BuzzerBeater Forums

Poland - IV.5 > Tegoroczny sezon

Tegoroczny sezon

Set priority
Show messages by
From: MuzG

This Post:
00
90782.269 in reply to 90782.268
Date: 1/27/2010 8:24:25 AM
Overall Posts Rated:
3030
Trzeba bedzie modlic sie teraz o porazki zeby przycelowac w to 4 miejsce

No chyba coś Ci nie wychodzi kobi Z 4 miejsca w tabeli wskoczyłeś na 2 ;)

From: kobi77

To: MuzG
This Post:
00
90782.270 in reply to 90782.269
Date: 1/27/2010 11:01:05 AM
Widzew Łódź
II.2
Overall Posts Rated:
11
Trzeba bedzie modlic sie teraz o porazki zeby przycelowac w to 4 miejsce :)

No chyba coś Ci nie wychodzi kobi :P Z 4 miejsca w tabeli wskoczyłeś na 2 ;)

No tak to bywa. Ten mecz zupełnie odpusciłem a i tak jakims cudem wygrałem. Gra po prostu jest nieobliczalna.

This Post:
00
90782.271 in reply to 90782.270
Date: 1/27/2010 2:14:07 PM
Overall Posts Rated:
3030
Gra po prostu jest nieobliczalna.

Tutaj nie zgodzę się z Tobą troszkę. Po pierwsze jeśli ktoś ma w składzie dobrych zawodników, to nawet z najgorszym "piachem" jak to mówisz, jest w stanie wygrać mecz. Po drugie trzeba wziąć pod uwagę również fakt, że jak ciągle się jedzie "Na luzie" to Twój entuzjazm będzie wyższy niż entuzjazm przeciwnika i wtedy nawet drugi skład i odpuszczenie nie pomoże ;)

Suma sumarum chodzi o to że masz dobry skład ;)

P.S A jak już chcesz jakiś mecz przegrać to albo nie wystawiasz składu i dostajesz walkowera, albo wystawiasz tylko pierwszą piątkę bez rezerwy. Minusem tego typu zagrań jest mocne mieszanie w minutach i treningu

This Post:
00
90782.272 in reply to 90782.271
Date: 1/28/2010 7:15:34 AM
Widzew Łódź
II.2
Overall Posts Rated:
11
Gra po prostu jest nieobliczalna.

Tutaj nie zgodzę się z Tobą troszkę. Po pierwsze jeśli ktoś ma w składzie dobrych zawodników, to nawet z najgorszym "piachem" jak to mówisz, jest w stanie wygrać mecz. Po drugie trzeba wziąć pod uwagę również fakt, że jak ciągle się jedzie "Na luzie" to Twój entuzjazm będzie wyższy niż entuzjazm przeciwnika i wtedy nawet drugi skład i odpuszczenie nie pomoże ;)

Suma sumarum chodzi o to że masz dobry skład ;)

P.S A jak już chcesz jakiś mecz przegrać to albo nie wystawiasz składu i dostajesz walkowera, albo wystawiasz tylko pierwszą piątkę bez rezerwy. Minusem tego typu zagrań jest mocne mieszanie w minutach i treningu

No własnie chyba wygrywam przez ten wysoki entuzjazm :) Mocny skład mam ,ale tylko pierwszą piątke!!! Raczej rezerwy nie mam. Ten piach to naprawde piach. To są zawodnicy tylko do sparingów. Nikt by i nie chciał nawet za darmo z najniższych lig!!! A co do przegrywania to chyba te walkowery to może byc jakiś pomysł ,bo wystawienie tylko pierwszej piatki to raczej pewna wygrana niz porażka. Jak chce wygrac to zazwyczaj wystawiam skład bez rezerwy ( no może na 1 lub 2 pozycjam mam rezerwe) i wtedy zazwyczaj mecze wygrywam.
Problem z walkowerami może byc taki że wtedy braknie mi minut do treningu :(( hmmm... wiec i tu pies pogrzebany :(
Jest jeszcze taka mozliwość że jak gram piachem to dodatkowo bede musiał ich jeszcze tak poukładać że np: PG zagra na C ,a C na PG :)

This Post:
00
90782.273 in reply to 90782.272
Date: 1/28/2010 1:06:00 PM
Overall Posts Rated:
3030
No własnie chyba wygrywam przez ten wysoki entuzjazm

W rzeczy samej - wysoki entuzjazm w tej grze potrafi zrobić z zawodników przeciętnych graczy bardzo dobrych.

