Situo atzvilgiu esi visiskai teisus. As pvz garskova pirkausi V lygoje ir visa laika keliau inside skilus + viena kita outside isukdavau, tam kad alga butu kuo mazesne. Zinoma ne paistalu kad inside skilai veliau kils leciau o dabar greiciau vedamas ir puoliau pirma trenint antrinius. O todel kad buvau V lygoj ir zinojau kad V,IV,III(2 sezai). Tiek laiko turejau trenint tai kas man patinka. Susikeliau pvz netik vidinius skilus bet ir pasus, kuriu nekenciu trenint ir negaliu pakest kai reikia kokio kito skilo trenke keist i pasus. Nzn kodel taip yra. Todel ir keliausi visus nemegstamiausiaus skilus + inside. Dabar 23 metai jam ir tikrai kelti beliko outside :) Mano inside geresni nei taviski ir jau ten kelt nebereikia pagal mano suvokima :) pvz si seza is 14 sav turbut 10 sav praleisiu keldamas 1 skila, kuris lengviausia keliamas bet pas manes yra maziausias, t.y. verzimasis. Specialiai ji vis laikiau maziausiu, kad kai ateis toks amzius, kad kelciau ne tai kas sunkiai kyla, o tai kas lengvai. Dabar per si seza ir pamatysiu ar buvo verta visa sita nesamone daryti. Beje trenkes duosiu Sf/PF. Butent tam kad subas kaip krito taip kristu i artimus :) likusias 4 trenkes panaudosiu isorinei gynybai(jei kils per 3 sav, kas manau ir nutiks, ta 1 trenke pasui numesiu, nes dar 1 upo pasu noreciau visgi). Tai vat tiek nuo verzimosi, tiek nuo vidines dar vis inside man subinsis + crosas dar velniai zinia kam duoda tuos subus. Zodziu 23.24.25, tai yra net 3 sezonai dar normaliu greitu palyginti trenkiu ir tik po ju galesiu galutinai atsakyti ar mano taktika buvo teisinga. Jei viskas kils beprotiskai gerai, bent po 8 upus i seza. Manau, visa taktika buvo sekminga. Jei visgi po tu 3 sezonu pamatysiu kad pavelavau kazkur ir gavosi kazkoks asilas o ne zaidejas, tai tikrai busiu nusivyles. Ir isvis pasakysiu tik tiek, kad daugiau niekad netreninciau Sf jei dabar tureciau pasirinkima :)) jau tokios kankynes su tais sf kad sunku ir apsakyti.
Last edited by Paulius V at 2/9/2012 11:07:33 AM