хаха, мен не можеш да излъжеш, че ти е сериозен отговора :))) иначе то всичко май ти е криво, не само чувството за хумор ...като гледам и настроението ти нещо стана криво след 1-2 забележки :Р пиши както го чувстваш ...то в нашата държава комуникацията не е най-силното нещо така или иначе, често ще останеш неразбран каквото и да правиш и както и да говориш, така че не се сдухвай чак толкова баджанак.. 8)
@GM-Nik0 - за съжаление не решавам аз на кого да си дам гласа :) ако решавах можеше да го дам на теб да може да те дразня през целия мандат после ....или на някой от ботовете ако преценя, че ще са по-обективни от човешките пристрастия и да си спестя разправиите :) но ме ограничават само до тези дето са си подали кандидатурите - фулъм и арсеналчо! ако трябва да съм честен дори мислех, че изобщо няма да има цели 2 кандидата, но борбата изглежда ще бъде жестока до края на изборите....
между другото това е комплимент към кандидатите, защото на политическите избори избрах да не гласувам, че ми втръсна от измишльотини :) пък тук поне гласувах вече!