Ти перше апелюєш до правил гри. Коли кажу покажи мені конкретно правила, які кажуть, що виграють рейтинги, у відповідь ти злітаєш з відповіді, і починаєш розказувати про зайди на сторінку Україна і порівняй титули.... маніпуляція в чистому вигляді. Якщо ти вважаєш себе вищим за інших, бо ти виграв більше кубків, то це мені це попахує більше якимось розладом, ніж адекватністю.
Але не для тебе, я поясню, що я не біжу за титулами, і раніше за ними не гнався, хоча дуже хотів виграти кубок минулого і цього сезону. В замін я більше зациклююсь на тренуванні збірника українця. Для мене тренування гравців найбільший фан в ББ. Чи думаєш я не хотів би ще на початку цього сезону качати молодих замість того, щоб докачати ЗЗ Дедечкові в збірну...
Чи Гончар, Чумак, Біба, Шевелюхін, Дерев'янченко, Каховський і Дедечко... це пусті слова ?
Цікаво скільки ти гравців викачав у нашу національну збірну.
З самого початку я тобі казав, тренуй Сіверчуку внутрішній захист, на жаль ти мене успішно проігнорував. Твоє діло, маєш парво, я не сперечатимусть з твоїм розвитком гравця, можливо навіть і ти правий, і Сіверчук це найкращий гравець на теренах ББ. Але прошу не нити, коли я його викидаю зі складу із-за відсутності внутрішнього захисту, який ти не качав.
Він був опцією, якою виручав нас поки не було жодного іншого великого. Зараз на його місце появиться Емеляненко, який хоч і має нижчу ЗЗ і пас ніж твій гравець, але має на голову кращі ВЗ, Блок і є гарним молодим який може вирости крутим блокером, і на підстраховці буде Конков + Дундуков. Через сезон-два також підійде Согор. Тому так, 99% він більше не з'яиться в складі. 1 % даю на травми і відсутність форми у всіх теперішніх великих і їх бекапів.