ma, mene nerviraju ovakve nelogichnosti... da sam popio crunch na moj najjachi sastav i izgubio, pa ajd, jbg, desilo se... medjutim, provedem pola sata gledajuci njegove postave ove sedmice, vidim da svi vodeci igrachi imaju 60+ minuta vec odigrano i naravno, zdrava logika je bila da nece istima skupljati 100 minuta... no, zdrave logike ovde nema, pa chak i ako se trenira forma
a i to sa crunchom se ispizdjuje... proshle sezone sam popio 3-4 cruncha u ligi, ali me to nije koshtalo prolaza dalje... ovaj put, ovo moze da mi osakati entuzijazam...
@popaj: zaista nemam shta ovde da chestitam, iako nisam neko ko izbegava chestitanja (moj vishesezonski rival papilon to najbolje zna)... ovo je naprosto - silovanje... silovanje sopstvenog entuzijazma, forme igracha ili treninga, zarad pishljivih 50.000... a rezultat jeste samo pishljivih 50.000, jer ova kup utakmica nije sluzila ni za popunu treninga, ni za nabijanje entuzijazma...
no, ide se dalje... sad mi je lista duznika povecana za josh jednog, tako da znam koje postave izlaze narednih sezona protiv dotichnih