BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
263647.27 in reply to 263647.21
Date: 10/21/2014 1:38:03 AM
Overall Posts Rated:
3636
Καλησπέρα φίλε!

Δε διαφωνώ σε κάτι από αυτά που λες.
Ωστόσο επειδή είμαι παλιότερη από σένα και έχω περάσει από εθνική πριν από εσένα θα τολμούσα να πω ότι το "τι μου θυμίζει;" δε μου αρμόζει.
Δεν ξέρω πού είδες τη λέξη κλίκα σε οποιοδήποτε από τα κείμενά μου για να θεωρείς πως τα όσα λέω θυμίζουν εσένα. Βασικά θυμάμαι τα δικά σου κείμενα, και σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν με οτιδήποτε σκέφτομαι και λέω.

Αλλά τέλος πάντων.
Και όχι, δεν είμαι εξαγριωμένη. Απλώς θεωρώ πως είναι μια καλή ευκαιρία έστω και για ξεκάρφωμα να την ακούσουν κάποιοι και κάποιοι άλλοι να κάνουν ορισμένες σκέψεις.

Και στο κάτω κάτω όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Τέλος, δε με κούρασες. Γενικά σε θεωρώ αξιόλογο παίκτη, ελπίζω να μην καταλήξεις βολεμένος, γιατί να ξέρεις πως οι βολεμένοι χαρακτηρίζονται από τη θέση τους και όχι από κάτι άλλο. Οπότε με το που διαλύεται η θέση τους δεν υπάρχουν. Σκέψου ένα buzzerbeater χωρίς εθνικές ομάδες; Ή σκέψου έναν πρωταθλητή χωρίς αντιπάλους (δεν εννοώ με όχι τόσο καλούς, εννοώ χωρίς); Ή σκέψου ότι αν με το καλό γίνεις προπονητής θα είσαι ένας υποψήφιος χωρίς πραγματικό αντίπαλο, γιατί οι άλλοι όπως λες

μια ομιλια δινει μια εικονα στην κοινοτητα για τον τροπο σκεψης μας το πλανο μας και τους σκοπους μας...και θεωρω οτι δινει ακομα και την δυνατοτητα να ψαξουν και να μαθουν για εμας...εστω να μπουν στην σελιδα της ομαδας μας να δουν τι εχουμε κανει ως τωρα....