BuzzerBeater Forums

Türkiye - IV.27 > 21. Sezon

21. Sezon

Set priority
Show messages by
From: xLord

This Post:
00
224675.27 in reply to 224675.26
Date: 9/2/2012 5:36:22 PM
Overall Posts Rated:
2424
Geçmiş olsun hocam inşallah önenli bi sorun yoktur.Gözlemcilik konusunda BB-Mail atmıştım.Cevaplarsaniz sevinirim..

Hakan hocam Acimaci sattiginiz çok iyi oldu.Kötü bi fiyatada gitmedi.Belki 4.lig oldugu için pek sırıtmıyordu.Ancak sadece atmak yetmiyor.Attigı kadar da yedirirdi.Hücumdan çok defansa bakiyorum artik oyuncu alirken.Mesela eskiden uzaktan şutu en az olaganustu giriyordum.Def girmiyodum Artik uzaktan şutu verimli defi de heybetli falan giriyorum.

From: ScottMen

This Post:
00
224675.28 in reply to 224675.27
Date: 9/3/2012 11:41:38 AM
Overall Posts Rated:
11
Hocam o maili gördüm ancak anlayamamıştım da şimdi anladım cevap veriyorum şimdi. Bu arada cau. hocam iyi dileğiniz için teşekkürler...

This Post:
00
224675.29 in reply to 224675.6
Date: 9/4/2012 2:15:40 PM
Overall Posts Rated:
11
Kendi adıma kadromu oturttum. Federico Leon'u da satsak daha iyi olacak. Bu sezon geçen sezonların aksine doğu çok ağır basıyor. Edirne, SReal, Filtre Kahve, ATAKAN, xİstanbullsx ve batman play-off'u garanti olan takımlar kanımca. Doğu'da Edirne kesin kon. finalisti, sreal ve filtre kahve diğer finalistler bana göre. Şampiyon açıkcası pek de belli değil. Bu arada cau hocam teşekkürler =)

Last edited by ScottMen at 9/4/2012 2:18:29 PM

This Post:
00
224675.30 in reply to 224675.29
Date: 9/4/2012 3:50:39 PM
Overall Posts Rated:
1818
Rica ederim de ne için:-)

Yaf benim adımı saymamışsın p.off adayları arasına... Bakma sen şu anki halime... Sakatlık sorunu yaşamazsam finale dahi adayım söyleyeyim:-D

Kupa maçını bilmem ama ilk lig maçıyla beraber çıkışımın başlayacağını tahmin ediyorum... Karşı tarafla maçlar başlayana kadar fikstürümün de iyi olduğunu sanıyorum... Zorlu maçları F.Kahve hariç geride bıraktım... Önüm açık bence... 2-3 maç alırsam eğer ekonomide düzelir... Beni izlemeye devam edin diyorum:-)

Aslında doğu ben bu lige yükseldiğimde daha iyi idi... Ancak güçlü takımlar birer birer yükselince (sanırım arada oyunu bırakanda oldu) karşı taraf üstünlüğü ele geçirdi (ne kadar da uzun kalmışım bu ligde:=-) ) Artık ipler bizim elimizde... Xistanbul' u geçebilirsek bence de şampiyon bizim konferanstan çıkacak... Hala adayım şampiyonluğa 1 kere daha tekrarlayayım:D

Last edited by caucassian at 9/4/2012 3:55:51 PM

This Post:
00
224675.31 in reply to 224675.30
Date: 9/5/2012 5:53:31 AM
Overall Posts Rated:
11
Unutmuşum hocam, normalde yazardım yani =) efsanesiniz siz bu ligde =)

From: yavuz22
This Post:
00
224675.32 in reply to 224675.31
Date: 9/7/2012 9:24:10 PM
Overall Posts Rated:
22
Sıralama nasıl olur bilmiyorum ama bizde Cau, Filtre Kahve, SReal ve benim takımın ilk dörtte yer alacağını düşünüyorum. Karşıda da ATAKAN'ın bu sezon şeytanın bacağını kırıp ezeli rakibi Xİstanbul'u konferans finalinde devirip finalde karşımıza çıkacağına inanıyorum. Ben oyuna dahil olalı 2 sezon geçti birinde REST İN PEACE diğerinde Lonely Lord hegomonyası vardı. Bu sezon konferanslar daha dengeli gibi diğer sezonlara nazaran.

Bir de şuna dikkat ettim. Forumda hep bizim konferans aktif. (Muhammed'i III.lige yolcu ettiğimizden onu hariç tutuyorum)

''Az Laf Çok İş'' diye bir söz vardır ya hani. Karşı konferans bunu uyguluyor sanırım. Foruma hiç yazmıyorlar ama güçlü, kuvvetliler :) Şaka bir yana keşke onlar da aktif olsa forumda. Boş olduğum bir ara mesaj göndererek ATAKAN ve Xİstanbul takımlarını yöneten hocalarımı foruma davet edeceğim. Atakan hocamla bir maç esnasında chatten konuşma fırsatımız olmuştu. Onun da muhabbeti sizler gibi güzel aslında fakat forumda yazmıyor.

