BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Volby NT - Diskuse

Volby NT - Diskuse (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169096.27 in reply to 169096.24
Date: 1/14/2011 9:08:39 AM
Overall Posts Rated:
8181
Ja osobne mam rad velice utocnou hru a mam rad kdyz v zapase pada hodne kosu viz moje klubove vysledky ligovi prumer vic nez 110 bodu na zapas to je obrovske cislo a tomu prizpusobuju i slozeni hracu v tymu tak bych tomu prizpusobyl i vyber NT hracu a dal bych prednost hracum co maj skvele dulezite vlastnosti pro tento styl hrani ano nekomu se to nemusi libit ale me to zatim nese uspechy v klubu vetsinou mam nejvic ofenzivni tym v lize ale jelikoz hraji bez obran tak proto i jeden z nejvic obdzenych kosu ale to v NT tymu asi nehrozi ze by tam nebyly obrany takze styl hrani by byl takovyto skauting hracu bych provadel ve spolupraci s nejakym schopnym skautem treba prace tebe Ludánku se me hodne libi jsi prijemny ochotny bral bych treba rovnou tebe :) tak bych to nejak shrnul snazil bych tym vest stylem silne ofenzivne s velkym durazem na obranu skautovani bych se ujal ja a rad bych si vybral k sobe Ludánka a pro diskuzi k vyberu hracu bych zridil web venovany ciste NT tymu

Po přečtení tvého příspěvku mi vypadlo z huby párátko:)) Ještě to trošku dolaď a příští volby kdo ví:))

From: rwystyrk

This Post:
00
169096.28 in reply to 169096.27
Date: 1/14/2011 9:10:58 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Nejdelší věta, co jsi kdy přečetl? ;-) Nejsou tam čárky, tak to ani není souvětí.

This Post:
00
169096.29 in reply to 169096.24
Date: 1/14/2011 9:12:56 AM
Overall Posts Rated:
284284
Ja osobne mam rad velice utocnou hru a mam rad kdyz v zapase pada hodne kosu viz moje klubove vysledky ligovi prumer vic nez 110 bodu na zapas to je obrovske cislo a tomu prizpusobuju i slozeni hracu v tymu tak bych tomu prizpusobyl i vyber NT hracu a dal bych prednost hracum co maj skvele dulezite vlastnosti pro tento styl hrani ano nekomu se to nemusi libit ale me to zatim nese uspechy v klubu vetsinou mam nejvic ofenzivni tym v lize ale jelikoz hraji bez obran tak proto i jeden z nejvic obdzenych kosu ale to v NT tymu asi nehrozi ze by tam nebyly obrany takze styl hrani by byl takovyto skauting hracu bych provadel ve spolupraci s nejakym schopnym skautem treba prace tebe Ludánku se me hodne libi jsi prijemny ochotny bral bych treba rovnou tebe :) tak bych to nejak shrnul snazil bych tym vest stylem silne ofenzivne s velkym durazem na obranu skautovani bych se ujal ja a rad bych si vybral k sobe Ludánka a pro diskuzi k vyberu hracu bych zridil web venovany ciste NT tymu

Preco nepouzivas vobec bodky prosim ta?:)

This Post:
00
169096.30 in reply to 169096.24
Date: 1/14/2011 9:13:44 AM
Overall Posts Rated:
154154
Chce se mi napsat, ctihodnosti, nemám dalších otázek, ale ještě se asi na něco zeptám.

This Post:
00
169096.31 in reply to 169096.28
Date: 1/14/2011 9:15:22 AM
Overall Posts Rated:
3030
A to jeste neni konec, neni tam ani tecka.

This Post:
00
169096.32 in reply to 169096.31
Date: 1/14/2011 9:30:41 AM
Overall Posts Rated:
4949
To jeste opravdu neskoncilo,to bude pokracovat zitra:-))))))))))))))))))))))))))

This Post:
22
169096.33 in reply to 169096.31
Date: 1/14/2011 9:31:12 AM
Overall Posts Rated:
2323
Nechci vám do toho mluvit, ale řekl bych, že řešíte nepodstatné. Myslím, že rwystyrk vyhraje i bez toho, aby bylo nutné protikandidáta zesměšňovat. Netuším, co získáte tím, že se na něj tady kolektivně vrhnete.
Já v každém případě oceňuji odvahu do kandidatury jít a hlavně odvahu ji prezentovat zde na foru. Za slušné bych považoval mu dát šanci odpovědět na otázky. Tj nezahltit to tady hodnocením jeho psaného projevu a pokud nejste schopni tu kandidaturu brát vážně (což jsem schopný pochopit), tak bych za slušné považoval na ní zde podobným způsobem nereagovat.

