Da li zna neko hocu li dobiti trening ako stavim postavu za prijateljsku sa 3 igraca a ostalo da budu laki fanovi?
Nazalost... trenuto sam u minusu :(
Jbg tako je to kad igras negativca, uvek pobedjuju sherifi... dok ih ne roknesDDDD
kakvo suđenje imaš u gostima! ovo je neverovatno!!! svaki put faul-koš važi! morao na kraju lucky fan da odlučuje :)Dobro da si igrao normalicu inace bi posle tekme svi odreda bili unlucky... ;)
kakvo suđenje imaš u gostima! ovo je neverovatno!!! svaki put faul-koš važi! morao na kraju lucky fan da odlučuje :)
Nazalost... trenuto sam u minusu
Nazalost... trenuto sam u minusu :(cudi me da me nisi pitao za pozajmicu koji vracas na vreme i sa kamatom :))jel hoces da dam ovih 13 miliona za ovog meksikanca? ima se, moze se.
Nazalost... trenuto sam u minusucudi me da me nisi pitao za pozajmicu koji vracas na vreme i sa kamatom)jel hoces da dam ovih 13 miliona za ovog meksikanca? ima se, moze se."Pozajmica" je zenskog roda, a ne muskog.A nemas ti pare za Meksikanca... bolje vidi sa Samurajom on ima Amera za tebe!
Nazalost... trenuto sam u minusucudi me da me nisi pitao za pozajmicu koji vracas na vreme i sa kamatom)jel hoces da dam ovih 13 miliona za ovog meksikanca? ima se, moze se.