BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 51 - Το νέο αίμα

Σεζόν 51 - Το νέο αίμα

Set priority
Show messages by
This Post:
00
306308.267 in reply to 306308.260
Date: 11/21/2020 3:59:33 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Όταν παίζαμε μαζί τους τελικούς δεν φανταζομουν ότι έβγαζες εσωτερική απειλή με 18/16 εσ. σουτ/μπάσιμο. Και τα ριμπάουντ ήταν καλά αν και έλειπε από τους κοντούς.
Γενικά τους ψηλούς σου τους περίμενα και τους δύο στο στυλ του Dylertas με +1 εσωτερική άμυνα για έναν από τους δύο.

Μοναδική αδυναμία/παραφωνία της τότε ομάδας ο Hernandez.

Ο Αργυρίου πέρα από αυτά που ανέφερες έχασε τίποτα άλλο;

Last edited by τεράστιος at 11/21/2020 8:42:55 PM

This Post:
11
306308.268 in reply to 306308.267
Date: 11/21/2020 4:42:58 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Κακος χαμος στο τελειωμα του πρωταθληματος αφου η νικη του Ματσας εδωσε ελπιδες για πλεονεκτημα εδρας στον ιδιο αλλα ταυτοχρονα εβαλε σε ''μπελαδες'' και τα Μετεωρα που εχουν να σκεφτουν και τον τελικο του κυπελλου μεσα σε ολα αυτα.

Ταυτοχρονα η 2η θεση που ηταν σχεδον κλειδωμενη απο τα Ανωγεια πλεον παιζεται και την διεκδικουν αλλες 3 ομαδες!

Οι τεραστιους: που για να την παρουν θα πρεπει να καψουν ολη την ομαδα και να κερδισουν και τους Λετζεντς την επομενη αγωνιστικη. Σε περιπτωση που δεν βγει το εγχειρημα ειναι μια αυτοκτονικη κινηση.

Οι Σουπερνοβα: που εχουν μαλλον τις καλυτερες πιθανοτητες αφου μπορει να χρειαστει να ''παιξουν'' μονο ενα ματς στην εδρα τους για να πετυχουν το 2/2.

ο Δον: που θελει μεγαλο συνδιασμο αποτελεσματων αφου με δικο του 2/2 θα θελει και 0/2 απο Ανωγεια και 1/2 απο τεραστιους και σουπερνοβα.

Την επομενη αγωνιστικη λοιπον παιζεται ακομα και η κατηγορια για καποιους!

Κρητη και Μετεωρα διασταυρωνουν τα ξιφη τους με τον νικητη να παιρνει την 5η θεση και το ματσαρισμα με τους Σαρκς +πλεονεκτημα εδρας.

Ματσας και Δον οπου ο 1ος με νικη αγγιζει το πλεονεκτημα εδρας ενω ο 2ος αποφευγει κατα μεγαλη πιθανοτητα τα πλει αουτ.

Τεραστιους και Σουπερνοβα σε ενα ματς που δεν γνωριζουμε αν θα γινει (μεχρι να αποφασισω εχουμε καιρο ) οπου ο νικητης κραταει ζωντανες τις ελπιδες του για 2η θεση και αποφευγει τα πλει αουτ.

Στελιος με Τρομοκρατες με τον 1ο να θελει να διατηρηθει στην 2η θεση αλλα τον 2ο μαλλον αδιαφορο απο την στιγμη που εβγαλε πωλητηρια πριν τα πλει οφ εχοντας και εξασφαλισμενη την εισοδο του σε αυτα.

Ξεφτιλαικος με Βαλενθια σε ενα μαλλον αδιαφορο παιχνιδι και για τους δυο αφου απο την μια ο ενας πουλαει ενω ο αλλος ειναι 7ος οτι και να γινει και περιμενει να μαθει αντιπαλο.

LEGENDS και SHARKS σε ενα επισης αδιαφορο παιχνιδι και για τους δυο με την 1η και 7η θεση αντιστοιχα να ειναι εξασφαλισμενες.

Προοδευτικη και Ανωγεια σε παιχνιδι που μονο ο 2ος χρειαζεται για να διατηρησει την 2η θεση.

Και τελος ο Αετος με τον Βολο που θα δωσουν ''φιλικο'' αγωνα με τους δυο να εχουν εξασφαλισει την 1η και 8η θεση του μπλε γκρουπ.

This Post:
11
306308.269 in reply to 306308.262
Date: 11/22/2020 4:46:42 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Διδάσκετε ήθος ρε :]

Λέγε που να σου στείλω λουλούδια...! :-PPP

This Post:
00
306308.270 in reply to 306308.264
Date: 11/22/2020 4:51:37 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662

Ο ένας λέει ότι ο άλλος θα μου δώσεις το μάτς σαν το 12 άρι της κύπρου.

Ο άλλος λέει ότι καλύτερα να παίξεις πλει αουτ από πλει οφ, λες και δεν μπορεί να σου κάτσει τραυματισμός και να υποβιβαστείς.

