BuzzerBeater Forums

Srbija - II.1 > Sezona 25

Sezona 25

Set priority
Show messages by
This Post:
00
247616.265 in reply to 247616.263
Date: 10/27/2013 3:26:04 PM
Overall Posts Rated:
6868
Ene stvarno. :) Meni si suprotstavio 8 superstarova.

From: Ogi
This Post:
00
247616.266 in reply to 247616.265
Date: 10/29/2013 2:01:47 PM
Overall Posts Rated:
172172
Dan 12 (Utorak 29 Oktobar 2013) od http://www.buzzer-manager.com

Rezultati kola
KK Weifert 70 - Fendt 94
FRONT the JUZNI 108 - Hajlenders 78
black arrows 35 - New England Patriots 114
KK Crvica 17 - tetkine lutke 100
AFC Wimbledon 69 - Dorćol 135
Boemi 78 - Stasine bebe 107
Dinara 67 - Insomnia Bust3rs 82
Nucleos 66 - ALE I NEMANI 94

Najbolji tim kola
Poena : 135 : Dorćol
Skokovi : 67 : Stasine bebe
Asistencije : 31 : New England Patriots
Ukradene lopte : 17 : Fendt, New England Patriots
Blokade : 15 : tetkine lutke

Najbolja partija kola
Poena : 44 : V. Jerković (New England Patriots)
Skokovi : 29 : O. Störtebecker (Dorćol)
Asistencije : 14 : A. Guzzonato (Dorćol)
Ukradene lopte : 6 : S. Balaban (New England Patriots)
Blokade : 5 : E. Vázquez (tetkine lutke)

Najboljih 5 kola
Plej : S. Balaban (New England Patriots) (15 Poena, 7 Skokovi, 8 Asistencije, 6 Ukradene lopte, 0 Blokade) : Efikasnost : 32
Bek šuter : V. Jerković (New England Patriots) (44 Poena, 3 Skokovi, 4 Asistencije, 2 Ukradene lopte, 1 Blokade) : Efikasnost : 38
Krilo : D. Cetnik (ALE I NEMANI) (38 Poena, 8 Skokovi, 1 Asistencije, 1 Ukradene lopte, 3 Blokade) : Efikasnost : 35
Krilni centar : P. Bestué (Dorćol) (28 Poena, 16 Skokovi, 2 Asistencije, 0 Ukradene lopte, 0 Blokade) : Efikasnost : 45
Centar : O. Störtebecker (Dorćol) (29 Poena, 29 Skokovi, 0 Asistencije, 0 Ukradene lopte, 4 Blokade) : Efikasnost : 55

MVP kola
O. Störtebecker (Dorćol) (29 Poena, 29 Skokovi, 0 Asistencije, 0 Ukradene lopte, 4 Blokade) : Efikasnost : 55

Najslabija partija veceri
K. Maddox (KK Crvica) (0 Poena, 2 Skokovi, 1 Asistencije, 0 Ukradene lopte, 0 Blokade) : Efikasnost : -17

Sve vrste statistike
Igrac koji je zaboravio da skine rukavice : V. Badnjarević (black arrows) : 10 Izgubljene lopte

Igrac obelezen od sudija : G. Kaštropil (Boemi), E. Elkins (Insomnia Bust3rs), J. Domazetovic (AFC Wimbledon), V. Džodić (AFC Wimbledon), S. Mezzetti (black arrows), V. Badnjarević (black arrows) : 6 Lične greške

Gvozdeni covek : K. Jurgelis (Boemi), N. Panchevski (Hajlenders), T. Nebot (ALE I NEMANI), Y. Levandovskiy (ALE I NEMANI), K. Maddox (KK Crvica), A. Antola (KK Crvica), V. Äike (KK Crvica), I. Karaflidis (KK Crvica), O. Lammi (KK Crvica), H. Besenfelder (Fendt), R. Vincent (KK Weifert), D. Żeberkiewicz (AFC Wimbledon), G. Boguang (AFC Wimbledon), J. Peñacerrada (New England Patriots), V. Jerković (New England Patriots), K. Macura (New England Patriots), O. Störtebecker (Dorćol), E. Sisican (black arrows), T. Mac Geralt (black arrows), B. Radojičić (black arrows) : 48 Minuti

