BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Sezona 36

[REP] - Sezona 36

Set priority
Show messages by
From: JJ team

To: Izy
This Post:
00
282040.27 in reply to 282040.25
Date: 11/11/2016 9:42:32 AM
J&J team
II.4
Overall Posts Rated:
9797
Čestitke za do sedaj zelo uspešno sezono tudi z moje strani. Bi pa samo obvestil lastnike reprezentantov, da če nameravajo prodati reprezentanta, se zelo zanimam za nakup :) drugače pa upam, da bom lahko počasi tudi sam prispeval kakšnega igralca v reprezentančno ekipo :)

This Post:
00
282040.28 in reply to 282040.1
Date: 11/14/2016 11:56:46 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Čilenci igrajo na polno, na pozicijo centra pa so "vrgli" svojega najboljšega branilca, ki bo z taktiko organiziranega napada vrgel večino žog proti našemu košu to tekmo. Vsekakor dobra taktika, ki pa mislim da se na koncu nebi smela iziti, saj je branilec na pripravljenosti 8, kar mislim da ne bo dovolj da sam odloči tekmo.. posledica tej taktiki je tudi naš boljši skok, obenem pa izgleda da ob menjavi napadalnih pozicij nasprotni trener ni naštimal, da se branilec in center zamenjata v obrambi? Bomo vidl..

Držimo pesti zdej!

Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 11/14/2016 11:58:40 AM

This Post:
00
282040.29 in reply to 282040.28
Date: 11/14/2016 12:47:29 PM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
4 točke prednosti, a manjša zavzetost. Bo dovolj?

This Post:
00
282040.30 in reply to 282040.29
Date: 11/14/2016 1:44:44 PM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15151515
Second Team:
Kerlci II
Čestitam za zmago!

This Post:
44
282040.31 in reply to 282040.30
Date: 11/15/2016 6:16:19 AM
Overall Posts Rated:
335335
Včeraj smo dosegli novo veliko zmago in se uvrstili med 8 na Tolažilnem turnirju, in smo le še korak oddaljeni od polfinala, ki je do sedaj tudi naša najboljša uvrstitev, to je 2x zapored uspelo našemu odličnemu managerju in tedanjemu selektorju Elanu pred mnogimi sezonami. Včerajšnja zmaga je v mojih očeh toliko večja iz razloga, ker je nasprotnik zopet igral proti nam na vso moč, ob tem so šli še taktično na vse ali nič in nas želeli presenetiti z branilcem na poziciji centra, da bi nas "zrešetal" vendar tudi to ni bilo dovolj, na koncu niso bili niti blizu, saj se tekma igra 48min in naša reprezentanca je to že neštetokrat dokazala in z močno klopjo in visoko pripravljenostjo smo že mnogokrat tekmeca povsem zlomili v zadnji četrtini srečanja. Njihov branilec je sicer na poziciji centra dosegel 48 točk, vendar zgolj ob 40% metu, tako da ob taki učinkovitosti zagotovo ni bil nobena dodana vrednost in je metal le odstotek bolje kot celotna ekipa.
Dejstvo, da višje rangirane ekipe od nas proti nam igrajo na vso moč in poskušajo z nepredvidljivimi taktikami je dokaz da smo močni in da lahko posežemo še višje. Sploh ker nas v četrtfinalu čaka Finska in ne Grčija kot smo pričakovali, s tem so se nam možnosti za napredovanje povečale za kar nekaj %. Ne zato ker bi bili Finci kaj slabši kot Grki, čeprav na papirju deluje tako, ampak predvsem zato ker proti Finski bomo zopet imeli prednost domačega terena, proti Grkom pa bi igrali v gosteh in verjetno bi igrali na vso moč, na domačem terenu pa nam verjetno ne bo potrebno in lahko moči prihranimo za polfinale. Seveda pa bo vse odvisno od tega kako bomo zopet pripravljeni in kako dobro bo pripravljen nasprotnik. Finci proti Grkom niso imeli veliko odlično pripravljenih igralcev in zato je njihova zmaga v gosteh ob enaki zavzetosti še toliko večje presenečenje. Če se njihova pripravljenost dvigne bodo še bolj nevarni. In prav gotovo znajo igrati proti nam na vso moč, kot prejšnja tekmeca. Finci so Grke presenetili z branilcem na položaju centra, ki jih je "razrešetal", enako so poskušali Čilenci proti nam a jim to ni uspelo, tokrat pa bomo na to še bolj pozorni. Vsekakor upam na odlično pripravljene naše igralce, predvsem pa še na kakega centra, saj v zadnji akciji nismo imeli nobenega centra na odlični pripravljenosti in to vsekakor potrebujemo, zato apeliram na vse da še stisnete te 2-3 tedne in svoje reprezentante poskušate držati na odlični pripravljenosti, saj smo zelo blizu zgodovinskega uspeha. Smo v fazi tekmovanja, ko lahko ob spletu nesrečnih okoliščin že v naslednjem krogu izpademo ali ob srečnem razpletu in odlični formi reprezentantov osvojimo tudi naslov. Ko sem gledal playoff spored do finala, sta se mi največji oviri zdel Grčija in Španija, obe pa sta v tem krogu presenetljivo izpadli, tako da se finale zdi še bolj dosegljiv po drugi strani pa je to dokaz, da je vsaka tekma zgodba zase in so presenečenja vedno možna. Zato je pomembno da imamo vsak teden odlično pripravljene igralce in na podlagi forme našh igralcev pripravim najboljšo taktiko za spopad z vsakim naslednjim tekmecem. Od kar imam vsak teden na voljo kvaliteten izbor igralcev, od takrat v tej sezoni še nismo izgubili, pa upam da tako ostane vse do konca :) Smo tako blizu, da je dovoljeno sanjati :)

