Wg mnie niemożliwe. Pełny skok skilla to są około 2 tygodnie treningu głównego, a to by oznaczało, że bloki musiałyby być wylosowane do skorzystania z treningu przekrojowego ze 20 razy w ciągu 42 tygodni. A przecież skilli do przekroju jest ~8, więc efekt przekroju rozmywa się po wszystkich skillach.
Dodatkowo jeszcze przed pierwszym skokiem skill musiałby być na poziomie X,99 żeby szybko skoczył i można było zacząć odliczać czas do następnego skoku.
No i to jeszcze nie daje pewności, bo dana osoba musiałaby nie trenować przez ten czas ani SB ani ID.
Splot okoliczności bardzo mało prawdopodobny.
Jeśli faktycznie 10% treningu idzie na przekrój to pi razy oko skoki przekrojowe powinny stanowić 10% wszystkich skoków. Na moje oko to jest mniej, ale jednak zauważalnie więcej od zera.
Może to być spowodowane tym, że zawodnicy są coraz bardziej multiskillowi. A dodatkowo osoby aktywne na forum, czyli te, które dyskutują, wymieniają opinie i dzielą się informacjami, zwykle są bardziej zaawansowane niż przeciętny user w tej grze (wliczając niedzielnych graczy) i dlatego mają więcej multiskilli i dlatego mniej przekrojów.
Tak w sumie myślę, że możesz się przechwalać tym, że nie masz przekrojowych skoków. To świadczy, że masz multiskillowych zawodników i możesz kozakować jak świetnie trenujesz zawodników, bo przekroju potrzebują słabi managerowie, którzy źle trenują zawodników.