Strelac : V. Rutovic (AFC Wimbledon), E. Sisican (black arrows) : 4 Trojke

Najbolji igrac : D. Cetnik (ALE I NEMANI) : Rejting : 20.5

najgori igrac : V. Džodić (AFC Wimbledon) : Rejting : 2.0

To: Ogi
This Post:
00
247616.267 in reply to 247616.266
Date: 10/29/2013 2:15:17 PM
Overall Posts Rated:
172172
ovim mojim poletarcima ko da se noge odseku na gostovanjima :)
Čini mi se ovo kolo prođe bez povreda....iznenađujuće s obzirom kako dosad bilo, al što se mene tiče neka svako bude ko ovo kolo što se toga tiče :)
Sad nekako progurati kup, uništiti skroz formu..i na megdan Alama da se malo brukam pred svojim navijačima( dosta sam pred tuđima)

This Post:
00
247616.268 in reply to 247616.254
Date: 10/29/2013 6:00:39 PM
Overall Posts Rated:
6868
Ja se nadao cuvaces se za Scorpions. :P

This Post:
00
247616.269 in reply to 247616.268
Date: 10/29/2013 10:03:58 PM
Overall Posts Rated:
21832183
Pa nisu oni Smak ili Pink Floyd..

From: MADZZ

This Post:
00
247616.270 in reply to 247616.269
Date: 10/29/2013 10:17:54 PM
Overall Posts Rated:
2727
... izvinte sto upadam al Atomci i braca Left su zakon pozdrav Dudo i legendi Cetki

This Post:
11
247616.271 in reply to 247616.270
Date: 10/30/2013 10:54:13 AM
Overall Posts Rated:
590590
Prebacili smo 50% utakmica ove sezone, možda je vreme za jedan "lagani" osvrt na urađeno do sada i kratak prikaz svake ekipe. Prva stvar koju vredi istaći jeste da jedino u našoj ligi nema nijedne ekipe od svih "drugih" liga koja se unapred predala i bez borbe pristaje na niži rang takmičenja. Naprotiv, čini mi se da nikad u izjednačenijoj grupi nisam boravio u svojih 16 sezona igranja BB-a. Druga pojedinost koja upada u oči tiče se zaista brojnih i vrlo unosnih transfera, kojima će koliko već sutra biti pridodat i transfer Alfirovića iz Fendta. Treće, ekipa koja zaslužuje da bude apostrofirana je jedina neporažena - Ale i nemani. Skor 12-0 je za svako poštovanje, pogotovo što je to ostvareno u ligi koja je prilično jaka. Ipak, i pored takvog skora, trenutno se sprovodi rekonstrukcija tima. Ne smem ni da zamislim šta nam se sprema.

Analizu možete pročitati u narednim postovima

This Post:
33
247616.272 in reply to 247616.270
Date: 10/30/2013 10:57:33 AM
Overall Posts Rated:
590590

Crvena grupa:

Ale i nemani
Kako je pomenuto, najbolja ekipa u ligi. Ekipa koja u svom sastavu ima igrača kakav je Četnik, zaslužuje da igra Prvu ligu. Igrač koga treba apostrofirati: Dragan Četnik. Četnik je najbolje ocenjeni igrač lige (18,3), treći strelac (25,5) i drugi po procentu šuta iz igre (64,7%).
Ekipa je statistički vodeća u većini kategorija: poeni, šut iz igre, šut za tri poena, asistencije, indeks korisnosti, ukradene i izgubljene lopte. Dovoljno