This Post:
11
282040.32 in reply to 282040.31
Date: 11/15/2016 6:54:50 AM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
+1 (Y)

In čestitke za zmago, gledanost prek TV ekranov je bila rekordna

This Post:
00
282040.33 in reply to 282040.32
Date: 11/18/2016 4:59:53 AM
Prekmurje Storks
III.7
Overall Posts Rated:
161161
Second Team:
Prekmurje Farmers
evforija je enaka, kot takrat ko sem bil otrok in smo spremljali sanjsko pot, sicer nogometne reprezentance, ampak enako je zdaj tu

good job

p.s.: Žogica, za odlično delo in seveda, za dobro poročilo

Last edited by Petracarek at 11/18/2016 5:00:55 AM

This Post:
00
282040.34 in reply to 282040.33
Date: 11/18/2016 5:17:10 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
No, tokrat smo po pripravljenosti tanki pod obročem, samo 2 igralca imamo na pripravljenosti 9 (žal). Bomo pa vidl, če bomo v ogenj spustili oba "splash brotherja" na zunanjih pozicijah, čeprav je lahko to zelo riskantno. Vsekakor mislm da smo favoriti, le igramo na domačem terenu in tudi nasprnik ni ravno vrhunsko pripravljen.

This Post:
00
282040.35 in reply to 282040.34
Date: 11/21/2016 1:37:04 PM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15151515
Second Team:
Kerlci II
Zmaga! Čestitke

This Post:
11
282040.37 in reply to 282040.36
Date: 11/21/2016 5:52:15 PM
Overall Posts Rated:
335335
Hvala za čestitke! :) Kaj reči, kot še ena velika zmaga in napredovanje v polfinale turnirja, in še kako smo v igri tudi za osvojitev turnirja :) Finci niso šli na vse ali nič in so upali, da nas premagajo in razpoloženje prenesejo v sam finiš turnija, enako pa smo želeli tudi mi, zato smo oboji igrali z normalno zavzetostjo. V tretji četrtini in na začetku zadnje četrtine smo že vodili za 18 točk, vendar so se finci približali na koncu in je bilo bolj napeto kot je kazalo, na koncu brez kančka dvoma zaslužena zmaga naše reprezentance. Bi pa bilo lahko še bolj napeto če bi finci igrali na vso moč, a bi s tem verjetno izgubili vse možnosti za preboj v finale. Finci so še nekaj sezon nazaj bili evropski prvaki in podprvaki, ter svetovni podprvaki ob tem da imajo podobno število uporabnikov kot mi, tako da so dokaz da se da z dobrim delom tudi ob manjši skupnosti doseči velike uspehe. Upam, da tudi nam kdaj uspe kaj podobnega. Tako da smo premagali še enega močnega tekmeca in iskreno povedano, se do konca ne bojim več nikogar. Do polfinala smo ohranili vso razpoloženje in sedaj verjamem da lahko gremo do konca. Prav tako je izpadlo kar nekaj papirnatih favoritov, ekipe ki so ostale pa vsaj na papirju niso noben "bav bav" oz. lahko premagamo vsakega. Samo da ohranimo odlično pripravljen kader pa imamo vedno možnosti za zmago!

V polfinalu se bomo pomerili s Portugalci, ki bodo sicer imeli prednost domačega terena, ampak se jih ne bojim, če bo forma naših igralcev na nivoju. Prav tako mislim, da so se danes "poklali" z Rusi, če smem citirat kolega Horatha :) glede na statistiko izgleda da so obe ekipe igrale na vso moč, težko je pa biti povsem prepričan. Vseeno sem več pričakoval od Rusov, ki sem jih videl v tem dvoboju kot rahle favorite kljub temu da so igrali v gosteh. Izpadli so tudi Nemci proti Angležem, tudi nekoliko presenetljivo. Po tihem sem si želel srečanja v finalu z njimi in priložnost za maščevanje za poraz prejšnjo sezono, ki nam je spodnesel napredovanje na EP. To je bil poraz od katerega sem se veliko naučil, in verjamem da smo tudi zaradi tega sedaj še boljši.

Sedaj smo tik pred finalom in brez razloga, da se še kogarkoli bojimo. Tisti, ki imate naše reprezentante poskrbite še ta teden (in morda naslednjega :)) da bodo na odlični pripravljenosti, potem sem prepričan da lahko pridemo tudi vse do konca :)

Advertisement