Ja môžem vyberať len z toho čo je :-(((
Prave o to ide, ze si ich musime vychovat ;-) otazka ale je, kedy budu ti hraci, ktorych si vypisal schopni konkurovat tym najlepsim timom na BB a kedy su hraci po drafte schopni zapojit sa do NT - mame tolko manazerov, ktori by trenovali tak dlhodobo?
Ano je zbytočné mu ich ťahať, ovela jednoduchšie je nájsť vhodného hráča už po drafte
Toto je v tak malej krajine ako Slovensko veeeelmi tazko. Mame tu len par manazerov ochotnych a hlavne schopnych kupit a nasledne trenovat takych hracov (za posledne sezony fakt malicko hracov trenovalo "naplno"). Cena takeho hraca je neskutocne vysoka...a navratnost je o dost mensia oproti "priemernym" hracom. Ak budu draftovani tak 2-3 hraci, z toho ked bude aspon jeden trenovat tak ako ma, tak by to bolo super. Ako napad je to dobre, ale som popravde zvedavy, ako to vypali :)
ja niesom ani proti multiskillom ale kto ich udrží v týme?
Praveze multiskilla lahsie udrzis v time :) za menej penazi viac muziky.
ak by si mal možnosť si vybrať medzi hráčom ktorý má sekundárky a ktorý ich nemá (prípadne len časť) ktorého by si si vybral?
samozrejme, keby mali mat rovnake hlavne skilly ale rozne sekundarky, tak toho s celkovym vyssim suctom skillov. Otazne je, koho by si zobral, keby mali rovnaky sucet skillov, ale tomu so sekundarkami by sa to odrazilo na hlavnych skilloch.
Moje otazky vobec neber tak, ze ta chcem odradit, len chcem co najlepsie pochopit tvoj zamer do dosledkov :) a popravde stracam nadej, ze sa Mierka niekedy dostane do repre :D