niekas nedraudzia ir tau pasidaryti. Trenink tik normaliai ir pasidarysi irgi nemazesni pelna is zaideju treniruociu. Paslaptis treniruociu paprasta, perkamas zaidejas turi buti nupirktas kuo pigiau ir kuo geresniais skilais. Nupirktas turi buti treninamas ne nesamones kokios o reikalingiausi skilai, sunkiausiai keliami, kuriuos vertina visa buzerio visuomiene. Kuo daugiau zmoniu zaidejas atrodys geras, tuo daugiau ir uzdirbsi is jo.
O del tos taktikos, toks pats grybas ir mane taip suest norejo. Visa seza smirdejo su pusetina sudetimi nieko netrenino ir t.t., bet as nebuciau as pasiskaiciavau plius minus kiek jis pliuso taip renka ir supratau kad tai apie +200 k i savaite kas yra milziniski pinigai ir nujauciau nelaime, tad jai ruosiausi ir sukaupes neprastesne suma pinigeliu atsakiau jam tuo paciu. Net persistengiau biski :)) To pasekoje praradau mano skaiciavimais apie 1.5 kk pinigu. Bet svarbu laimejau. 500 k uz kilima ir lieka 1 kk nuostoliu. O tai jau tik 1 zaidejo netekimas. O ir padengiamas jis lb greitai sezono metu is susirenkamumo i arena. taigi, netgi toks minusas virsta pliusu. Visata reikia zinoti ka darai ir kiek gali sau leisti tu monstru pirkt ir turet plana ka pakiles daryti. As turiu plana, mano planas vat yra vel nestamdartinis, nes tik tokie planai yra sekmingi. Kol kiti kritikuoja ir nusisneka, tol darai nestandartinius dalykus ir visad is to tik laimi. 5 zaidejais zaisdamas generuosiu dideli pelna kas savaite. Ir net po 1 sav jau galesiu nusipirkti zaideja i atsarga :))) Aisku, to nedarysiu ir paimsiu ilgelesni laika ta pelna iki tos ribos, kai jau reikes lygoje pakovoti ir likti ruosiuosi bent 5 vietoje.