πλεονέκτημα έδρας είναι τεράστια υπόθεση όταν μάλιστα ο τελικός αλλά και γενικά τα play offs γίνονται μεταξύ ισοδύναμων ομάδων. Σίγουρα ο φίλος epanaleon και η ομάδα του θα είχαν διαφορετική τύχη αν είχε 2 τελικούς στην έδρα του. Γι' αυτό και νιώθω πολύ τυχερός που κατάφερα την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά να αρπάξω αυτό το πλεονέκτημα έδρας, αφού μέχρι και πριν τον τελευταίο αγώνα της regular season δεν έδινα σχεδόν καμία πιθανότητα στην ομάδα μου για άνοδο! Υπάρχει κι ένα εντυπωσιακό στατιστικό για να φτάσει η ομάδα μου σ' αυτό το κατόρθωμα: Στην 5η αγωνιστική είχε ρεκόρ 2-3 κι από κει και πέρα έκανε σερί 17-0 στην κανονική περίοδο και συνολικά 20-0 μέχρι να χάσει στον 2ο τελικό! Κι όχι τυχαία, το είχα βάλει στόχο από τα μέσα της σεζόν μετά τη νίκη της ομάδας μου μέσα στην έδρα της Σπορτινγκάρας. Το κυνήγησα δηλαδή αυτό το πλεονέκτημα και χαίρομαι που το τελικό αποτέλεσμα με δικαίωσε!
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή τύχη στη νέα σεζόν και... να μην σας αποχαιρετήσω γιατί θα τα λέμε! :)