sajnos követelményeket sztem jelenleg nem lehet meghatározni, nem hiába van 15fős keret...
jelenleg 15-15 KV passz téren senki nem éri el... ami sztem elég nagy probléma.
1 játékos van aki közel van hozzá de utána elég nagy a lemaradás...
szóval hiába húznánk meg a határt sztem jelenleg nem lehet...
Pont emiatt kéne! Így egyik tulaj sem ösztönzi magát annyira mintha meglenne az a cél, hogy pl egy center benti összesben legyen mondjuk 44 skillpontos vagyis pl 15-15-14 amit már meg tudtunk csinálni régebben az új edzésrendszernél is 20 év kor végére. Magasság kell hozzá (210+) az tény, de a jó kiválasztás is fontos.
Vagy simán hozható egy sérülésmentes edzéssel a benti ir-nek a 15/15 kv passz is.
Mindez csak elszántság kérdése. Ha elhiszed, hogy elérheti valaki a kívánt minimálszintet, akkor azt hozni is fogja 90%-ban.
Nem mondom, hogy nem jöhet közbe egy sérülés, akkor azért már nehezebb. De kell a kiindulási alapnak valami minimum
Az is lehet direkt lejjebb mentek és akkor a pozitív sikerélmény pl 14kv és 14 passz a benti ir-nél, az átlendíti a tulajt a holtponton.
Mert szokott az is lenni.. "Jaj, meddig edzem még a játékost? Muszáj 16-ra vinni a bv/kv-ét 21 évesen?" A válasz igen, ugyanis csak így lesz ütőképes válogatottunk.
Ha elkezdtek egyedileg gondolkodni, akkor abból egy katyvasz keletkezik. Mert nincs egységes normarendszer...
Épp ezért kell meghatározni egy
elérhető minimumot.