BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Dodavanje broja u nivo skilla - da ili ne??

Dodavanje broja u nivo skilla - da ili ne?? (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
104252.27 in reply to 104252.18
Date: 8/9/2009 6:15:56 AM
Overall Posts Rated:
9393

Inicijelna ideja je nastala da bismo pomogli oko evidencije skillova igraca koji su kandidati za reprezentacije odnosno radi lakseg snalazenja skauta i selektora posto ljudi, kada salju skillove igraca, obavezno posalju tekstualne vrednosti a vise bi odgovaralo da su brojevne vrednosti.

A kad skillovi stignu BB-postom tu ne moze da se predje misem preko naziva pa da se vidi broj ...

vezano za ovo... s obzirom da sam skaut za 4. ligu, te da sam uglavnom te timove pratio, shto povlachi da sam u kontaktu sa pochetnicima - 19 od 20 njih koristi srpski prevod

ja lichno nikada nisam imao problema da razumem koja je brojna vrednost ocene, jer i sam koristim srpski prevod... istina jeste da sam ipak slao skilove selektoru (caramazov - moze on menjati nick koliko oce, ja mu ovaj ne upamtih :P) u srpskom prevodu, bez brojne vrednosti, a chini mi se da on koristi engleski prevod (mada ponekad poshaljem i samo brojne vrednosti)

elem, mislim da bi bolje bilo da skauti naprave dogovor sa selektorom... ukoliko on barata sa engleskim prevodom - da mu poshalju sirov engleski prevod kad takav dobiju... a u tom sluchaju oni da mu prevode srpski... i obrnuto - ukoliko ne barata sa engleskim prevodom nije nam problem da tu neznatnu kolichinu skilova prevedemo u brojke (a uzevsh u obzir da su selektori uglavnom iskusni igrachi - teshko da neko od njih nece znati engleski prevod)

u sushtini, ovakav prevod ima svoju draz, jedna je od stavki koja ovu igru chini posebnom i ne postavlja paralelu izmedju nje i FM 2009 (gde su ocene opet od 1 do 20)... tako da bi sa ovim vishe izgubili nego shto bi dobili :)

Last edited by Jabus at 8/9/2009 6:16:57 AM

This Post:
00
104252.28 in reply to 104252.27
Date: 8/9/2009 1:59:13 PM
Overall Posts Rated:
4141
Za, sto da ne, od viska glava ne boli...

From: Grobar

This Post:
00
104252.29 in reply to 104252.27
Date: 8/9/2009 2:10:04 PM
Overall Posts Rated:
00
u sushtini, ovakav prevod ima svoju draz, jedna je od stavki koja ovu igru chini posebnom i ne postavlja paralelu izmedju nje i FM 2009 (gde su ocene opet od 1 do 20)... tako da bi sa ovim vishe izgubili nego shto bi dobili :)

tacno.. o tome vam ja pricam..

This Post:
00
104252.30 in reply to 104252.29
Date: 8/9/2009 5:14:00 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
565565
Second Team:
Mad Mamba Academy
pa, iako ne znam trenutne rezultate glasanja, mislim da je vrlo neizvesno posto imate dobre komentare i za i protiv sa kojima se u potpunosti slazem tako da u cilju unapredjenja BB-a, njegovi tvorci mogu da dodaju opciju da se nivo skila prikazuje pored naziva ili da se i dalje broj prikazuje pri mouse point-u.
time bi zadrzali originalnost, ali bi i olaksali snalazenje.

No guts, no glory!
This Post:
00
104252.31 in reply to 104252.11
Date: 8/9/2009 5:18:24 PM
Overall Posts Rated:
00
ZA :)

From: Ozzy
This Post:
00
104252.32 in reply to 104252.31
Date: 8/9/2009 7:45:45 PM
Overall Posts Rated:
2424
Hahahahaha... cuo sam da se s' vremena na vreme moje ime spominje na ovom forumu i dodjoh da vidim sta ima, kad moje oci ne mogu verovati o cemu vi ovde diskutujete?