Dorćol
Iako sam trenutno drugoplasirani, nisam baš najzadovoljniji rezultatima. Na to su uticali brojni transferi koje sam realizovao od početka sezone, što mi još uvek dosta utiče na formu pojedinih igrača, ali i dva poraza nakon produžetka (Hajlenders, Stašine bebe). Tim predvodi 36-ogodišnji veteran Guzzonato, koji se izborio da bude među deset najboljih poentera (21,1) i asistenata (4,9) u Ligi II.1. Od ovosezonskih pojačanja (Petrović, Lepschy, Bestue i Xiangshan) se tek očekuju prave partije.
Igrač koga treba apostrofirati: Olaf Stortebecker. Momak napreduje koracima od 7 milja i, iako treba dosta da porpavi sekundarce, ove sezone je u paklenoj konkurenciji ostavio odličan utisak: za samo 29,7 minuta u igri ima čak 15,3 skokova po meču i 2,3 rampe, što ga čini najuspešnijim u tim kategorijama u odnosu na vreme provedeno u igri.
Dorćol je vodeći tim lige u sledećim kategorijama: skok u napadu, ukupan skok, blokade, kao i ukupna zarada u sezoni. Dorćol može u Play Off.

Insomnia Bust3ers
EKipa je zabeležila tri pobede za redom u ligi i igra jako dobro. Pritom, serija pobeda je došla u trenutku kad je prvi plej ekipe (Phipps) povređen. Ispadanje iz Kupa im gotovo izvesno sleduje već sutra (protivnik je neprikosnoveni Mašinac) i to bi moglo dodatno da utiče na njihove dobre rezultate. Ekipa je jako dobro selektirana, iskusna (većina igrača im apreko 30 godina), najveća mana im je šut za 3 - samo 19,9%.
Igrač koga treba apostrofirati: Ed Elkins. Sjajni centar preuzeo je u svoje ruke sudbinu tima nakon povrede Phippsa. Nakon skromnog početka sezone, u poslednje tri utakmice je ekspodirao (28,6p i 13,3sk) predvodeći svoj tim do serije pobeda.

Fendt
Ekipa koja ima paklenu spoljnu liniju i još bolje centre. Stavljanje mladih centara na TL je dovelo do pada rezultata - pre pobede nad Weifertom u poslednjem kolu, doživeli su 4 uzastopna poraza u ligi. Nakon Castele, odlazi i Alfirović, a na TL je i mladi reprezentativac Nemačke Besenfelder. Verujem da će biti nekih pojačanja, ali svakako treba očekivati pad u rezultatima.
I pored solidnih rezultata, Fendt je naslabija ekipa po proseku ubačenih poena (78), druga najslabija po skokovima (41,6) i treća najlošija u šutu za 3 (18,8%).
Igrač koga treba apostrofirati: Danko Simov. Pored plejade mladih centara, ipak je prva violina bio iskusni Simov. Sjajni veteran je beležio u proseku 16,1p i 11,7 sk i nema dileme da će njegova igra nakon odlazaka mlađih biti još potentnija.
Zvezda u usponu: Dragan Ranisavljević.

Tetkine lutke
Sastav koji izaziva strahopoštovanje. Za sada rezultati ispod realnog kvaliteta. Nakon što sutra (verovatno) ispadnu iz Kupa, očekujem da značajnije poprave svoju igru. Ekipa koja podjednako dobro igra pod košem i spolja. U prilog tome govori da su pri vrhu liste u šutu za tri (28,4%), ali i u skoku u napadu (13,1) i blokadama (5,4). Mislim da bi vraćanje Bonnamyja na poziciju pleja i davanje veće šanse veteranu Szeu na beku doneli bolji rezultat.
Igrač kog treba apostrofirati: Ahmet Necdet Garip. Polivalentnost ovog igrača je sjajna. Vrhunske predispozicije ga čine ubojitim na više pozicija. Svakako jedan od najboljih napadača u ligi.