Ο άλλος λεει ο δον 3/3 σίγουρο, λες και η ομάδα δεν έχασε από τον sharks στην εδρα της.

Έχεις κ εσύ τo δίκιo σου!
Να λέμε την αλήθεια! :-)

From: Kung Flu

This Post:
00
306308.271 in reply to 306308.265
Date: 11/22/2020 4:58:04 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
H αληθεια ειναι οτι εχουν πιασει τα κρυα για τα καλα στη Γερμανια οπου κ βρισκομαι, ισως μου χρειαστει ενα παλτο...

Ε,ναι! Είδες πώς σε προσέχω! :-)))

Θυμάμαι ότι είχαμε μπλέξει σε ένα μικρό bid war για ψηλό...Το σταμάτησα νωρίς κ τον πήρες!
Δεν θυμάμαι καθόλου αν ήταν ο Dylertas όμως ή κάποιος άλλος...

(μας πολεμαει το κατεστημενο της Α1 XD)!

εμένα να δεις....χαχαχ

Last edited by Kung Flu at 11/22/2020 4:59:05 AM

This Post:
00
306308.272 in reply to 306308.266
Date: 11/22/2020 5:04:41 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Εσένα δεν ξέρω αν πρέπει να σου μιλάω...!
Εμπλέκεσαι άμεσα όλες τις φορές που γίνονται παρεξηγήσεις! :-)))))

Aπό την αλλη αναγνωρίζουμε ότι κάνεις κάποια προσπάθεια να καταλαγιάσει η φλόγα! Έχεις κάνει πυροσβέστης...? :-P

This Post:
00
306308.273 in reply to 306308.268
Date: 11/22/2020 5:49:00 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Τώρα που έπεσαν λιγο οι τόνοι (μέχρι να το ξαναφουντώσουμε!!!) θέλω να αναφερθώ σε δύο πράγματα :

1]χρησιμοποιήθηκαν στον ίδιο ποστ ο μισητός Νο1 ,μαζί με την προτροπή/συμβουλή να του μοιάσουμε...

Εσύ το λές κοπλιμέντο αλλά δεν υπήρχε μεγαλύτερη προσβολή να μου κάνεις...χαχαχα

2]στο κομμάτι των τιτλων/διακρίσεων επειδή αναφέρθηκες ότι σου δίνω την εντύπωση ότι με ενδιαφέρουν πολύ...

Την περασμένη σεζόν είχα 20+εκ (τώρα έχω λιγότερα).

Μαζί με το πλεονέκτημα έδρας το οποίο ήταν δεδομένο (σχετικά νωρίς), αν το ήθελα τόσο πολύ δεν θα είχα κάνει κάποιες κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή...?
Νομίζω κ ο μισητός Νο1 είχε αναφερθεί στο θέμα αυτό κ του είχα απαντήσει! :-))

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κατεβαίνω για να κερδίσω!

Προφανώς και κατεβαίνω για να κερδίσω κ ίσως κ να κατάφερνα να πάρω το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν ακόμα και με τους περιορισμούς που ο ίδιος θέτω!
Για να συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να ήμουν άψογος και δεν ήμουν...Έγιναν κάποια λάθη τα οποία το ρόστερ του Ξεφτίλα δεν τα συγχώρεσαι!! :-PPP

ps:Στα φετινά τώρα όντως έγινε ο κακός χαμός όσο πάμε προς το φινάλε...
Απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον...με ισοβαθμίες/διαφορές πόντων, νίκες/ήττες....

Αναμένουμε να δούμε που θα καταλήξουμε όλοι! :-)))

This Post:
00
306308.274 in reply to 306308.273
Date: 11/22/2020 6:07:41 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Εσύ το λές κοπλιμέντο αλλά δεν υπήρχε μεγαλύτερη προσβολή να μου κάνεις...χαχαχα

Χαχαχαχα

Δεκτό από αυτή την σκοπιά

Πάντως όσο αφορά το 2ο οκ μαζί σου είμαι. Παίζεις το παιχνίδι με τον δικό σου τρόπο που δεν τον ήξερα μέχρι τώρα. Απλά και εγώ σαν ουδέτερος θεατής έχω την άποψη μου.

Ενα ρόστερ κοντά και γύρω από τα 600κ όσο καλοφτιαγμένο και αν είναι κάποια στιγμή θα συναντήσει ένα καλοφτιαγμένο ρόστερ των 800κ. Τις περισσότερες φορές δεν θα συναντήσει απλά έναν αλλά παραπάνω αντιπάλους που παίζουν σε αυτούς τους μισθούς.

Πέρυσι έκανες μια τεράστια υπέρβαση που με κέρδισες στον ημιτελικό με έδρα και +1 πρόβλεψη. Υπέρβαση το λέω όχι για να μειώσω την ομάδα σου. Επειδή η ομάδα μου ήταν στους 4 του Β3 χάνοντας πρόκριση στον τελικό με -3 προβλέψεις σημαίνει ότι είχε πάρα πολύ καλό επίπεδο.
Μετά είχες ακόμα ένα... βουνό να ανέβεις. Εννοείται ότι δεν ήταν ακατόρθωτο να πάρεις τον τίτλο. Απλά θα έπρεπε να μην κάνεις τακτικό λάθος σε κανένα παιχνίδι των πλέι οφ.

