Nem ennyire rossz a helyzet nálam, mint gondolod, mármint ami a játékosok tudását illeti. Emellett elfogadom, hogy nem én voltam az esélyese.
Panaszkodni van okom, mert a sérülések idestova másfél szezon óta úgy szívatnak, hogy az nem igaz, sem edzeni, sem kiállni nem tudtam normálisan. A fiatalokat már inkább eladtam, mert elment volna az értékük a süllyesztőbe, persze pótolni drágábban lehet még jóval idősebbel is, és mint kiderült, annyira nem is hasznos.
Tudom, hogy ez nem magyarázat a felvetéseidre, de elég hülyén eldobtam egy meccset Chosen ellen idegenben, ráadásul a jó beállítást állítottam át én vadbarom a rosszra, másképp nézne ki, ha azt nem ökörködöm el. Ez most némileg visszajött.
Flórián pajtásról pedig annyit, hogy megint ő játszott túl sokat, pedig ennél cserélhetne értelmesebben is a rendszer, főleg, ha így állítom be, ahogy.
Továbbra is úgy állok a dologhoz, hogy a bentmaradás a cél, 1-2 szezon jó lenne itt lenyomni, bajnokesélyes gárda nem lesz ebből, mert az már eldőlt akkor, mikor a fiatalokat el kellett passzolni, és nem is fejlődtek a sok probléma miatt olyanra, amilyenre szerettem volna. Alapos tapasztalatokat felsorakoztatva állítom, hogy az edzés a játék története során most a legpocsékabb. Sebességben és következetességben egyaránt.