A napinacze siedza cicho...
Swietna akcja BB King mam nadzieje ze pokazales ze cos nowego to nie cos zlego.
jeśli jestem napinaczem to w sprawie kadry siedzę cicho głównie dlatego, że akurat mnie przed kompem nie było ;) (rodzina ma swoje prawa) - jak pisałem wielokrotnie już mogę wierzyć w intencje Kinga ale obawy (które zresztą on sam piętnuje) są wciąż i będą nadal.
postaram się to opisać na bbinfo w formie analogii
jak dla mnie każdy kto choć przez 3-4 sezony trenował pod kadrę może wciąż się bać bo ładnie wyeksponowano kilku graczy, którzy jak mniemam i tak w kadrze nie zagrają...a jak zagrają to chciałbym wiedzieć jak się mają w stosunku do liderów na danej pozycji. Jak dla mnie top ten (na 9 miejscu) to i top 100 przy wieku małorozwojowym
nie oszukujmy się wielu z tych graczy nawet nie powącha kadry więc wykazanie kolejnych barw szarości nie zatrze wrażenia, że oprócz tego wielu zostało przez selekcjonera sprawdzonych niepotrzebnie
owszem omgę się mylić, bo nie widzę ich statów..selekcjoner widzi - w przeszłości robiłz tego użytek..teraz ma być podobno inaczej..i taki ton będę utrzymywał wciąż niezmiennie
bo robota dla kadry to jedno a coś co może przynieść szkody innym menadżerom w polskim BB to insza inność:)