יש עוד דרכים, אם תשחק כדורסל אפילו תגלה אותם. כנראה שלעבור מעל/מתחת לחסימה הם שני הדוגמאות הכי פשוטות ולא היחידות. נעצור את זה פה.
כנראה שלא הייתי ברור מספיק לגבי שפה נקייה...
לעבור מתחת לחסימה, זה מה שעושים מול שחקנים שאפשר לתת להם לזרוק שלשה ושום דבר רע לא יקרה. זה לא בדיוק "פיתרון".
לעבור מעל לחסימה, זה להגיד - "לשחק הכי חזק שיש, ולאט-לאט להגביר". שזה אדיר בסרט קומדיה, אבל רק שם.
נכון, עונה ראשונה של רנדל במכבי. ועדיין לא משנה את מהות הטענה.
ההשוואה הכי הוגנת היא להסתכל על התפוקה של שניהם כשהיו באותה קבוצה (למזלנו זה גם קרה).
אפילו לא בדקתי את זה, אבל אני בטוח שנגלה מציאות אחרת לגמרי (ולא במקרה).
לא, השוואות עושים לאורך תקופת זמן ארוכה ככל האפשר.
יאללה, אז בוא נשווה את גיל 8-18.
זה הגיוני כמו להשוות בין זמן משחק בקבוצה חזקה לזמן משחק בקבוצה חלשה.
כמו להשוות בין שחקן שמקבל 36 דקות לשחקן שמשחק חצי מכך.
לא ממש פירטת על מקום שנתן לעוזר מאמן להיות המאמן רק בגלל שהיה עוזר ולא בגלל שהאמינו בו או שלא היה כסף.
מכבי כמשל.
מעבר לזה שאין כאן שום דוגמא, זה לא ממש פועל לחזק את הטיעון שלך.
עם ההנהלה הזו ממשיכה להכשיל את הקבוצה, אז...
בשום עולם עיסקי לא נותנים למישהו הזדמנות, רק כי הוא היה שם מספיק זמן.
משום מה לא נראה לי שפדרמן נתן לנהג שלו קידום לסמנכ"ל כספים ולא ייתן לו בזמן הקרוב ולא בזמן הרחוק.
זוהי בסה"כ דרך שלו להחביא את העובדה שהביא מישהו זול בטיעון שנשמע יפה.
כנראה שבטוטאל, כשנבדוק ממוצעים של 2 קבוצות, בקבוצת משחקים מסוימת ביניהם בלבד, כאשר אחת הקבוצות הפסידה, הסטט' שלה תהיה חלשה יותר ולכן כנראה שהסטט' של שחקני אילת תהיה חיובית יותר.
די. באמת? כאילו שלא לשם כיוונתי כשהבאת את הטיעון הקודם שלך.
פשוט טענת שיוגב שוטינג חלש מאוד. המספרים שלו לא חלשים. והוא בוודאי לא היה שחקן רע בסדרה.
גם הסנטר שישחק רכז ייתן אחלה מספרים של סנטר, אבל האם הוא יהיה רכז טוב??? לא. בסימן קריאה.
הטיעון המוחלף עובד, הפרופורציות בין מכבי לריאל דומות מאוד לפרופורציות בין מכבי לאילת מבחינת שכר.
וכן, גם ריאל מדריד עושה טעויות. זה שאתה מחתים שחקן מסוים בשכר מסוים, לא הופך אותו לטוב יותר לעומת שחקנים בשכר נמוך יותר.
לא. היחס בין התקציבים אולי דומה (וגם לא ודווקא לכיוון השני), אבל שכר השחקנים המדובר ממש לא רחוק.
שוב, אנחנו מדברים על אלה ששיחקו. [כשגם עם אלה שלא, ההבדל לא רחוק כ"כ כפי שהמרחק בין התקציבים שונה].
נ.ב. - תקציבים מתייחס להכנסות של קבוצה לעומת הוצאות.
האשמה שמכבי נתקעה ברגע שלנדסברג נפצע (בנושא של חוק רוסי) זה נטו אשמה של בעלים שניסו לחסוך כספים של האוהדים ולא הביאו תחליף לפניני שהביא אותם לנקודה שזה בכלל בעייתי.
ושוב, הבעלים הם לא "טלית שכולה תכלת", אבל הבעלים לא אשמים בהדחה מול אילת.
כיוון שאתה טענת שהחיסרון של פניני ולנדסברג הביאו את הקבוצה למצב בעייתי מבחינת חוק רוסי וזו אחת מהבעיות העיקריות, בהגדרה זה אומר שיש להם חלק עיקרי. ולא כטיעון שלי, אלא כטיעון שלך
הבעלים בהחלט לוקחים חלק מהאשמה בהדחה מול פנר' למשל.. שם נתנו לגודס כלים בעייתים.
להגיד "לוקחים אשמה" זה לא לקחת כלום. [חוץ מאת הכסף]
הרי כל מי שאשם (או מי שהם מפילים עליו אשמה) מפוטר. יעשו בהתאם ויאפשרו לבעלים שלא פוגעים בקבוצה להחליפם.
למיותר לציין שלא ציינת דבר אחד שהינו נטו אשמת צוות המאמנים - גודס וגרשון.
מעניין גם לדעת, האם את מה שלא תציין עכשיו חשבת גם לפני חודש או חודשיים או שלוש.
ואם כן...?
אז שוב - איפה היו הבעלים?
Last edited by Pini פיני at 6/19/2015 8:45:44 AM