BuzzerBeater Forums

BB Hellas > SuperBuzzer Galop 3

SuperBuzzer Galop 3

Set priority
Show messages by
This Post:
00
220114.28 in reply to 220114.27
Date: 6/16/2012 10:13:34 AM
Overall Posts Rated:
173173
μην τα μπερδεύεις το ένα με το άλλο... ο Μάτσας συνεχίζει να παίζει και στο κύπελλο... που σημαίνει πως εκείνα τα έσοδα τα έχει ούτως ή αλλιώς... το ΒΒΒ είναι ένα εξτραδάκι.

This Post:
22
220114.29 in reply to 220114.24
Date: 6/16/2012 10:14:31 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
αγαπητε κατσα ,γνωριζεις και δεν ειναι υπερβολη το σεβασμο που υπαρχει στο προσωπο σου απο μερος μου ,πρωτα απο ολα για την προσωπικοτητα σου και επειτα για τις γνωσεις σου ωσαν μανατζερ σε αυτο το παιχνιδι.

σιγουρα η εθνικη εχει αναγκη ολους τους ελληνες χρηστες και κυριως τους χρηστες της Α1 , απο πλευρα μου δεν εχω καμια αντιπαραθεση με κανεναν ματσα ,κανεναν μαμαου και οποιοδηποτε αλλον χρηστη ,εξαλλου γι αυτο υπαρχει το φορουμ το οποιο δινει βημα για συζητηση και ερωτοαπαντησεις .

αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι χρηστες της Α1 δεν εξυπηρετουν οσο θα επρεπε τα συμφεροντα της εθνικης ( ειτε δεν επιθυμουν ειτε δεν γνωριζουν )

ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι η μεγαλη εθνικη πνεει τα λοισθια .ειχα γραψει σε αλλο νημα οτι την εθνικη πρεπει να την αναλαβουν αλλοι χρηστες και φωτογραφησα μαλιστα και την ''ομαδα ''του τζιλαρντινου .

κατι τετοιο φυσικα δεν ειναι εφικτο εαν δεν αποδεκτουν οι σημερινη κουμανταδοροι της εθνικης οτι εχουν στερεψει απο νεες ιδεες , προπονητικο πλανο ,επικοινωνιακη πολιτικη και υλικα οικοδομησης μιας μεγαλης ομαδας ''παρεας'' γυρω απο την εθνικη .

τελος να σε ευχαριστησω για ακομα μια φορα για το μεγαλο σου ενδιαφερον για την εθνικη μη φειδομενος του προσωπικου σου χρονου και κοπου και οπως αποδεικτικε κοστους για την ομαδα σου και ελπιζω να σταθεις αρωγος ωστε να αντιληφθουν καποιοι οτι πρεπει να εφαρμοσουμε το plan B .!!!

This Post:
00
220114.31 in reply to 220114.30
Date: 11/26/2012 11:19:23 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Εγώ με την ελάχιστη εμπειρία μου στο παιχνίδι και διαβάζοντας τα επιχειρήματα όλων των παιδιών, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι όλοι έχουν τα δίκια τους, πράγμα που συμβαίνει κυρίως λόγω της φύσης του παιχνιδιού, αφού η οικονομική δομή σε συνδυασμό με τη φύση της προπόνησης στο παιχνίδι, περιορίζουν κατά πολύ τους εν δυνάμει και πληρούντες όλες τις προϋποθέσεις, προπονητές εγχώριων ταλέντων.

Με βάση το γεγονός, ότι η φύση του παιχνιδιού είναι ανταγωνιστική και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την επιθυμία των χρηστών να θέλουν να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα με τις ομάδες τους, αυτόματα γίνεται έγκυρη η παρατήρηση των παιδιών της Α1, ότι δεν μπορούν αυτοί αλλά και οι μάνατζερς της ΙΙ, να ασχοληθούν αποκλειστικά στην προπόνηση 18-21χρονων, με ότι αυτό συνεπάγεται στις βλέψεις της ομάδας τους. Αυτό που μπορούν να κάνουν, είναι να πάρουν τους καλά προπονημένους Ελληνες μικρούς, στην ηλικία των 22-23 χρονών και να τους "τελοιοποιήσουν", ώστε να επωφελείται και η ομάδα τους και η μεγάλη Εθνική.

Αν σκεφτούμε, τις προϋποθέσεις σε χρήματα για γυμναστή(αγορά + μισθός) αλλά και ενδεχόμενη αγορά ταλέντου, βλέπουμε ότι δεν μπορεί ούτε ένας νέος χρήστης στην V(αλλά και στην IV) να προπονήσει για την μικρή Εθνική.
Στην V δεν θα έχει τα έσοδα, ούτε καν να αγοράσει τον γυμναστή, ενώ στην IV ακόμα κι αν κάνει οικονομία, το πρώτο/α εκατομύριο/α θα το ρίξει αναγκαστικά στο γήπεδο, για να μπορεί να αγοράσει αργότερα τον γυμναστή και να μπορεί να διαχειριστεί τα μετέπειτα (ανεβασμένα)έξοδα της ομάδας του.

Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα, ότι οι επιλογές μας περιορίζονται κυρίως στους προπονητές της ΙΙΙ, συν όποιους 'τελματωμένους" αλλά με θητεία μερικών σεζόν, μάνατζερς στην IV(και κάποιους της II).

Με αυτά τα δεδομένα(όπως τα έχω έγω στο μυαλό μου και φυσικά οι ενστάσεις των εμπειροτέρων είναι δεκτές και χρησιμότατες), ίσως πρέπει να σκεφτούμε λύσεις, που να δελεάζουν αυτούς που "μπορούν" να προπονούν ταλαντούχους μικρούς Έλληνες.
Ενα προνόμιο, θα μπορούσε να είναι η συμμετοχή τους στο τιμ της U21. Νομίζω ο απερχόμενος προπονητής της U21 είναι που ζήτησε, δημόσια, τη βοήθεια όσο το δυνατόν περισσότερων χρηστών, στην στελέχωση του τεχνικού τιμ. Προσφέρθηκαν αρκετοί και ανατέθηκαν στον καθένα ξεχωριστά, συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ευθύνες.
Πάνω σε αυτό το πλάνο, θα μπορούσε, όποιος έχει παίκτη στην μικρή Εθνική, να γίνεται αυτόματα στέλεχος του τιμ, ανεξαρτήτως πρώτου προπονητή. Οι υπόλοιποι να είναι από το αρχικό επιτελείο που ενδεχομένως να κατεβαίνει στις εκλογές μαζί του, συν εθελοντές αν χρειάζονται ακόμα παραπάνω άτομα.

Κάποιο άλλο θα ήταν να συζητήσουμε δημόσια οι Έλληνες χρήστες, να ψηφίσουμε και αν υπάρξει πλειοψηφία, να ζητήσουμε σαν ελληνική κοινότητα από τους ΒΒs, αυτοί που προπονούν παίκτες της U21 να έχουν προτεραιότητα στο ντραφτ σε σχέση με τους υπόλοιπους μάνατζερς του ομίλου και της κατηγορίας τους.
Ετσι θα δινόταν ένα επιπλέον κίνητρο, σε αυτούς που προπονούν ήδη, να συνεχίσουν να το κάνουν και ακόμα καλύτερα, όπως επίσης και σε άλλους που ενδεχομένως θα μπορούσαν και δεν το κάνουν, να ξεκινήσουν, ενώ θα είχε λόγο και ένας ξένος μάνατζερ που έχει ταλαντούχο Έλληνα μικρό, να τον προπονήσει σωστά ή να τον πουλήσει σε κάποιο που μπορεί και θέλει.

Αυτά σαν πρώτες παρατηρήσεις και προτάσεις.

Last edited by maddoghellas at 11/26/2012 4:48:42 PM

This Post:
00
220114.33 in reply to 220114.32
Date: 11/26/2012 12:58:10 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Ως προς το θέμα του κινήτρου, μέσω της συμμετοχής στο τιμ της Εθνικής, συμφωνώ μαζί σου όπως το προσεγγίζεις.

Απλώς, αφού εξ αντικειμένου "χάνουν' πολλά από τη δράση του παιχνιδιού, όσα παιδιά προπονούν για την U21, να "παίρνουν" κάτι ακόμα, ξέροντας ότι συμμετέχουν πιο ενεργά σε αυτό στο οποίο ήδη βοηθάνε.

Από κει που έχουν μόνο να φτιάξουν την ομάδα σε τρεις αγώνες κάθε βδομάδα, ώστε ο προπονήσιμος τους παίκτης να συμπληρώσει τα αγωνιστικά λεπτά που χρειάζεται ώστε να θέσουν πριν την ανανέωση της Παρασκευής, την προπόνηση που θα τους έχει υποδειχτεί από τον μάνατζερ/βοηθό της U-21 και να περιμένουν το παιχνίδι της Εθνικής για να δούνε πώς τα πήγε ομάδα και παίκτης...να γεμίζει ενδιάμεσα ο χρόνος τους δημιουργικά, αναλόγως με το τί δουλειά θα τους ανατεθεί στην Εθνική και να αισθάνονται ακόμα πιο "γεμάτοι" μετά από ένα ενδεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα της Ελλάδας, ανεξαρτήτως της απόδοσης του παίκτη τους στο συγκεριμένο παιχνίδι.
Θα μου πεις, καλά είχαν την ευκαιρία με την ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος που έγινε. Μαζί σου. Αλλά όπως λένε και στο χωριό μου, every little helps

Ως προς το θέμα του ντραφτ, εννοούσα να το κάνουμε πρόταση(αν συμφωνούσαμε) να γίνει διεθνώς, να μην είμαστε εμείς οι "προνομιούχοι". Με την λογική ότι ναι μεν και οι άλλοι θα έχουν το ίδιο αβαντάζ θεωρητικά, αλλά οι πιο προηγμένες χώρες που ήδη βγάζουν ολοκληρωμένα προπονήσιμους παίκτες, δεν θα μας "πονέσει"(περισσότερο από τώρα) αν βγάλουν πιο πολλούς, από την στιγμή που κι εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να βγάλουμε αρκετούς.