s Ludankem nemam nic domluveno jen jsem reagoval na jeho otazku a pochvalil jsem mu jeho praci atd a ze bych ho tam rad videl.. ano mas pravdu mel by to vest hodne schopny manazer a pouziju tvoje slova ten nejlepsi co zrovna je a urcite jsi neprisel k nicemu hotovemu daly jste do tohote hodne casu a prace
tak hrace bych hledal jak kazdej pise v te databazy (nevim co si pod tim predstavit) a samozdrejme by tam ze zacatku byla pomoc skautu nez bych se malinko rozkoukal samozdrejme bych komunikoval s manazery hracu stylem jak bych si predstavoval kolik by mel hrat minut jak bych si predstavoval jeho trenink a samozdrejdme klidne nebyl bych proti nezavazne a uvolnujici konverzaci pro trochu odlehceni. Ve skole jsem se ucil nemecky a ted se ucim anglicky takze tyhle 2 jazyky v uvorovkach ovladam na dobre urovni
Skautovani za predpokladu ze bych mel k dispozici dam priklad 3 skauty 2 bych poslal sakoutovat a hledat hrace co jsou v zahranici a ja a nekdo dalsi bych se ujal tady u nas . Skautovani bych bral jako projizdeni tymu sledovani soupisky a kdyz by se me nejaky hrac libil napisu byt o skilly a nebo na nej kouknu tim pozvanim do repre
Tak webu jsem uz vytvoril mnoho a to i pro jine online hry a ted pracuju na svem webu pro muj klub je to jen takovej web only 4fun ale tak vam ho ukazu http://bkpardubice.webnode.cz/ ale jeste neni zdaleka hotov tak se nelekejte
Ale kdyby uz fakt mel byt web pro NT tym tak mam zaklady programovani a na tom webu bych si uz dal zalezet a urcite by to nebyl tenhle lacinej web a bylo by na nem Soupiska NT tymu to co bych si pral aby se pro dany post trenovalo a jak by podle mel hrac vypadat dal by tam byl seznam clenu co se stara o NT tym s kontaktama atd a dale i sirsi seznam hracu co by se mohly nekdy podivat do NT tymu takze by kazdej hned vedel jestly jeho hrac se blizi NT tymu nebo ne web by mohl byt z casti volne pristupny a samozdrejme i nektere veci pod heslem
Pak ty osobni otazky Jmenuji se Pavel Stašek je me 19 let jsem vyuceny obrabec kovu momentalne bez prace a BB se venuji kazdy den takze muzu zatim nez se najde prace na BB sedet od rana do vecera takze placnu muzu dat BB denne 8 hodin
Jsem lepší než vy !!! xDD