Και γενικά όσο καλός και να είναι τακτικά κάποιος παίζουν και οι άλλοι. Θεωρώ ότι το επίπεδο της Α1 είναι πολύ υψηλό τις τελευταίες σεζόν. Άρα κάπου κάποιος θα κάνει καλή επιλογή κάπου θα κάνει ο αντίπαλος του.

Αυτό ουσιαστικά είπα. Ότι έχεις μια πάρα πολύ καλή και σφιχτοδεμένη ομάδα που μπορεί υπό προϋποθέσεις να κερδίσει τίτλους αλλά επειδή και οι μισθοί όταν είναι σε καλοφτιαγμένα ρόστερ παίζουν ρόλο αν έπαιζες με τους ίδιους "όρους" και μπορούσες να το υποστηριξεις οικονομικά θα είχες ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Άρα βλέπω κάτι καλό σε σένα!

Last edited by τεράστιος at 11/22/2020 6:09:47 AM

This Post:
11
306308.275 in reply to 306308.274
Date: 11/22/2020 6:40:31 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662

Ενα ρόστερ κοντά και γύρω από τα 600κ όσο καλοφτιαγμένο και αν είναι κάποια στιγμή θα συναντήσει ένα καλοφτιαγμένο ρόστερ των 800κ. Τις περισσότερες φορές δεν θα συναντήσει απλά έναν αλλά παραπάνω αντιπάλους που παίζουν σε αυτούς τους μισθούς.

Πέρυσι έκανες μια τεράστια υπέρβαση που με κέρδισες στον ημιτελικό με έδρα και +1 πρόβλεψη. Υπέρβαση το λέω όχι για να μειώσω την ομάδα σου. Επειδή η ομάδα μου ήταν στους 4 του Β3 χάνοντας πρόκριση στον τελικό με -3 προβλέψεις σημαίνει ότι είχε πάρα πολύ καλό επίπεδο.
Μετά είχες ακόμα ένα... βουνό να ανέβεις. Εννοείται ότι δεν ήταν ακατόρθωτο να πάρεις τον τίτλο. Απλά θα έπρεπε να μην κάνεις τακτικό λάθος σε κανένα παιχνίδι των πλέι οφ.

Και γενικά όσο καλός και να είναι τακτικά κάποιος παίζουν και οι άλλοι. Θεωρώ ότι το επίπεδο της Α1 είναι πολύ υψηλό τις τελευταίες σεζόν. Άρα κάπου κάποιος θα κάνει καλή επιλογή κάπου θα κάνει ο αντίπαλος του.

Αυτό ουσιαστικά είπα. Ότι έχεις μια πάρα πολύ καλή και σφιχτοδεμένη ομάδα που μπορεί υπό προϋποθέσεις να κερδίσει τίτλους αλλά επειδή και οι μισθοί όταν είναι σε καλοφτιαγμένα ρόστερ παίζουν ρόλο αν έπαιζες με τους ίδιους "όρους" και μπορούσες να το υποστηριξεις οικονομικά θα είχες ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Άρα βλέπω κάτι καλό σε σένα!

Συμφωνώ σε όλα το παραπάνω!

Κ δεν σε παρεξήγησα όταν το έγραψες κ προχθές!
Απλά χαθήκαμε λίγο με τα παλιά πόστ (γιατί δεν μου ήταν ξεκάθαρο τι σε είχε πειράξει ,αφού δεν το είχες αναφέρει ποτέ)

Σε σχέση με την καζούρα με τους white walkers εννοείται ότι την δεχομαι...!
Απλά να σου πώ ότι από την πλευρά μου ,σου έχω δώσει κάποιες πάσες να αναφερθείς στο ματς μας (όπως πχ όταν λέω για τον Καζανάκη ή ότι είναι σημαντικό το παιχνίδι κ για σένα) στις οποίες δεν ανταποκρίνεσαι καθόλου... (Μάλιστα πιο μετά με κατηγορείς ότι έχω ενδεχόμενη "πρόθεση" να εκμαιεύσω κάτι για το παιχνίδι η οποία δεν υφίσταται γενικά!)

Όταν δεν ανταποκρίνεσαι καθόλου για 5-6 μέρες και το πρώτο πράγμα που γράφεις είναι το gif αυτό ,χωνεύεται πιο δύσκολα (όπως εύστοχα αναφέρει κ ο Α'ι'μάρ) μετά από την ήττα!
Θα έπρεπε κάπως να έχεις ''χτιστεί'' λίγο κ πρίν το παιχνίδι! Αυτό είναι όλο!

ps:Σου περιγράφω λίγο το δικό μου point of view ,για να έχεις μια εικόνα!
Καταλαβαίνω ότι αισθάνθηκες ότι σε αδικώ αλλά το χάσαμε στην μετάφραση! :-PP

Last edited by Kung Flu at 11/22/2020 6:44:48 AM

Advertisement