Ukraina vs. Lietuva 90 - 88 (
(21618)) +2
Ухххх затащили на останній секунді матч, а так міг бути ОТ і як показав досвід Ю-21 могли б там пролетіти як лебеді над диким полем

Вот і оправдалися мої настрої проти Поляків, та Іспанців. Хто б що не кричав, але я беру перемоги там де це реальніше

Матч був дуже цікавий, і напружений, хто дивився не дасть збрехати))
Цілу гру (три повні четверті) мене розчаровував Кутепов( в нападі), який кинув 5 трьошок, але в четвертій він виправився, і допоміг нам виграти цю гру. Щодо його гри в захисті питання нема закрив їх монстро Лф як має бути )))
Взагалі з лфами був певний експеримент сьогодні, цю позицію я грав визначеними гравцями, а не пустою розстановкою, цим пояснюється така кількість награних хвилин Кутеповим. В цілому я експериментом задоволений.
По персоналіям:
На відмінно зіграли: Андрюховіч, Федорець, Молокуцко, Рухлов.
Добре: Кутепов, Богатирь, Бідненко, Буріменко.
Нижче свого рівня: Горностаєв, Савченко, Алєксєєнко.
Гонщік не встиг себе проявити

Перемога для нас дуже важлива, але ще є 2 матчі, в яких ми повинні боротися за перемогу тому дуже прошу тримайте форму. В нас є шанс зайняти хороше місце в таблиці, а можливо навіть вийти на Ч.С.
Ситуація у групі:
1 Іспанія 3-0 +53
2 Польща 2-1 +30
3 Італія 2-1 +24
4 Литва 1-2 0
5 Україна 1-2 -24
6 Росія 0-3 -82
Наступний суперник, наші сусіди Росіяни. Надіюся, форма буде на висоті і у нас не буде дуже великих проблем з складом на матч
Last edited by GM-Armin at 11/5/2012 4:05:23 PM