kedves thevoyager, ide írom, mert ez tényleg off az u21-ben bár idei meccs is kötődik hozzá.
Emlékszel még grúz vereségre? Bizonyára igen.. Utána bírálták (nemcsak én más is) domit, h ezt mi volt?
Volt egy kis vita és azt gondolom jogos kritika érte. Ezt követően következett a román meccsünk. Mivel már akkor is támadás ért miért utólag okoskodom merészeltem egyet lépni és a kinti fórumon a következőt írtam 5 nappal meccs előtt!:
mj: a kiemelést muszáj megtennem, hogy még élesebben lásd, amit most is hiányoltál az "előrejelzést"
Na, hogy ne utólag "okoskodjak" véleményem a román meccsről
Szerencsére elég béna csapat (csak 11 fő van behívva, nyilván a legjobbak)
első meccsük franciák ellen legjobb benti 2-3 volt lazával.
szinte biztos, hogy ellenünk is 2-3-aznak majd, 2 pontost várok tőlük és, mivel gyengék, ezért a motsot sem zárom ki nincs sanszunk érdemben a csoportban, ezért rámennek a skalpunkra.. első blikkre ezt gondolom róluk.
A legjobb centereik is csak 13-13-10 körüli szintet üthetnek meg vagy annyit sem, kintre még gyérebb a csapatuk.
azt leszámítva, hogy mnf-ben benti+gyorsat fog lökni és lehet motsolni verhetőnek tűnnek.
vagy bevállalod domi a 2 pontos 1-1-et vagy megpróbálsz egy gypt hátha (8090% esélye van) 2-3-at nyom.
a lényeg, hogy elkerüljük a zacsit normáloznunk kéne, azzal kb minden támadással verni illik őket.
összegezve tőlük egy 2 p 2-3 mots várható mnf benti+gyorssal
mi meg vagy benyomunk egy 2 pontos 1-1-et vagy egy gyp 1-1-et normálon. nem muszáj mnf-et nyomni, ha bizonytalannak érzed a 2 pontos támadásuk, bár az a leglogikusabb és talán legerősebb taktikájuk - már ha lehet ilyet mondani ennyire "gyér" ellenfélre.
Ezt követően domi vérig sértődött a segítő szándékom én 2 p 1-1-et javasoltam ill. benne volt a levegőben motsuk "magyarbarát" indokkal továbbá egy 2-3 esetlegesen. Nem ez történt végül, nem is kaptunk motsot.
DE azóta is kérdem mi a fenéért kellett ezen megsértődnie dominak? A grúz meccs kritikája fullosan indokolt volt, kikaptunk egyesek szerint mnf, más szerint meg 2-3 miatt. Mindegy az oka,
a lényege a dolognak, hogy kikaptunk.
Ezután viszont próbáltam segíteni, hátha jó néven veszi. Egy nagy lótúrót vette jó néven és még ő sértődött meg, hogy soha többé nem ír kintre és soha nem olvassa a levelem.
Innentől kezdve 30 felhasználót kizártak a válogatottak körüli életből, lásd nem tudnak hol vitatkozni, csak a támogatók föd-ben. illetve nem jut el hozzájuk semmilyen infó sem taktikákról! hozzám legalábbis nem jutott el.
Mivel mindenki egyenlő, én ezt így tanultam, ezért merészeltem én is hírt kapni. domi még a kéréseim sem olvasta, hanem olvasatlanul kukába dobta. Erre mondtam tegnap hogy tudni illik, hogy mi illik!
Ajánlom is a könyvet mindenkinek! sokszor olvastam már
http://moly.hu/konyvek/fejer-istvan-tudni-illik-hogy-mi-illik
Ezután megbocsáss, de miért lennék hülye?
Én nem olvasom más leveleit, én nem válaszolok rá??
Én zártam a ki a felhasználókat kintről az infók elől?? Egyik sem!Akkor meg csak elmondhatom a véleményem, ha sikerül elszarni egy nagy esélyünket, ld tegnap.
Segítenék most is, de nem kellek. Egyoldalúan nehéz.. Ha van módom, helyem ahol elmondhatom a véleményem megírom/megírnám most is.
Mégis hova írjam, ide a nyílt fórumra? Azt talán nem kéne, viszont szeretnék segíteni csak nem hagyják.
Így persze, h nem tudnak közeledni az álláspontok noha én kibékülnék domival, ő makacskodik meg sértődik meg minden s....on.
Az, hogy kizárták 30 felhasználót a kinti fórum miatt nem engem bánt, hanem az ő érdekük sérül. Értük harcolok, hogy álljon vissza régi rend és használják a kintit. Ha pl most használnánk, nem lett volna ez, hogy nyíltan becsapják a közvéleményt. Elegánsan utal a "téves" helyzetre és kint megírja a valóságot. Ez így lenne korrekt sztem.