Jest jeszcze taka mozliwość że jak gram piachem to dodatkowo bede musiał ich jeszcze tak poukładać że np: PG zagra na C ,a C na PG

O tym nie pomyślałem ;) Masz racje, to rozwiązanie może być najlepsze (oczywiście jeśli chcesz przegrać mecz) bo i minuty wyrobisz i raczej nie odniesiesz zwycięstwa w spotkaniu.

This Post:
00
90782.274 in reply to 90782.273
Date: 1/28/2010 2:12:50 PM
Widzew Łódź
II.2
Overall Posts Rated:
11
no to w PP gram dalej. Kurde niedługo liga sie skończy a ja dalej bede w pucharku pykał :)

This Post:
00
90782.275 in reply to 90782.1
Date: 1/28/2010 2:21:57 PM
Widzew Łódź
II.2
Overall Posts Rated:
11
Kurde jeśli dobrze licze to jestem w gronie 64 najlepszych druzyn w PP. Ale mi w tym PP żarło :) No ale pewnie to będzie mój ostatni występ. Tak czy siak to mój rekord jeśli chodzi o PP.

This Post:
00
90782.276 in reply to 90782.274
Date: 1/28/2010 3:23:45 PM
Overall Posts Rated:
3030
no to w PP gram dalej. Kurde niedługo liga sie skończy a ja dalej bede w pucharku pykał

Gratulacje kobi, oby tak dalej

P.S Nie chce umniejszać Twoich zasług bo na pewno w Pucharze się starasz, ale sam przyznasz, że masz farty w losowaniu. Ja od początku musiałem się męczyć z silnymi drużynami z IV ligi, aż w końcu trafiłem na III ligowca

This Post:
00
90782.277 in reply to 90782.276
Date: 1/28/2010 4:02:44 PM
Widzew Łódź
II.2
Overall Posts Rated:
11
no to w PP gram dalej. Kurde niedługo liga sie skończy a ja dalej bede w pucharku pykał :)

Gratulacje kobi, oby tak dalej :)

P.S Nie chce umniejszać Twoich zasług bo na pewno w Pucharze się starasz, ale sam przyznasz, że masz farty w losowaniu. Ja od początku musiałem się męczyć z silnymi drużynami z IV ligi, aż w końcu trafiłem na III ligowca :)

Dokładnie! To ze zaszedlem az tak daleko to głównie szczeście w losowaniu. Fakt ze cała energie poswiecam na PP ,ale bez szczesliwego losowania nic bym nie wskurał. Teraz będe grał z jakims III ligowcem i postaram sie o jeszcze jeden krok do przodu. Cel ciezki ,ale nie niemozliwy :)

This Post:
00
90782.278 in reply to 90782.277
Date: 1/28/2010 5:40:08 PM
Overall Posts Rated:
3030
Teraz będe grał z jakims III ligowcem i postaram sie o jeszcze jeden krok do przodu. Cel ciezki ,ale nie niemozliwy

Ja z pewnością będę Ci kibicował w tych zmaganiach. Sam osobiście zakończyłem przygodę z PP w tym sezonie na III ligowcu, ale Tobie tego nie życzę

From: Nobiles

This Post:
00
90782.279 in reply to 90782.268
Date: 1/30/2010 5:02:24 AM
Overall Posts Rated:
00
Witam Was , dawno sie nieodzywalem na forum ale i wyniki w tym sezonie nienajleprze licze za to na draft juz zdecydowalem sie wydawac troche wiecej kasy na to , mam mlody obiecujacy sklad staram sie miec wyrownana 10 zawodnikow dlatego i moj ostatni zakup jest dosc dobry oby troche ten transfer pomogl druzynie w wedrowce ku gory tabeli mysle ze postaram sie wlaczyc w walke o 4 miejsce ;d;d hehe , a i chcial bym powiedziec ze rowniez mam zespol w ht mniej wiecej rok temu zakladalem zespol w ht i buzzer w ht jestem w 8 lidze i z checia umowil bym sie z ktoryms z was na sparing ;) Pozdro

Advertisement