bas volim kad se toliko volite i jednom drugom cuvate ledja....dodir ledja o ledja
dok naravno samo provociraju oni kojima je krivo sto nemaju kome da dodiruju ledja
neko mora da bude i supervizor supervizora
mogu da ti preporucim sjajnu curu, terapeutkinju ako ti treba za razgovor ;)
Nikad neces odrasti MALI veseljace...
Moram da pomenem neki prethodni post da ljudi nece da salju skillove skautima. E pa ja to do sada nisam primetio i samo mogu da pohvalim sve one koje sam kontaktirao povodom skillova da su mahom svi izasli u susret i pomogli nam oko sastavljanja spiska mladih igraca :) :)
Moram da pomenem neki prethodni post da ljudi nece da salju skillove skautima. E pa ja to do sada nisam primetio i samo mogu da pohvalim sve one koje sam kontaktirao povodom skillova da su mahom svi izasli u susret i pomogli nam oko sastavljanja spiska mladih igraca :) :)Sa ovim se i ja slazem, velika vecina je odgovorila na poruke koje sam im poslao i to je za pohvalu. Neki menadzeri su cak posle odlucili i da promene ili ubrazaju trening igracima. A naravno ne treba zaboraviti da se pohvale i skauti koji su se stvarno trudili da prikupe sto vise podataka. Pohvalio bih i one menadzere koji su u potrazi za nasim igracima sirom "belog sveta". Ako je jos neko pregledao nesto ili ima jos zainteresovanih za dalju pretragu, neka se javi.
bivsi selektor je rekao da je saradjivao samo sa popayem.