BuzzerBeater Forums

Ukraina - III.3 > 19 сезон

19 сезон

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208761.27 in reply to 208761.26
Date: 5/12/2012 11:48:03 AM
Overall Posts Rated:
7777
"New Scorps - Fearless"

Тиск на щит- Тиск на щит
Внутрішня 4+1 - Персоналка

Суто моє імхо- 4+1 працює,якщо в суперника є 1 монстр, який по навикам сильно виділяється з решти гравців.
А проти кількох одинакових гравців воно як персоналка працює. ББ вирішило, що гончар з 77 сумарними навиками дуже виділяється, і саме тому позицію ЛФ по кидкам на 100 продавили, а МФ і Ц в міру кращих атакуючих навиків- навпаки виросли.
Хоча завдяки цій тактиці мої великі багато фолів до перерви схопили.

Як і будь який мій матч- краще асистував АЗ і МФ, маклаков підключився лише в 4й чверті.
Другорядний МФ майже зробив трипл, не вистачило 3 асистів. В цей же час яомінг набрав 5-6, 4-5. Ізза гарної гри всієї команди, яо практично не відзначився в матчі. Хоча правильніше сказати- він не удосужився вийти на прощадку- 9 хвилин на паркеті. Надіюсь це зв'язано з поганою ВН, а не забаганкою гравця.

Що ж, кращий гравець матчу яо з ОЗХ 1.5 і Шантар,який успішно замінював яо.

Також вітаю Гончара з 10 матчем у плей-оф і 50 асистами 105 очками у цих матчах.

Дякую Скорпіонам за напружені матчі. Раніше мені доводилось прикладати немалі зусилля,аби тебе обіграти. Саме завдяки цим матчам мені постійно доводилось покращувати команду, щоб в певний момент нарешті грати на вірних. Ще раз дякую за матчі, і до зустрічі у кубку або 2й лізі)