This Post:
00
247616.273 in reply to 247616.270
Date: 10/30/2013 10:58:59 AM
Overall Posts Rated:
590590
Stašine bebe
Vrlo interesantna ekipa sa dosta izbora na svakoj poziciji i prilično izjednačenim igračima, uz jednu pravu zvezdu - Ivanovića. Imali su probleme i sa povredama, ostvarili su neke trijumfe u samoj završnici, mislim da im je ovo realan rezultat.
Primaju najviše koševa u ligi (101,9), drugi su najlošiji tim po dozvoljenim skokovima pod svojim košem (14,2), imaju najmanje skokova po meču (39,2), dok protivnici protiv njih imaju najviše skokova (53). Imaju solidan šut za tri i malo izgubljenih lopti (10).
Igrač koga trba apostrofirati: Jovan Ivanović. Još jedan iz stare garde srpskih centara igra dobru sezonu. Deseti je strelac lige (20,3), peti skakač (14,3) i četvrti najbolji po rejtingu (16,2).

New England Patriots
Tim čiji akronim neodoljivo asocira na jedan period ekonomskog razvoja SSSR-a, je napravio velike rezove u igračkom sastavu. Velike kupovine su obeležile poslednje dve nedelje. Bez obzira na kasno buđenje, ovo je sastav koji će biti verovatni finalista Crvene konferencije. Neću mnogo o njima, ipak je promena bila osetna.
Igrač koga treba apostrofirati: Veselin Jerković i Kosta Macura. Igrači koji su dominirali u igri NEP-a pre dovođenja poslednjih pojačanja i izborili nekoliko veoma važnih pobeda. Vodeći strelac i skakač lige.

Hajlenders
Tim bez adekvatne spoljne linije, uz impresivne visoke igrače, koji su, doduše, u godinama. U seriji su od 4 uzastopna poraza. Imaju najlošiji šut u ligi (37,4%), očajan procenat za tri (16,6%) i najmanji broj skokova u napadu (9,5). Takođe, dobijaju i najviše banana po utakmici (7,1). AKo ne dovedu bar jedno kvalitetno pojačanje na bekovskim pozicijama, teško će se spasiti ispadanja.
Igrač kog treba apostrofirati: Bakari Himbane. Iako sam dosta očekivao od Džakovića, ipak mu je Himbane ukrao šou.Pored toga što je 6 strelac lige sa 23 poena po meču, imao je i dosta bolji šut iz igre.

This Post:
00
247616.274 in reply to 247616.273
Date: 10/30/2013 11:00:13 AM
Overall Posts Rated:
590590
Analiza Plave konferencije biće objavljena u sutrašnjem nastavku

Očekujem vaše komentare i zapažanja.

Last edited by Zvone Kralj at 10/30/2013 11:06:22 AM

This Post:
00
247616.275 in reply to 247616.274
Date: 10/30/2013 11:07:01 AM
Overall Posts Rated:
172172
odlična analiza...iako bi dodao da se ove sezone sve interesantne stvari dešavaju kod vas "crvenih"-veliki transferi, prodaje, kupovine ..a mi "plavci" iako po igračkom kadru dosta slabije delujemo koristimo svaku grešku timova iz vaše konferencije i beležimo pokoju pobedu :)
Slažem se da će Ale i NEP odlučivati po svemu sudeći o pobedniku lige..iako već sam napisao pre- Tetka ima moćan tim po roosterima, ali nešto nikako da ukomponuje to...ti sa zadnjim pojačanjima isto. E da...Crvica iako po roosteru niti malo ne deluje dominantno kod nas u konferenciji zaista dominira-sa jednim pravim multi igračinom kao pojačanjem sigurno bi bio dostojan protivnik svakom timu od vas "crvenih" u fnalu....ne treba njega otpisivati nikako :)

Last edited by Ogi at 10/30/2013 2:11:24 PM

Advertisement