BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > [NT] Україна №9

[NT] Україна №9

Set priority
Show messages by
This Post:
00
315916.27 in reply to 315916.26
Date: 9/2/2025 3:26:05 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
Ти перше апелюєш до правил гри. Коли кажу покажи мені конкретно правила, які кажуть, що виграють рейтинги, у відповідь ти злітаєш з відповіді, і починаєш розказувати про зайди на сторінку Україна і порівняй титули.... маніпуляція в чистому вигляді. Якщо ти вважаєш себе вищим за інших, бо ти виграв більше кубків, то це мені це попахує більше якимось розладом, ніж адекватністю.

Але не для тебе, я поясню, що я не біжу за титулами, і раніше за ними не гнався, хоча дуже хотів виграти кубок минулого і цього сезону. В замін я більше зациклююсь на тренуванні збірника українця. Для мене тренування гравців найбільший фан в ББ. Чи думаєш я не хотів би ще на початку цього сезону качати молодих замість того, щоб докачати ЗЗ Дедечкові в збірну...
Чи Гончар, Чумак, Біба, Шевелюхін, Дерев'янченко, Каховський і Дедечко... це пусті слова ?
Цікаво скільки ти гравців викачав у нашу національну збірну.

З самого початку я тобі казав, тренуй Сіверчуку внутрішній захист, на жаль ти мене успішно проігнорував. Твоє діло, маєш парво, я не сперечатимусть з твоїм розвитком гравця, можливо навіть і ти правий, і Сіверчук це найкращий гравець на теренах ББ. Але прошу не нити, коли я його викидаю зі складу із-за відсутності внутрішнього захисту, який ти не качав.
Він був опцією, якою виручав нас поки не було жодного іншого великого. Зараз на його місце появиться Емеляненко, який хоч і має нижчу ЗЗ і пас ніж твій гравець, але має на голову кращі ВЗ, Блок і є гарним молодим який може вирости крутим блокером, і на підстраховці буде Конков + Дундуков. Через сезон-два також підійде Согор. Тому так, 99% він більше не з'яиться в складі. 1 % даю на травми і відсутність форми у всіх теперішніх великих і їх бекапів.

This Post:
00
315916.30 in reply to 315916.26
Date: 9/2/2025 3:52:48 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions

Зайди на сторінку Україна і подивись що виграв ти клубом і що виграв я і порівняй.
Якби мені тут розповідав Сергій з Динамо або Алекс або Діма або Сергій з Мідська або Влад з Сектора або навіть Армін з котрим я майже не перетинався, я би з ними радо подискутував.
А з тобою мені немає чого обговорювати.

Зайшов, навіть якщо взяти і провірити кубки, до яких ти апелюєш, то Влад з Сектора виграв 2 кубки, так само як і я. Навіть тут твої доводи, які спираються на тому, що не хочу я з тобою дискутувати, бо ти нічого не виграв, не послідовні і не закріплені фактами.

This Post:
00
315916.32 in reply to 315916.31
Date: 9/2/2025 4:36:19 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
плюсую, дякую, і візьму це до уваги.

так би зразу, а не кількістю кубками розкидатися.

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/2/2025 4:36:45 AM

This Post:
11
315916.33 in reply to 315916.32
Date: 9/2/2025 4:38:35 AM
Drunken Penguins
Superleague
Overall Posts Rated:
19191919
плюсую, дякую, і візьму це до уваги.

о_0
Тільки не кажи, що ти не знав))

This Post:
00
315916.34 in reply to 315916.31
Date: 9/2/2025 4:40:38 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
ще таке питання, поясни свою думку, що важливіше, втрата трішки командного рейтингу атаки, але буст до командного рейтингу підбору, чи втрата КР підбору але буст до КР атаки? Моя думка, буст до КР підбору і воно закріплене нижчим.

минулого сезону ми грали з тобою пікапи (134971664) (134971665) де єдиною зміною були мої блокери на РЗ-АЗ і ВФ-Ц. Коли я грав з блокерами на РЗ-АЗ, я дав буст внутрішньому кидку, але мінус підбору. Матч Програв.
В іншому матчі коли я грав з блокерами на Ц-ВФ, я дав буст підбору, але мінус внутрішньому кидку. Матч Виграв.

це аномальне явище (рандом) чи закономірність?

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/2/2025 4:43:18 AM

This Post:
00
315916.35 in reply to 315916.33
Date: 9/2/2025 4:42:19 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
кажу чесно, не знав! хоча ці правила я перекладав, десь та й з голови вилетіло.
можливо нба правий, я цього не знав, тому я і виграв менше кубків, а він знаві і виграв більше кубків

This Post:
00
315916.37 in reply to 315916.36
Date: 9/2/2025 4:59:29 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
який бруд по сіверчуку і на тебе я вилив? тим що ти хвалишся кількістю кубків і ставиш себе вище інших? хоча кількість кубків виграв однаково як один з менеджерів яких ти порівнював... це по твоєму нормально так спілкуватися?

я тобі сказав, свою думку щодо Сіверчука, що він не гратиме в збірній бо має низький внутрішній захист, який ти не хотів качати. Я думав що я може не правий, і чогось недорозумію в ББ. Запитав думку своїх радників, думка ідентична щодо Сіверчука.

Чи краще загравати його і просаджувати внутрішній командний рейтинг, щоб під кошиком був прохідний двір ? Я краще блокерів молодих заграю, це на переспективу більший вплив дасть.

Advertisement