Sıralama nasıl olur bilmiyorum ama bizde Cau, Filtre Kahve, SReal ve benim takımın ilk dörtte yer alacağını düşünüyorum. Karşıda da ATAKAN'ın bu sezon şeytanın bacağını kırıp ezeli rakibi Xİstanbul'u konferans finalinde devirip finalde karşımıza çıkacağına inanıyorum. Ben oyuna dahil olalı 2 sezon geçti birinde REST İN PEACE diğerinde Lonely Lord hegomonyası vardı. Bu sezon konferanslar daha dengeli gibi diğer sezonlara nazaran.
Bir de şuna dikkat ettim. Forumda hep bizim konferans aktif. (Muhammed'i III.lige yolcu ettiğimizden onu hariç tutuyorum)
''Az Laf Çok İş'' diye bir söz vardır ya hani. Karşı konferans bunu uyguluyor sanırım. Foruma hiç yazmıyorlar ama güçlü, kuvvetliler :) Şaka bir yana keşke onlar da aktif olsa forumda. Boş olduğum bir ara mesaj göndererek ATAKAN ve Xİstanbul takımlarını yöneten hocalarımı foruma davet edeceğim. Atakan hocamla bir maç esnasında chatten konuşma fırsatımız olmuştu. Onun da muhabbeti sizler gibi güzel aslında fakat forumda yazmıyor.
ScottMen hocam beni favori konferans finalisti olarak göstermiş. Sağolsun, varolsun. (beni oyuna ilk başladığımda hoşgeldin mesajı atarak, ilk motive eden kişidir ayrıca kendisi. tekrar teşekkür ediyorum.) Fakat geçen sezon final oynamış olmama rağmen bu sezon takımıma pek güvenmiyorum, zira kadroyu bir türlü oturtamadım. Filtre Kahve'den de ağır bir yenilgi aldım. İki maç sonra SReal ile maçım var ve açıkçası pek umutlu değilim bu maçtan da.
Last edited by yavuz22 at 9/7/2012 9:30:52 PM