a co ja tu bede komentowal czy ripostowal kolege, jego opinia, ma do niej prawo, z tym ze po takiej wypowiedzi nie ma sensu dyskutowac na sprawy pilki noznej, a tym bardziej obu (jak mniemam) znienawidzonych zespolow, przecieka tu przez wypowiedz albo subiektywizm oceny albo daleko posunieta ignorancja ;)
sory ze sie nie udzielam zbytnio, ale mam malo czasu na logowanie, zespol na skraju bankructwa (wlasnie trwa wyprzedaz grajkow) takze srednio mi sie chce poki co tu siedziec
co do kosza to ja interesuje sie wylacznie NBA moj zespol to Miami koszykarz oczywiscie Lebron ;P
wracajac do glownego watku :D w kwietniu bedziemy miec (na 90%) 4 pojedynki wielkich derbow, pierwsze takie zdarzenie w histori w tak krotkim czasie, jak oceniacie szanse w poszczegolnych meczach ? i ktory mecz jest dla Was najwazniejszy ? ;> ja osobiscie bardzo bym sie cieszyl z pucharu krola, ale duzo wyzej w hierarchi stawiam wygrana w lidze, o lidze mistrzow juz nie wspomne. final CDR bedzie mial dla mnie tylko znaczenie psychologiczne, ktora z druzyn zdobedzie puchar (dumnie nazywajac bo jest on wart mniej wiecej tyle co puchar polski albo i mniej ;]