This Post:
00
169096.34 in reply to 169096.26
Date: 1/14/2011 9:32:45 AM
Overall Posts Rated:
1717
s Ludankem nemam nic domluveno jen jsem reagoval na jeho otazku a pochvalil jsem mu jeho praci atd a ze bych ho tam rad videl.. ano mas pravdu mel by to vest hodne schopny manazer a pouziju tvoje slova ten nejlepsi co zrovna je a urcite jsi neprisel k nicemu hotovemu daly jste do tohote hodne casu a prace

tak hrace bych hledal jak kazdej pise v te databazy (nevim co si pod tim predstavit) a samozdrejme by tam ze zacatku byla pomoc skautu nez bych se malinko rozkoukal samozdrejme bych komunikoval s manazery hracu stylem jak bych si predstavoval kolik by mel hrat minut jak bych si predstavoval jeho trenink a samozdrejdme klidne nebyl bych proti nezavazne a uvolnujici konverzaci pro trochu odlehceni. Ve skole jsem se ucil nemecky a ted se ucim anglicky takze tyhle 2 jazyky v uvorovkach ovladam na dobre urovni

Skautovani za predpokladu ze bych mel k dispozici dam priklad 3 skauty 2 bych poslal sakoutovat a hledat hrace co jsou v zahranici a ja a nekdo dalsi bych se ujal tady u nas . Skautovani bych bral jako projizdeni tymu sledovani soupisky a kdyz by se me nejaky hrac libil napisu byt o skilly a nebo na nej kouknu tim pozvanim do repre

Tak webu jsem uz vytvoril mnoho a to i pro jine online hry a ted pracuju na svem webu pro muj klub je to jen takovej web only 4fun ale tak vam ho ukazu http://bkpardubice.webnode.cz/ ale jeste neni zdaleka hotov tak se nelekejte
Ale kdyby uz fakt mel byt web pro NT tym tak mam zaklady programovani a na tom webu bych si uz dal zalezet a urcite by to nebyl tenhle lacinej web a bylo by na nem Soupiska NT tymu to co bych si pral aby se pro dany post trenovalo a jak by podle mel hrac vypadat dal by tam byl seznam clenu co se stara o NT tym s kontaktama atd a dale i sirsi seznam hracu co by se mohly nekdy podivat do NT tymu takze by kazdej hned vedel jestly jeho hrac se blizi NT tymu nebo ne web by mohl byt z casti volne pristupny a samozdrejme i nektere veci pod heslem

Pak ty osobni otazky Jmenuji se Pavel Stašek je me 19 let jsem vyuceny obrabec kovu momentalne bez prace a BB se venuji kazdy den takze muzu zatim nez se najde prace na BB sedet od rana do vecera takze placnu muzu dat BB denne 8 hodin

Jsem lepší než vy !!! xDD
This Post:
00
169096.35 in reply to 169096.33
Date: 1/14/2011 9:36:44 AM
Overall Posts Rated:
1717
dik jsi asi jedinej kdo se me tady v uvozovkach zastal a nesmeje se me ze jdu do voleb

Jsem lepší než vy !!! xDD
This Post:
00
169096.36 in reply to 169096.33
Date: 1/14/2011 9:38:12 AM
Overall Posts Rated:
3030
Vis ja ho neznevazuji. Nebo nechtel jsem, jestli ano, tak se omlouvam. Me se libi jak bojuje, i kdyz nema predstavu do ceho jde a ze konecne vystoupil ze stinu mlcenlivosti. Naopak se mi libi jak to tady ozivil.

This Post:
00
169096.37 in reply to 169096.33
Date: 1/14/2011 9:41:56 AM
Overall Posts Rated:
154154
Každou svou otázku ti dokážu vysvětlit, proč jsem ji dával.

Advertisement