BuzzerBeater Forums

Poland - IV.58 > Sezon 32

Sezon 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
272859.27 in reply to 272859.11
Date: 11/8/2015 4:12:17 AM
Overall Posts Rated:
55
Na początku sezonu rozważałem rezygnacje z gry (jak i wcześniej po wyprzedaży wielkich gwiazd za bezcen, żeby nie zbankrutować - przy największym kryzysie rynku) ,ale na nieszczęście rywali porzuciłem ten pomysł ;) Myśle, że wybrałem też niezły moment, moje 3-cie pokolenie wychowanków nabrało doświadczenia, wzmocniłem też podkoszowych (jak i gre podkoszową) co przez pierwsze sezony było moim mankamentem. No i trzeba pamiętać, że liczy się równy skład - co też zrozumiałem po czasie i analizie gry, gdzie wcześniej trenowałem supergwiazdy pod reprezentacje PL, gdzie byla najwieksza konkurencja w grze - bezcelowo, mimo treningów wielosezonowych i ciągłych. Jak widać w statystykach udostępnionych przez Piggy-iego moi zawodnicy rzadko zostawali wyróżnieni - co potwierdza regułę. Powodzenia w kolejnych sezonach. Sam nie wiem jak to się potoczy i czy będę miał jeszcze czas kontynuować grę na wysokim poziomie ;)

This Post:
00
272859.28 in reply to 272859.27
Date: 11/8/2015 4:20:40 AM
Overall Posts Rated:
55
Losy sezonu ważyły się w pierwszym meczu finałów. Uważam, że w ostatnich minutach zadecydowało doświadczenie moich graczy, kondycja i oczywiście celne rzuty wolne, które są nierozłącznym elementem dobrej gry podkoszowej. Drugi mecz w dużej mierze załatwiło zachowane dodatnie nastawienie drużyny i własna hala. No i mam jednak troche szerszą kadre zawodników.