ScottMen hocam beni favori konferans finalisti olarak göstermiş. Sağolsun, varolsun. (beni oyuna ilk başladığımda hoşgeldin mesajı atarak, ilk motive eden kişidir ayrıca kendisi. tekrar teşekkür ediyorum.) Fakat geçen sezon final oynamış olmama rağmen bu sezon takımıma pek güvenmiyorum, zira kadroyu bir türlü oturtamadım. Filtre Kahve'den de ağır bir yenilgi aldım. İki maç sonra SReal ile maçım var ve açıkçası pek umutlu değilim bu maçtan da.

Last edited by yavuz22 at 9/7/2012 9:30:52 PM

This Post:
00
224675.33 in reply to 224675.32
Date: 9/8/2012 6:39:54 AM
Overall Posts Rated:
11
Hocam bizim maçtan ben de pek umutlu değilim :)

From: xLord
This Post:
00
224675.34 in reply to 224675.33
Date: 9/8/2012 1:39:06 PM
Overall Posts Rated:
2424
Arkadaşlar bu yıl şampiyonun dogudan çıkmasını istiyorsanız aranizdaki maçlara rahat çıkın.Böylece hem guclu olan kazanir.Hemde finalde en az +12 isteklilikle oynarsaniz batinin önünüzde duramayacagini düşünüyorum.Katilirsiniz katilmazsiniz bilmiyorum.Kişisel görüşüm budur.. Saygılar :)

This Post:
00
224675.35 in reply to 224675.4
Date: 9/11/2012 7:12:40 AM
Overall Posts Rated:
11
forumla ilgilensek az :)

This Post:
00
224675.36 in reply to 224675.35
Date: 9/11/2012 3:42:39 PM
Overall Posts Rated:
1818
İlgilenelim biraz da bu ara acaip bi çalışma tempomuz var. Fırsat olmadı pek. Öncelikle kupa maçına taktik değiştirip aynı zamanda çz çıkmayı beceremedim yoğunluktan... Zaten elenmeyi bekliyordum ama maça biraz göz atınca az da olsa kazanma şansım olabilirmiş.

Lige gelirsek ben istediğim gibi olmasa da elimdeki bütçeye göre bi transfer daha yaptım ama maşallah herkes de transfer atağına girişti. İşimiz hala zor

Maçlara dönecek olursak namağlup takım kalmadı konferansımızda. F.Kahve - incelemedim ama - sanırım iyi transferlerle geçen seneki çıkışını daha da yukarı taşıyarak sürdürecek gibi. Kupadan elendiğim için lig maçlarına daha rahat çıkıyorum artık. Üstelik bir şg bir de pivot alarak kısıtlı kadromda nispeten bir derinlik oluşturdum. Kf eksiğim sürüyor ama şu anda çok önemsenecek bir eksiklik değil benim için.

Sezon başında bu sezon şampiyonluğu bizim konferans alır yorumları yapıyorduk. Ancak xistanbul çok iyi maçlar çıkarıyor. Karşı konferansla yapacağımız maçlar yaklaşıyor. Bence konferans olarak durumumuzu Atakan, Xİstanbul, O.Magic takımları ile yapacağımız maçlarda net bir şekilde görmüş olacağız. Haftalar ilerlemeye başladıkça açıkçası hala karşı tarafın daha güçlü olduğunu düşünmeye başladım. Bekleyelim görelim...

This Post:
00
224675.37 in reply to 224675.35
Date: 9/11/2012 6:18:20 PM
Overall Posts Rated:
22
İlgilenelim hocam :) Keşke Filtre Kahve, Xİstanbul ve ATAKAN da yazsalar.

Bugünün sonunda bizim konferansta namağlup takım kalmadı. İlk üç sıradaki takımın galibiyet ve mağlubiyet sayıları aynı. Karşı konferanstan çıkartacağımız galibiyetler bizdeki sıralamayı belirleyecek sanırım. Bizim konferansta 1 mağlubiyetli 3 takım var demiştim. Ben bugün kadroma güvenmediğimden ötürü galibiyet beklemediğim maçta Scott Real'i yendim. Scott Real, Filtre Kahve'yi yenmişti. Filtre Kahve de beni yenmişti. Grupta ilk dört takım birbirine yakın güçte. Efsane Cau bize avans verdi bu sezon, ikinci maçların sonunda yine ilk ikide yer alacağını düşünüyorum.

Ben hala kadroyu oturtamadım, as oyunculardan beklentimin altında kalanları bir bir elden çıkartıyorum. Umarım kupadan elenmem. Şu an ligde 3 maç sonraki Atakan maçına kilitlendim. O maça kadar flaş transfer ya da transferler yapıp Atakan'ı sallamak ve başarabilirsem devirmek istiyorum.

Advertisement