Pa da li je stvarno moguce da je nasem selektoru toliko tesko da nauci 20 skillova prevedenih na srpski jezik? :)))) Eh ljudi za koga ste glasali :D:D:D:D
heh...slatko se nasmeja... i naravno da glasam protiv toga! (ako moj glas ovde vazi:)
Razlozi protiv su mnogi, ali ipak moja ljubav prema selektoru je prevagnula trep,trep :)

kiSS za Bila legendu :************

P.S.
jeste li razmatrali opciju da unajmite jednog NT-LA cisto da vam bude pri pomoci u strucnom stabu? ;)

This Post:
00
104252.33 in reply to 104252.32
Date: 8/9/2009 7:57:12 PM
Overall Posts Rated:
5757
Hahahahaha... cuo sam da se s' vremena na vreme moje ime spominje na ovom forumu i dodjoh da vidim sta ima, kad moje oci ne mogu verovati o cemu vi ovde diskutujete?

Pa da li je stvarno moguce da je nasem selektoru toliko tesko da nauci 20 skillova prevedenih na srpski jezik? :)))) Eh ljudi za koga ste glasali :D:D:D:D
heh...slatko se nasmeja... i naravno da glasam protiv toga! (ako moj glas ovde vazi:)
Razlozi protiv su mnogi, ali ipak moja ljubav prema selektoru je prevagnula trep,trep :)

P.S.
jeste li razmatrali opciju da unajmite jednog NT-LA cisto da vam bude pri pomoci u strucnom stabu? ;)

Nije Bliu tesko, nego je meni tesko da naucim.
I ovo je meni palo na pamet. Ovo sam primetio na jednom fudbalskom menadzeru (sokker.org), jer tamo je tako uradjeno i ne vidim da se na tom menadzeru neko budi zbog toga i da mu estetski ili kako god narusava izgled igrice i da mu zbog toga umanjuje draz igranja. Jednostavno, hteo sam da ovime sebi smanjim obim posla, jer mi je tesko da pamtim nepotrebne stvari, a i ne zelim to. A uz to meni najvise odgovara da skilove izrazavam brojcano.

This Post:
00
104252.34 in reply to 104252.33
Date: 8/10/2009 12:37:11 AM
Overall Posts Rated:
6868

P.S.

Nije Bliu tesko, nego je meni tesko da naucim.
I ovo je meni palo na pamet. Ovo sam primetio na jednom fudbalskom menadzeru (sokker.org), jer tamo je tako uradjeno i ne vidim da se na tom menadzeru neko budi zbog toga i da mu estetski ili kako god narusava izgled igrice i da mu zbog toga umanjuje draz igranja. Jednostavno, hteo sam da ovime sebi smanjim obim posla, jer mi je tesko da pamtim nepotrebne stvari, a i ne zelim to. A uz to meni najvise odgovara da skilove izrazavam brojcano.

dzaba se raspravljas sa strucnjakom...

From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
104252.35 in reply to 104252.32
Date: 8/10/2009 2:09:56 AM
Overall Posts Rated:
178178

Pa da li je stvarno moguce da je nasem selektoru toliko tesko da nauci 20 skillova prevedenih na srpski jezik? :)))) Eh ljudi za koga ste glasali:D:D:D
Razlozi protiv su mnogi, ali ipak moja ljubav prema selektoru je prevagnula trep,trep

P.S.

E dobri moj, kada bih ja brinuo samo za svoju ekipu i 1,5 igraca u njoj kao sto je kod tebe slucaj, mogao bih da pamtim i logoe BB ekipa iz Kostarike.
Razmisli malo o svojim "obavezama" i mojim obavezama u BB-u. ;)
A prevodioca imamo...nismo cekali na, kao i uvek pravovremeni savet sa tvoje strane. Cenjeni prevodilac je BG Samuraj i radom na toj poziciji je omogucio repki vazne pobede (protiv Izraela na primer).

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Golub
This Post:
00
104252.36 in reply to 104252.35
Date: 8/10/2009 4:06:49 AM
Overall Posts Rated:
427427
Protiv...neko je rekao da bi to samo poruznelo igru i slazem se potpuno

This Post:
00
104252.37 in reply to 104252.36
Date: 8/10/2009 4:56:32 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
protiv. zasto jednostavno menadzerima ne napisati da salju brojcane umesto slovnih ocena i problem resen?!

Advertisement